Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Ayyyyyyy valla ölüyorum şu geçmiş yazıları okuyana kadar.Konuşkan arkadaşlarım benim öpüyorum hepinizi.

birtanemmm maaleseeeef hastalandımmm
Tatlım ben senden ümitliydim ama olsun moral bozmak yok asla.Önümüzde daha zamanımız var.Ne olur üzülme olur mu

Canım çok tebrik ederim.Umarım bebişin de sağlıkla gelir ve çook mutluy olursunuz.

Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış... Nisana inşallah hayırlısıyla
Tatlım biten bir şey yok.Kısmet değilmiş bu aya diyoruz ve moralimizi bozmuyoruz.İnşallah nisan sana hayırlı müjdeler getirir.

Canım dediğin gibi psikolojik olarak çok etkileniyoruz.Üzülme sen de olur mu.İnşallah nisan grubunda hamile olursunuz.Biz de sizi orda yine yalnız bırakmayız.Hep birlikte bu işi başaracağız.

bende bu yöntemi biliyorum hatta bu topikte yazmıştım.ben geçen ay denedim acaba anlayabilirmiyim diye gerçekten de elim biryere değdi zaten 2 gün sonrada adet oldum ama kesin doğrumu bilemiyorum

Teşekkür ederim tebrikleriniz beni çok mutlu ediyor. Bir gün diyordum birileri de beni tebrik edecek mi acaba?:) Şükürler olsun o gün geldi.

mavibebek canım ben sana dünde sormuş tebrik etmiştim sen aşılama mı oldun ilk aşılamanmıydı bende 2 gün önce aşılama oldum da seni merak ettim

mavibebek cnmm nasıl gıdıyor hamişlik varmı güzel gelişmelerr ???
Sağol tatlım valla çok iyiyim.Benimki uslu mu olacak ne hiç sesi soluğu yok.Hiç çaktırmıyor teyzesi içerde olduğunu.

mavibebek canım ben sana dünde sormuş tebrik etmiştim sen aşılama mı oldun ilk aşılamanmıydı bende 2 gün önce aşılama oldum da seni merak ettim
Yok canım aşılama olmadım.3. denememizde oldu.Umarım sen de kısa bir zamanda bize güzel haberler verirsin.

Teyzesi yesin onuuuuuu :) Maşallah de annesi :)

SLM CANCIKLAR;;;;;;;;;
SELAMMM KISLARRRR

BAT 20 si olan var mı şuan?
canim bende bat 20ciiim... ayirlisi bakalim..

canim hayirlisi insallah moralini yuksek tut obur ay tebrikler senin icin.....

slm bende 20liyim canim.. bende var biac biseyler basta gogusler olmak uzere.. hayirlisi..
Teşekkür ederim tebrikleriniz beni çok mutlu ediyor. Bir gün diyordum birileri de beni tebrik edecek mi acaba?:) Şükürler olsun o gün geldi.
bi tebrikte benden be guzelim tebrikler helal olsun sana fazlasiyla haketmissin... Allah tamamina erdirsin insallah....

Kizlar amma yazmissinizzz... Zor okudum...

birtanemmm maaleseeeef hastalandımmm

kayyumcummm, uzulme sakin... biz senle nisana devam etcez demek...

tebrik ederimmm canimmmm, darisi tum topigin basinaaa...

bol bol dua etmek gerekiyor evet... bende cokk dua ettim bu ay ama... kismet degilmis...

sende nisana benimle devam edeceklerdensin demek canimmmm.. sakin uzulme..

hadı hayırlısı inşallah cnm bnm nisana bebişin göbüşüne düşer inş :) Eğer yumurtalama dönemını doğal yöntemlerle anlıyamıyorsan ovulasyon testı al derim ben :)

ya ovulasyon testleri bile yaramadi bana kizlar...

kızlar sizlerden ayrılamadım...Biraz üzüldüm, birazcıkta ağladım ama geçti çok şükür. Allah'ım büyük...

Nisan topiği açında bu ay tutturamayanlar olarak orda toplanalım tekrar:)))

Kizlar benim adetim nazlana nazlana geliyor bu ay... anlamadim gitti....

bugunden once gelmemesi gerekiyordu, ptesi ve sali oglen bir kez kahverengi leke geldi... hatta bazi arkadaslar bunu yerlesme kanamasi olabilir diye yormuslardi...

dunn hicc birsey gelmedi... sonra bu oglen bu sefer kirmizi olarak geldi azicik...

kirmiziya cevirdigi icin yerlesme kanamasi olma ihtimali kalmadi artik degil mi? Bir bilginiz var mi?

Ama bir turlu dogru duzgun artmadi... Boyle olmazdi hic.. ne dusunecegimi sasirdim..

tamam hamile degilim, ama neden artmiyor...:26::26:

tebrik ederim. Gözünüz aydin. allah hayirlisiyla bebegini kucagina almayi nasip etsin

bitanem bu nasıl adet böyle yaaaa hiç anlamadım ben inan allah allah valla gülüm ne desem bilemedim .yerleşme kanamasında renk önemli deil ama bildiğim kadarıyla bazıları kırmızı bazılarında kahverengi tabi yanlış biliyoda olabilirim.ama senin durumun çok enteresan inan.

hayirli aksamlar hanimlar..

sizinle bir siir paylasmak istiyorum..(alinti)

Önce bir adam girecek yüreğime
Beni tamamlayabilecek...
Beni çoğaltabilecek....
Beni çoğaltırken yüreğini akıtabilecek...
Yüreği yüreğimde gezinirken,
Bir cenin düşecek sevgi rahmime...
Sen düşeceksin ana yüreğime...
Senden önce sevgim büyüyüp güçlenecek
Bu güçle sana dair umutlar yeşerteceğim
Sen umudum olacaksın,
Umutların köreldiği bu koca dünyada
Sen dünyam olacaksın...
Kalabalığın ortasındaki yalnızlığımı giderecek
Bendeki ben olacaksın...
Benden önce geleceksin...
Tüm insani bencilliğimi kapatacak
Sencilliğimle bezeyeceksin dünyamı
Sana çarpacak yüreğim,
Her yanda, her anda sen olacaksın
Umutlarınla doğan güne bakacaksın
Sevginle ayaza yüz tutmuş geceleri ısıtacaksın
Sabret küçüğüm, en sevdiğim
Elbette doğacaksın...

Ben de anlamadim canim yaa... hem erken basladi.. ovulasyona gore bugun baslamasi gerekiyordu.. ve o kahverengi lekeler de tum gun degildi sadece bir kez geldi gun icerisinde....

bugun de kirmizi.. ben anlamadim canim.. artsada, ben de emin olup ovulasyonumu hesaplasam artik....:26:

Cnm bende hıc anlamadım 2 ıhtımal var yaa hamılesın yada stresten sökülemiyosun İnşallah 1.ihtimaldirrrrr test yaptınmı bgn falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…