Tatlım ben senden ümitliydim ama olsun moral bozmak yok asla.Önümüzde daha zamanımız var.Ne olur üzülme olur mubirtanemmm maaleseeeef hastalandımmm
Amin, ya arkadaşlar 20 ay uğraştık olmadı inanın. O kadar çok bekledim ki. Yalnız bu ay gece gündüz dua ettim. Sürekli... O kdar çok dua ettim ki. Hani bir şey var ya bir şeyi yürekten istersen o sana gelir. Buna ister secret deyin ister iman, hiç önemli değil. İsteyin hayal edin ve dua edin. O kadar ümitsiz bir anımda ve hayallerimdeki gibi geldi ki bu haber. İnşallah sizlere de nasip olacak, ben inanıyorum buna lütfen siz de inanın ve isteyin. İsterken bebeğinizi evinizde hayal edin kucagınızda karnınızda ne kadar mutlu olduğunuzu düşünün. Hep düşünün. Ben yaptım oluyor.
Tatlım biten bir şey yok.Kısmet değilmiş bu aya diyoruz ve moralimizi bozmuyoruz.İnşallah nisan sana hayırlı müjdeler getirir.Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış...Nisana inşallah hayırlısıyla
Canım dediğin gibi psikolojik olarak çok etkileniyoruz.Üzülme sen de olur mu.İnşallah nisan grubunda hamile olursunuz.Biz de sizi orda yine yalnız bırakmayız.Hep birlikte bu işi başaracağız.slm kızlar beni listeden çıkartabilirsiniz. batım 6 gün gecikti diye test yaptım ama negatif sanki bu da benim yapmamı bekliyomuş gibi 2 saat sonra geldianlayacağınız benim gecikme psikolojikmış tek çizgiyi görünce geliverdi kırmızılar kısmet nisana bakalım şu an tam kestiremiyorum ama bu kadar gecikmeden sonra sanırım yeni bat 17 nisan
kızlar nette bunu buldum, doğrumudur ki???şaşırdım
" hamile kaldığımı nenemin yöntemiyle öğrendim ve gecikmeden hamile olduğunuzu sizde öğrenebilirsiniz orta parmağınızı vajinanın içine soktuğunuzda elinize hemen çocuk yatağı değiyorsa hamile değilsiniz amaaa elinize hiçbiyer değmiyorsa için boş bi alan gibi ise kesin hamilesiniz çünkü adete yakın rahim yatağı aşağıya sarkar eğer hamile isen zaten adet olmayacağın için rahim yatağı aşağıya inmez ben bundan biliyorum sakın yanlış anlaşılmasın...."alıntı-
Sağol tatlım valla çok iyiyim.Benimki uslu mu olacak ne hiç sesi soluğu yok.Hiç çaktırmıyor teyzesi içerde olduğunu.mavibebek cnmm nasıl gıdıyor hamişlik varmı güzel gelişmelerr ???
Yok canım aşılama olmadım.3. denememizde oldu.Umarım sen de kısa bir zamanda bize güzel haberler verirsin.mavibebek canım ben sana dünde sormuş tebrik etmiştim sen aşılama mı oldun ilk aşılamanmıydı bende 2 gün önce aşılama oldum da seni merak ettim
Teşekkür ederim tebrikleriniz beni çok mutlu ediyor. Bir gün diyordum birileri de beni tebrik edecek mi acaba?:) Şükürler olsun o gün geldi.
Sağol tatlım valla çok iyiyim.Benimki uslu mu olacak ne hiç sesi soluğu yok.Hiç çaktırmıyor teyzesi içerde olduğunu.
Yok canım aşılama olmadım.3. denememizde oldu.Umarım sen de kısa bir zamanda bize güzel haberler verirsin.
canim bende bat 20ciiim... ayirlisi bakalim..SELAMMM KISLARRRR
BAT 20 si olan var mı şuan?
canim hayirlisi insallah moralini yuksek tut obur ay tebrikler senin icin.....Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış...Nisana inşallah hayırlısıyla
slm bende 20liyim canim.. bende var biac biseyler basta gogusler olmak uzere.. hayirlisi..Aylic cim bat 20 olanlardan biri benim :)) belirti olarak 2 gndur midem bi acayip cok az ama hissedilir bi sekilde bulantim varr arada kasik batmalarim oluyo ve bgn baslayan bi uyku halim varr esim zehirlendinmi yoksa diyoo bende hicc sesimi cikarmadim :))) sende varmi belirti ??
bi tebrikte benden be guzelim tebrikler helal olsun sana fazlasiyla haketmissin... Allah tamamina erdirsin insallah....Teşekkür ederim tebrikleriniz beni çok mutlu ediyor. Bir gün diyordum birileri de beni tebrik edecek mi acaba?:) Şükürler olsun o gün geldi.
birtanemmm maaleseeeef hastalandımmm
Arkadaşlar konunuz bana uğurlu geldi. 2 Senedir içimden atamadığım acaba hiç olmayacak mı sorusubu
bu ayda attım. Artık bebeğim benimle. En sıkıntılı günlerimde burada sizden destek aldım. Ve şükürler olsun sonunda oldu. İnanın her gün ve aklıma geldikçe sizler için de dua ediyorum. Böyle sevincim yarım çünkü. Ama benm olduysa diyorum onlarında olur. İnancınızı kaybetmeyn, o sizi doğru zamanda bekliyor.
Amin, ya arkadaşlar 20 ay uğraştık olmadı inanın. O kadar çok bekledim ki. Yalnız bu ay gece gündüz dua ettim. Sürekli... O kdar çok dua ettim ki. Hani bir şey var ya bir şeyi yürekten istersen o sana gelir. Buna ister secret deyin ister iman, hiç önemli değil. İsteyin hayal edin ve dua edin. O kadar ümitsiz bir anımda ve hayallerimdeki gibi geldi ki bu haber. İnşallah sizlere de nasip olacak, ben inanıyorum buna lütfen siz de inanın ve isteyin. İsterken bebeğinizi evinizde hayal edin kucagınızda karnınızda ne kadar mutlu olduğunuzu düşünün. Hep düşünün. Ben yaptım oluyor.
Bitti kızlar bu ayki macera buraya kadarmış...Nisana inşallah hayırlısıyla
hadı hayırlısı inşallah cnm bnm nisana bebişin göbüşüne düşer inş :) Eğer yumurtalama dönemını doğal yöntemlerle anlıyamıyorsan ovulasyon testı al derim ben :)
kızlar sizlerden ayrılamadım...Biraz üzüldüm, birazcıkta ağladım ama geçti çok şükür. Allah'ım büyük...
Nisan topiği açında bu ay tutturamayanlar olarak orda toplanalım tekrar:)))
Kizlar benim adetim nazlana nazlana geliyor bu ay... anlamadim gitti....
bugunden once gelmemesi gerekiyordu, ptesi ve sali oglen bir kez kahverengi leke geldi... hatta bazi arkadaslar bunu yerlesme kanamasi olabilir diye yormuslardi...
dunn hicc birsey gelmedi... sonra bu oglen bu sefer kirmizi olarak geldi azicik...
kirmiziya cevirdigi icin yerlesme kanamasi olma ihtimali kalmadi artik degil mi? Bir bilginiz var mi?
Ama bir turlu dogru duzgun artmadi... Boyle olmazdi hic.. ne dusunecegimi sasirdim..
tamam hamile degilim, ama neden artmiyor...:26::26:
bitanem bu nasıl adet böyle yaaaa hiç anlamadım ben inan allah allah valla gülüm ne desem bilemedim .yerleşme kanamasında renk önemli deil ama bildiğim kadarıyla bazıları kırmızı bazılarında kahverengi tabi yanlış biliyoda olabilirim.ama senin durumun çok enteresan inan.
Kizlar benim adetim nazlana nazlana geliyor bu ay... anlamadim gitti....
bugunden once gelmemesi gerekiyordu, ptesi ve sali oglen bir kez kahverengi leke geldi... hatta bazi arkadaslar bunu yerlesme kanamasi olabilir diye yormuslardi...
dunn hicc birsey gelmedi... sonra bu oglen bu sefer kirmizi olarak geldi azicik...
kirmiziya cevirdigi icin yerlesme kanamasi olma ihtimali kalmadi artik degil mi? Bir bilginiz var mi?
Ama bir turlu dogru duzgun artmadi... Boyle olmazdi hic.. ne dusunecegimi sasirdim..
tamam hamile degilim, ama neden artmiyor...:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?