nisan topiği varda, biz yenisini açsak burdan topluca oraya kaysak...
burda hiç değilse tanıdık birbirimizi.
Mart topiği bile kaç tane var:20
bence bu topiği bırakmayalım burdan devam edelimmm..listeyi bulunduğumuz aya kadar düzenleyerek devam edelim :) hem hatırası olur, martta başladık falan gibisine.. :)
Kizlar, hamileligin ilk aylarinda ucak seyahati guvenli mi? Hicbir fikriniz var mi?
Dusuge filan sebep olur mu?
Haziran sonunda TR'ye gitmem gerekiyor... Simdi nisanda halime kalirsam ilk donemlerde ucak yolculugu yapmam gerekcek...:26:
canımmm çook tebrik ediyorum bende çok mutlu oldum okuyunca bugünlerde hep hamiş haberleri alıyorum zaten.sonrada allahım banada herkeze de ver diye dua ediyorum.seninki aşılamaymış bende dün yaptırdım inşallah tutar ilk aşılamanmıydı senin
yolculuk durumu dr bağlı.....aslında bebeğin durumuuna.... eğer düşük riski yoksa yolculuğa izin veriyorlar diye biliyorum.....
bende dr gidince soracağım....benimde 28 martta vanda seminerim var bakalım ne dicek..... izin verecek mi? senin ucak işin sorarım ozaman....
bilmiyorum sacmaliyormuyum yoksa kuruntu mu piskolojik de olabilir.. Hamilelik belirtisimi?
dünden beri agzimda demiri andiran bir tat eksimsi ne yesem ictsem bu tat gitmiyor agzimdan.
30 marti bat biliyorum ki yumurtlamadan en erken 10 gün sonra yerlesiyor rahime 10 gün gecmeden gebelik hormonlari salgilanmiyor, bu yüzden sasiyorum ümitlenmek istiyorum hem istemiyorum.
canım o hamilelik belirtilerinde var.Herkesin bünyesi farklı ama ben bütün belirtileri yaşayıp,üstelik de psikolojik de değil kasık ağrım korkunçtu,metal tadı fln hepsi vardı ama kırmızıları gördüm:)Belirtilere artık inanasım gelmio:))
Umarım seninkiler gerçek belirtilerdir..
yolculuk durumu dr bağlı.....aslında bebeğin durumuuna.... eğer düşük riski yoksa yolculuğa izin veriyorlar diye biliyorum.....
bende dr gidince soracağım....benimde 28 martta vanda seminerim var bakalım ne dicek..... izin verecek mi? senin ucak işin sorarım ozaman....
bence bu topiği bırakmayalım burdan devam edelimmm..listeyi bulunduğumuz aya kadar düzenleyerek devam edelim :) hem hatırası olur, martta başladık falan gibisine.. :)
hoscakalin kapatiyorum. birazda tv izlim.. otur otur totum kocaman oldu bir yigigin ütü var hafta sonu misafirler gelecek artik yarin temizlik yaparim ütü yaparim cumartesi günü de mamalar hazirlarim pazara cok isim kalmaz.
Ayiptir söylemesi cumartesi dogum günüm Pazara arkadaslarim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?