yaaaa bu nası iş böylee, öfffff yoruldunn sen kuzuu, eve git artık yaaa..kizlar ben hala isyerindeyim yaaa... patlicam yakinda calismaktan..
doğum günün şimdiden kutlu olsunnnn fıstığımmmm..hoscakalin kapatiyorum. birazda tv izlim.. otur otur totum kocaman oldu bir yigigin ütü var hafta sonu misafirler gelecek artik yarin temizlik yaparim ütü yaparim cumartesi günü de mamalar hazirlarim pazara cok isim kalmaz.
Ayiptir söylemesi cumartesi dogum günüm Pazara arkadaslarim geliyor
merhaba benimde bat 23 mart dünden beri karnımda davul gibi bir şişlik ve ağzımda sıcak içmişimde haşlanmış hissi var.bi belirtimidir bilmiyorum şuan belirtiler başlarmı onuda bilmiyorum gerçi.fikri olan varmı
yaaaa bu nası iş böylee, öfffff yoruldunn sen kuzuu, eve git artık yaaa...
bu arada sulisim, ne zaman gideceksin doktora... bu ucak meselesini sorarsan sevinirim...
ayy hanimlar bu ne hiz oku oku zor bitirdim
bu arada hamisleri kutluyorum
hamile olanlari okudukca ben heyecanlaniyorum
ay allahim istegen herkese nasip etsin insallah.
bende ayin otuzunu bekliyorum 4 gözle
valla biraz kacirinca cok zor okunuyor canim...:81::81:
ben cok ara vermemeye calisiyorum, bu yuzden...
bat 14üydü bugün 17si ve yine gelen giden yok acile gittim acilden idrarda gebelik testi yaptılar kan da gebelik bakılması için doktorun göndermesi gerekirmiş(idrar negatif ama adet yok hala ( olacaksa olsun artık.......
nasil gidiyor kizlar-
Kizlar, hamileligin ilk aylarinda ucak seyahati guvenli mi? Hicbir fikriniz var mi?
Dusuge filan sebep olur mu?
Haziran sonunda TR'ye gitmem gerekiyor... Simdi nisanda halime kalirsam ilk donemlerde ucak yolculugu yapmam gerekcek...:26:
iyidir canim senin nasil gidiyor???
sen adet olmadiydin hatirladigim kadariyla dimi
sen nereden katiliyorsun canim <<<<<<?
benim bildigim bebek cok kücük olunca idrardada cikmiyor en saglami senin icin suan kan bence
son ilişki 4 martta oldu döllenme olsaydı çıkmazmıydı herhangi bir testte.erken gebelik testi de yaptım başka testler de yaptım hep negatif.kaç günde döllenme oluyor??
dinleme desem yalan söylerim çünkü hepimiz dinliyoruz tatlımm .. bunlar tatlı heyecanlarr :) Allahtan hayırlısını isteyelimmm canımm.. şimdilik bunu yapabiliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?