Kuppecim resmen hamilesin yaaa... diyecek birsey bulamiyorum valla....:81::81::81::81:
Ufak kabarciklari da anlayamadim ben hala... nasil yani hava kabarcigi mi?
kızlar inanın çok şaşkınım yani..ayıptır sölemesi, ben gördüklerime inanamıyorum ve eşime sordum,o bile kabarcıklar çıkmış dedi :) kusura bakmayın böle açıkca yazıyorum ama..yani benim hüsnü kuruntum değil..yani bu kadar şeye rağmen ben hamile değilsem çakma hamileyim :) sizde yok mu o kabarıklıklardan kızlar ya..bu arada kasık ağrım çok fazla adet olurkenki gibi çok ağrıyo..sanki adet olcam..bu da düşündürücü offf ya:26:
benimde ilk hamileligimde adet olacakmis gibiydim hatta umudumu bile kesmistim ki hamis oldugumu ögrendiydim, kiz belki sendede öyledir bence
canım gerçekten adet sancısına benziyor bu, keşke dediğin gibi olsa ama bakalım..adete kaldı 2 gün bakalım neler olcak heyecanla bekliyorum..çok sağollll..
bu arada göğüs uçlarındaki kabarıklıkların adet olmaya yakın çıktığını söyleyenlerde olmuş :) muallaktayım :)
canım gerçekten adet sancısına benziyor bu, keşke dediğin gibi olsa ama bakalım..adete kaldı 2 gün bakalım neler olcak heyecanla bekliyorum..çok sağollll..
bu arada göğüs uçlarındaki kabarıklıkların adet olmaya yakın çıktığını söyleyenlerde olmuş :) muallaktayım :)
Amin canım inşallah..bakalım neler olcakk..benim regl oldugum zaman gögüslerim hic agrimazdi o zaman bide el degmiyordu, hatta kendi kendime demistim demekki bu sefer böyle regl olcam galiba, ama kabarciklar varmiydi bilmiyorum, hic dikkat etmemistim. hayirlisi canim ya insallah allah yüzünü güldürür
yeni hamis geliyor hamisss yalellel ya lelel... hamis geliyor hamis yalelellim... hoppaa
kuppe canim sadece bu deilki cook belirtin var hayirlisi diyelim gulum inan sen kadar bizde beklemedeyiz seni...
olsun be kuppe cim buda bize bi deneyim olur..ama lutfen aksi olursa uzulme ok yola birlikte devam..;
arkadaşlar yarın bebişimle dr.a gidiyoruz. dua edin çok ihtiyacım var. üç düşüğüm var. umarım bebeğimde sorun yoktur. çok korkuyorum. geceleri uyuyamıyorum. moralim sıfır.
kotu birsey olcak diye dusunme, iyi dusun iyi olsun deryacim.. insallah hicc bir sorun yoktur canimmm..
arkadaşlar yarın bebişimle dr.a gidiyoruz. dua edin çok ihtiyacım var. üç düşüğüm var. umarım bebeğimde sorun yoktur. çok korkuyorum. geceleri uyuyamıyorum. moralim sıfır.
haklısın. ama gel gör ki korkularım bitmiyor.bak şimdi kuzu, moralim bozuk diyorsun ya..şuan için olumsuz birşey yokken niye moralin bozuk ben onu anlamıyorum..o zaman biz ne yapalım var mı yok mu onu bile bilmiyoruz deil mi?ayrıca kaç kez düşük yapıpta sağlıklı bebeği olan çok insan tanıyorum ben..sen şimdiden moralini bozarsan ohohoo..olmazzz öyle..sen kendi kuyunu kazıyorsun o zaman değil mi tatlımm..
bak ne güzel anne adayısın, çift çizgiyi görmüşsün, şuan herşey yolunda, sıkıntın yok..Allahım hepimize nasip etsinn, senin yerinde olmayı isteyen kaç yüz kişi vardır şu sitede bi düşün hayatım..lütfen moralini bozma..Allahında gücüne gider değil mi..Herşey güzel olcak şüphesiz..Allaha emanet et fındığını ve rahatla..
haklısın. ama gel gör ki korkularım bitmiyor.
anliyorum seni en yasasam ende uzulurdum.. neyse simdi olumsuzu dusunmeyelim senin derya78 e dedigin gibi....son zamanlardaki belirtiler yüzünden açıkcası olmazsa biraz üzülcem galiba..ama ben çabuk atlatırımmm :) sonra yola devam hepberaber..bu topikteki herkes hamile çıkana kadar burayı terk etmiycem :) kaarar verdim..
guzelim endiselerinde haklisin.... ici rahat tut ve Allaha guven sen kendini guvende tutki yavrunda sana simsiki sarilsin insallah olur mu?? hic bi aksilik olmaz Allahin izniyle...inşallah cnm. Rabbim yüzümü güldürür inşallah.
slm kızlarrrrrrrr nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?