bana doktor döllenmeden 14 gün sonraya kan aldirmam icin randevu verdi, bi önceki hamileligimdede öyleydi ve kanda 14 gün sonra cikmisti.
yani 18 den sonra aldirdigin kanda cikar anca
ben ingilteredeyim canim. :80:
KIZLAR masallah ne cosmopolite bi topigiz.. almanya var bende belcikadan... turkiyemiz malum zaten.. dunyanin 4 bir yanindan neguzel ortak oluyoz sevinc ve uzuntulerimize... kirmizilari gordukce tekrar kalkip yurutuyoruz birbirimizi Allahin izniyle...
kızlarrrr şimdi bi soru, göğüs uçlarında böyle kabarcıklar çıkan var mı, hamile olanlarda yazarsa çok mutlu olcam :)
Kuppecim, hayirdir? Nasil yani...?:26:
kızlar kırmızıları gördüm adetim 2-3 gün geç geldi.nisanda inş. benide tekrar eklermisiniz yeni adetim 14 nisan
kızlarrrr şimdi bi soru, göğüs uçlarında böyle kabarcıklar çıkan var mı, hamile olanlarda yazarsa çok mutlu olcam :)
olsun canim moral bozmak yok yola devam
kızlar kırmızıları gördüm adetim 2-3 gün geç geldi.nisanda inş. benide tekrar eklermisiniz yeni adetim 14 nisan
yola devamm son 2 ay olmazsa tedaviye başlayacamm
sen kac aydir deniyon
canımm ben şimdi yine araştırma yapıyordum, hamiş arkadaşın biri meme uclarında ufak ufak kabarcıklar çıktığını yazmış, bir gün sonrada hamiş olduğunu öğrenmiş, ben baktım, bende çıkmış her ikisinde de :) acaba herkeste olabilen birşey mi diye merak ettim..
evet cnm. göğüs uçlarım şiş ve çevresinde kabarcıklar var. zaten hamilelikte olurmuş.
evet tatlim olailiyor.. hem ilk hamislikten.. hemde okudugum belirtiler listesinden biliyorumkızlarrrr şimdi bi soru, göğüs uçlarında böyle kabarcıklar çıkan var mı, hamile olanlarda yazarsa çok mutlu olcam :)
benim baya oldu 1 yılı geçti doktora gittim mayısa kadar deneyin dedi olmazsa tedavi dedi hayırlısı
insallah tedaviye gerek kalmadan iki ay icinde mujdelersin buralari canim..yola devamm son 2 ay olmazsa tedaviye başlayacamm
kızlar inanın çok şaşkınım yani..ayıptır sölemesi, ben gördüklerime inanamıyorum ve eşime sordum,o bile kabarcıklar çıkmış dedi :) kusura bakmayın böle açıkca yazıyorum ama..yani benim hüsnü kuruntum değil..yani bu kadar şeye rağmen ben hamile değilsem çakma hamileyim :) sizde yok mu o kabarıklıklardan kızlar ya..bu arada kasık ağrım çok fazla adet olurkenki gibi çok ağrıyo..sanki adet olcam..bu da düşündürücü offf ya:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?