Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlarrrr şimdi bi soru, göğüs uçlarında böyle kabarcıklar çıkan var mı, hamile olanlarda yazarsa çok mutlu olcam :)

evet canim... kirmizilari gordukce, birbirimize destek olup devam edecegiz insallah...

kızlarrrr şimdi bi soru, göğüs uçlarında böyle kabarcıklar çıkan var mı, hamile olanlarda yazarsa çok mutlu olcam :)

Kuppecim, hayirdir? Nasil yani...?:26:

kızlar kırmızıları gördüm adetim 2-3 gün geç geldi.nisanda inş. benide tekrar eklermisiniz yeni adetim 14 nisan

Kuppecim, hayirdir? Nasil yani...?:26:

canımm ben şimdi yine araştırma yapıyordum, hamiş arkadaşın biri meme uclarında ufak ufak kabarcıklar çıktığını yazmış, bir gün sonrada hamiş olduğunu öğrenmiş, ben baktım, bende çıkmış her ikisinde de :) acaba herkeste olabilen birşey mi diye merak ettim..

evet cnm. göğüs uçlarım şiş ve çevresinde kabarcıklar var. zaten hamilelikte olurmuş.

Kuppecim resmen hamilesin yaaa... diyecek birsey bulamiyorum valla.... :81::81::81::81:

Ufak kabarciklari da anlayamadim ben hala... nasil yani hava kabarcigi mi?

kızlar inanın çok şaşkınım yani..ayıptır sölemesi, ben gördüklerime inanamıyorum ve eşime sordum, o bile kabarcıklar çıkmış dedi :) kusura bakmayın böle açıkca yazıyorum ama..yani benim hüsnü kuruntum değil..yani bu kadar şeye rağmen ben hamile değilsem çakma hamileyim :) sizde yok mu o kabarıklıklardan kızlar ya..bu arada kasık ağrım çok fazla adet olurkenki gibi çok ağrıyo..sanki adet olcam..bu da düşündürücü offf ya:26:

Son düzenleme:
benim baya oldu 1 yılı geçti doktora gittim mayısa kadar deneyin dedi olmazsa tedavi dedi hayırlısı

bende gecen sene ki hamileligimde 1 sene ograstik olmadi ve sonra tedaviye basladik, megerse bende yumurtlama olmuyormus, hormon ignesi kullandim, sonra bana tam gününü ve saatini söylediler iliskiye girdik. ve o zaman ikizlere hamile kaldim olmadi o ayri tabii. simdiki hamileleigimde yine hormon ignesi kullandim bakalim tutcakmi. dr iki yumurtan olusmus gine dedi belki ikiz olabilimis. ama iliskiyi tavsiye etmedi cünki rahimimde sorun var ikiz gebeligi yine tasiyamassin dedi ya hayirlisi ben ginede yaptim bakalim. belki ikiz olmaz diye.

gecen seferki ikizlerim sag tarafimdaydi bu seferki yumurtlama sol tarafada oldugu icin denedim

cnm bende adet ağrısına benzer ağrılar yaşamıştım. hayra yor belirtilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…