Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Güzeeeellllll...

Cnm inşallah olmazsın Eğer olursanda bence önümüzdeki ay adetın bıttıkten sonra başla dıger adetıne kadar gün aşırı dene şansın artmış olurr çünkü bazen bir yumurta catladıktan sonra dıgerı geç çatlıyabılıyomuş başka topıklerde okumuştum. Dr kontrolunde anlaşılmış...

gülüm artsa bile neye göre hesaplanacakki ilk geldiği günemi yoksa devamlı geldiği günemi?gülüm bir kan testi dahamı yaptırsanki bilemiyorum valla.benim okuldan arkadaşım hasta oldum dedi 3 gün az az gelince 3 gün sonra kesilince doktora gitti bebiş haberi aldı.valla neler oluyor bazıları 9 ay boyunca adet görüyorlarmış ve doğuma gidince anlıyorlarmış.amma enteresan şeyler oluyor.bilmiyorum ama senin durumn bana biraz şüpheli geliyor.

Canım inşallah nazlanan adetin değil de bebişindir.

Kızlar yaa şimdi yemek yaptımm acayıp mıdem bulandı karnım cok aç ama yemek ıstemıyorum bu yuzden sizce bu bı belırtı olabılırmı ?

Cnm bende hıc anlamadım 2 ıhtımal var yaa hamılesın yada stresten sökülemiyosun İnşallah 1.ihtimaldirrrrr test yaptınmı bgn falan ?

ya canim bende sokulemedigimden korkuyorum iste... bu sekilde devam ederse cok kotu...:97::97::97:

kizlar, bugun test yaptim negatifti.. ama hala dogru duzgun gelmeye baslamadi...
hamile olsam cikardi di mi testte?:97:

ya canim bende sokulemedigimden korkuyorum iste... bu sekilde devam ederse cok kotu...:97::97::97:

kizlar, bugun test yaptim negatifti.. ama hala dogru duzgun gelmeye baslamadi...

bence sen şu kanama durumunun geçmesini bekle ve ondan sonra bir test daha yap canımmm..beklemeden anlaşılacak bir durum gibi gözükmüyor çünkü..

cnm çıkmayadabilir... İdrar testleri en dogru sonucu adet geçtikten 1 hafta sonra verıyomuş ama erkenden bellı olan istisnalarda var.... ya ıns bebiş vardırrrr

gectigini nasil anlicam ki, ben ona sastim... dun hiccc gelmedi cunku...:26:

ne diyeceğimi şaşırdım vallahi..acil bi durum olabilir mi acaba?ama bu kadar erken olmaz zaten..bir hafta bekleyip test yapsan daha mantıklı sanki..off bende beklemekten sıkıldım ya..bugün bi test mi yapsam :)

Selam kızlar.
Yeni anne adaylarımızı kutlarım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Biz de nisan topiğine bayağı kalabalık gideceğiz herhalde.
Mart ayında olamadık belki nisanda oluruz.
Rabbim büyük bizi de bununla sınıyor işte.

ne diyeceğimi şaşırdım vallahi..acil bi durum olabilir mi acaba?ama bu kadar erken olmaz zaten..bir hafta bekleyip test yapsan daha mantıklı sanki..off bende beklemekten sıkıldım ya..bugün bi test mi yapsam :)

yap Kuppecim, sen de merak ediyorsan... ben artik ne sonuc alsam uzulmeyecegim... belirsizlik daha sIkIntili cunku...

Nisan topigimiz var mi kizlar? Ben hafif hafif oraya takilmaya basliimmm

nisan topiği varda, biz yenisini açsak burdan topluca oraya kaysak...

burda hiç değilse tanıdık birbirimizi.

Mart topiği bile kaç tane var :20

olsun canım olabılır bebek denemey baslayalıdan berı vucudumda degısk seyler oluyor anlayamyorum tesekkur ederım kuppecım

umutlar adet yaklaştıkça azalıyo dimi kızlar ben de umudumu kaybetmeye başladım artık bu ay .....ya gece kasık ağrısına uyandım nedir ki bu ya bilen var mı aranızda hemen geçti ama uyandım yani

yap Kuppecim, sen de merak ediyorsan... ben artik ne sonuc alsam uzulmeyecegim... belirsizlik daha sIkIntili cunku...

Nisan topigimiz var mi kizlar? Ben hafif hafif oraya takilmaya basliimmm

nisan topiği varda, biz yenisini açsak burdan topluca oraya kaysak...

burda hiç değilse tanıdık birbirimizi.

Mart topiği bile kaç tane var :20

Bence de biz yenisini açalım. Buradan oraya transfer oluruz

Kizlar, hamileligin ilk aylarinda ucak seyahati guvenli mi? Hicbir fikriniz var mi?
Dusuge filan sebep olur mu?

Haziran sonunda TR'ye gitmem gerekiyor... Simdi nisanda halime kalirsam ilk donemlerde ucak yolculugu yapmam gerekcek...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…