Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kizlar ben hala isyerindeyim yaaa... patlicam yakinda calismaktan..
yaaaa bu nası iş böylee, öfffff yoruldunn sen kuzuu, eve git artık yaaa..
doğum günün şimdiden kutlu olsunnnn fıstığımmmm..

bunla hamilelik belirtilerinin içinde var ama kesin hamileliktendir diyemiyoruz tatlım, tıpkı bende olanlar gibi :)) en iyi sonuc 23 marttan sonra belli olcak..

dinleme desem yalan söylerim çünkü hepimiz dinliyoruz tatlımm .. bunlar tatlı heyecanlarr :) Allahtan hayırlısını isteyelimmm canımm.. şimdilik bunu yapabiliyoruz :)

ayy hanimlar bu ne hiz oku oku zor bitirdim

bu arada hamisleri kutluyorum

hamile olanlari okudukca ben heyecanlaniyorum

ay allahim istegen herkese nasip etsin insallah.

bende ayin otuzunu bekliyorum 4 gözle

bu arada sulisim, ne zaman gideceksin doktora... bu ucak meselesini sorarsan sevinirim...

pazartesi günü gidceğim canım 21 inde inş...... ama sen uçakla gideceğin için bence sorun olmaz.....otobüs yada taksi ile yolculuklar daha riskli....yol bakımından....ama uçağıda sorarım inş.....

ayy hanimlar bu ne hiz oku oku zor bitirdim

bu arada hamisleri kutluyorum

hamile olanlari okudukca ben heyecanlaniyorum

ay allahim istegen herkese nasip etsin insallah.

bende ayin otuzunu bekliyorum 4 gözle

valla biraz kacirinca cok zor okunuyor canim...:81::81:
ben cok ara vermemeye calisiyorum, bu yuzden...

benim bildigim eger risk ve kanama yoksa dr izin veriyor

benim gecen hamileligimde bana dr izin vermisti o yazin sicaginda tr ye gitmeme, ama gidemedim o ayri

bat 14üydü bugün 17si ve yine gelen giden yok acile gittim acilden idrarda gebelik testi yaptılar kan da gebelik bakılması için doktorun göndermesi gerekirmiş(idrar negatif ama adet yok hala ( olacaksa olsun artık.......

bat 14üydü bugün 17si ve yine gelen giden yok acile gittim acilden idrarda gebelik testi yaptılar kan da gebelik bakılması için doktorun göndermesi gerekirmiş(idrar negatif ama adet yok hala ( olacaksa olsun artık.......

benim bildigim bebek cok kücük olunca idrardada cikmiyor en saglami senin icin suan kan bence

benim bildigim bebek cok kücük olunca idrardada cikmiyor en saglami senin icin suan kan bence

son ilişki 4 martta oldu döllenme olsaydı çıkmazmıydı herhangi bir testte.erken gebelik testi de yaptım başka testler de yaptım hep negatif.kaç günde döllenme oluyor??

son ilişki 4 martta oldu döllenme olsaydı çıkmazmıydı herhangi bir testte.erken gebelik testi de yaptım başka testler de yaptım hep negatif.kaç günde döllenme oluyor??

bana doktor döllenmeden 14 gün sonraya kan aldirmam icin randevu verdi, bi önceki hamileligimdede öyleydi ve kanda 14 gün sonra cikmisti.

yani 18 den sonra aldirdigin kanda cikar anca

dinleme desem yalan söylerim çünkü hepimiz dinliyoruz tatlımm .. bunlar tatlı heyecanlarr :) Allahtan hayırlısını isteyelimmm canımm.. şimdilik bunu yapabiliyoruz :)

öyle yapıyorum zaten hep hayırlı olduğu zamanda gelsin diyorum ama biyandanda engel olamıyor insan kendisine bide etrafında hamileler olunca.bu ayı iyi değerlendirdik diye düşünüyorum ama bakalım sonucu ancak haftaya öğrenebilicez tabi :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…