canim kan testini ne zaman yapmayi dusunuyorsun?
tamam canim.. insallah hamilesindir.. insallah bebegin seninledir
screamaway, agzin bal yesin gulum senin... insallah nisanda aberini alcaz ilk mujdeleyenlerden olcan bizi... iyi calismalar simdiden...
Slm kızlar anca okuyabildim hatta itiraf ediyorum tamamını okuyamadım bi baştan bi sondan okuyorumMadem burdan devam ediyorum o zaman yeni batı veriyorum 18 nisan bu arada yaş 29
Slm kızlar anca okuyabildim hatta itiraf ediyorum tamamını okuyamadım bi baştan bi sondan okuyorumMadem burdan devam ediyorum o zaman yeni batı veriyorum 18 nisan bu arada yaş 29
valla bilemiyorum birtanem eşim acele ediyorsun diyor ne zaman götürürse o zaman gideceğim.aslına bakarsan yine kötü sonuç alacağım diyede gitmeye pek yanaşmıyorum.cesaret edemiyorum bu ay klomende 1 ayım ve 3 yumurtam vardı.çok ümit verdi şimdi ümidimin yıkılması daha ağır olacak o yüzden eşimin demesini bekliyorum sadece.o deyince gidceğiz korkunun ecele faydası yokmuş.evde olursam daha hafif atatırım gibi geliyor ama adette gelmiyor.
tamam canim, nisana alcam seni..
Kalbimin, bekle daha.. Bence esinin sozunu uygula... Onlar bizden daha mantikli dusunuyor boyle durumlarda... Biz cok duygusaliz.. Cok cabuk heyecan yapiyoruz, duygularimizla dusunuyoruz bir bakima aslinda..
Eslerin sozunu dinlemek gerek, bizden cok daha ayaklari yere basiyor onlarin bu konuda... Bekle biraz daha, onun icinden oyle geciyorsa..
kızlar selammmmmm
selammm canımm..kızlar selammmmmm
kızlar nasılsınızz okudugum kadarıyla bugün hamişimiz yok sanırım kuppecim yarın büyük gün ama benim ümidim kalmadı hiçç kırmızıları görcem sanırım yarınn sivilcelerim cıkmaya başladıı ama öbür tarafatan gögüslerime dokunamıyom kasıklarım çok agrıyoo bide bugün ayaklarım buz gibi ısınmıyorr sanki bi buz parcasının üstünde ayaklarımmm yarın test yapıcanmııı kuppe ???? ben düsünmüyorum acıkçası hiçç ümidim yokkkk çünküüü kan testinden sonra ümidimi tamamen kestimmmmm
hosgeldin canim... yediniz mi yemeginizi.....
selammm canımm..
benimde aynı belirtiler var, ayaklarım buz gibi hiç ısınmıyo, kasıklarım ağrıyo, göğüslerim öyle..başım dönüyo yine tansiyonum düştü.. :) galiba biz yarın regl olcaz..bi tek sivilcem çıkmadı benim..herşey aynı yani adet zamanı ile :) yarın yine de test yapcam kırmızıyı görmessem..o heyecanı yaşamak istiyorum..adrenalinn huuuh huu :)
hoşbulduk canım evet yedim ama tek başımaeşim bu gece yok nöbeti var
slm kızlar. bu gün dr kontrolüm vardı. her şey çok güzel. bebişim iyi. mutluyum. dr. bebek düşünen bayanlar stresten uzak durmaları hayata pozitif bakmalı dedi. çünkü hormonlar bundan çok etkileniyomuş. bir de bol bol su içmenizi öneriyor.
Canim, bu gece yalnizsin o zaman... benim daha belli olmadi.. belki benim de esim gelmeyecek bu gece...:97::97:
Deryacimmmm, cok sevindim herseyin yolunda olmasina.. Bebek dusunenler icin taktik bile ogrenmissin doktordan, cok hossunuz kizlar ya... Sizin sayenizde bircok sey ogrendim, hala da ogreniyorum...
Hayata pozitif bakmaliyiz demek, tamam o zaman.. hemen bunu uygulamaya koymaliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?