Bulantı karşısında eşin zehirlendin mi mi diyooalla allaa o da ilginç Hamile misin yoksa demiyo muu
Kızlar benim günüm bugündü ama hala kırmızıları görmedim.Çok fazla beyaz akıntım var.Yarın sabah idarar testi yapsam çıkar mı acaba?
Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış...Nisana inşallah hayırlısıyla
amiiiiin inşallah canımm, aama ben inanıyorum ki cumartesi sevincez hepimiz
Valla bende çok fazla bişey yok gibi yaa 1-2 defa bulandı midem.Ama dün mutfak dolaplarımı sileyim dedim daha bitanesini silmeden yoruldumbel ağrısı oluyodu şimdi o yok.Gögüslerim büyüdü ve etrafı koyulaştı :26:20 si geçsede bi öğrensek yaa kalçamın altında yastıkla yatmaktanda yoruldum vala
bndende bel agrısı oluyordu eskıden ama artk yok :) akıntın falan varmı pekı ?
Hadi bakalım canım bat bugün olanlardan sen hamile çıkarsın inşallah.. Yarınki testte yüksek ihtimal çıkar canım.. hakkında hayırlısı olsun
slm kızlar beni listeden çıkartabilirsiniz. batım 6 gün gecikti diye test yaptım ama negatif sanki bu da benim yapmamı bekliyomuş gibi 2 saat sonra geldianlayacağınız benim gecikme psikolojikmış tek çizgiyi görünce geliverdi kırmızılar kısmet nisana bakalım şu an tam kestiremiyorum ama bu kadar gecikmeden sonra sanırım yeni bat 17 nisan
akıntımda yok heralde bende nisana kalıcam
akıntımda yok heralde bende nisana kalıcam
bitanem hayırlısı olsun ne olur yıpratma kendini daha önümüzde zaman var hem yeni bir ay yeni umutlar.bende bir kere okuldan gedim arkadaşım kanıma girdi testi açtım tam yacağım bir baktım gelmiş bile 4 gün geçti diyede seviniyordum oysa şimdi daha temkinliyim gerçi yine duramadım 2 gün önce yaptım negatifi gördüm yok diye düşündüm ama yine gelmedi.ama gelir gelir beni hiç yanlız bırakmaz saolsunnnnn.ben kendisini sevmesemde.
öyle cnm kısmet napalım ümitsizlik yok tabi.. nisan güzel aydır zaten hem hamile kalmak için ideal dimiben acaba bu ay ovulasyon testlerinden mi alsam diye düşünüyorum bi taraftanda diyorum ki olmazsa mayısda alırsın karar veremedim ben yaaa
öyle cnm kısmet napalım ümitsizlik yok tabi.. nisan güzel aydır zaten hem hamile kalmak için ideal dimiben acaba bu ay ovulasyon testlerinden mi alsam diye düşünüyorum bi taraftanda diyorum ki olmazsa mayısda alırsın karar veremedim ben yaaa
olabilir birtanem enazından ne zaman çatladığını bilirsin ve ona göre adetini bilirsin bence mantıklı hem kaçırmamış olursun bende düşünmüyor deilim artık offf ne zormuş yaaa eşim diyorki tecavüz edilenler 1 defada nasıl gebe kalabiliyorlar anlamıyorum.bende anlayamıyorum artık valla.bizde paso çalışalım.neyse hayırlısı birtanem yaaaa herşeyde bir hayır vardır.
hadı hayırlısı inşallah cnm bnm nisana bebişin göbüşüne düşer inş :) Eğer yumurtalama dönemını doğal yöntemlerle anlıyamıyorsan ovulasyon testı al derim ben :)
aslında benim reglim çok düzenli olurdu saati şaşmaz desem yeridir ama böyle kayınca benim kafamda karışıyo normalde 30 günde olurdum bu ay 36 oldu bundan bi 3 ay kadar önce ( ki bu ilk sekmesiydi ) 40 oldu 40 dan sonra 28 e indi böyle saçmalamaya başladı benim ki nedendir anlamadım şubat tatilin de doktorada gittim herşey normal dedi. neyse ben en iyisi nisanı da atlatayım mayısa bakarız artık umarım gerek kalmaz tabi
Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış...Nisana inşallah hayırlısıyla
gülüm hiç belirtisi olmayan ve hamile kalan birsürü arkadaş var sen dertlenme bakarsın bebişin göbüşündedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?