Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

korkacam diyodum yalnız başıma ama galiba korkmuycam, sizden destek alcam :) yapalım vallahii..zaten uyuyamıyorum ben geceleri artık :)

korkulcak bişey yok canım ben alıştım zaten.ama burda sizlerele olunca yalnızlığımı unutuyorum

canım benimmmm ozaman neden bu kadar gecikme olduki yaaaa?neyse allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah herşeyde bir hayır vardır birtanem.sabretmek lazım biraz allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.

böyle gecikmesinin sebebi canım stresss başka birşey değil sürekli oldu mu acaba olmadı mı acaba diye düşünürken aslında büyük kötülük ediyoruz kendimizeama elde değil işte.bir de ilk deneme olunca stres baya oldu bende nedense bilmiyorum.bakalım artık hayırlısı..ama senden umutluyum ben bebiş gelecek inşallah :)

hayirlisi canim insallah biran once kirmizilar gelsinde ozaman bidahaki calismalara baslayabil...

aslinda belirsizlik sonuctan daa zor demi?? sen artik biliyor ve ona gore davranirsin simdi ......

aynen canım dediğin gibi belirsizlik çok kötü bir şeymiş ya yani eşime bile dedim ya biz çocuk yapmasak mı acaba ilk denememizdi bu ay yani öyle stres oldu ki dedim her ay böyle olacaksa ben çok bunaldım neden bunaldığımı da bilmiyorum.çok şükür sağlık olsun daha genciz Allahım inşallah doğru zamanda bize ve isteyen herkese minik bir bebiş verir:)

ben kesin yalnızım canım artık eşim sabah kısmetse gelicek.desene sen de benim gibi yalnız kalcaksın

kızlarrr benimde eşim yok bu gece mesaisi var :)

aa bende GS liyim ve ilk şeref gölümüzü de attık yaşasınnnnn

hemde onlardan gelme adamla attık golümüzüüü..ÇOOOK MUTLUYUM ŞUAN YAAAAAAAA..durmadan kart gösteriyo hakem de sinir oluyorumm ya..

Kizlarrrr, benim esimin nobeti filan yok, ama bu aksam baska bir isi vardi cikti simdi... 2-3 saate doner anca...
gs macina gelince, hicccc anlamam mactan filan... zaten tr kanallarini izleyemiyorum burdan...

Kizlarrrr, benim esimin nobeti filan yok, ama bu aksam baska bir isi vardi cikti simdi... 2-3 saate doner anca...
gs macina gelince, hicccc anlamam mactan filan... zaten tr kanallarini izleyemiyorum burdan...

oh ne güzel senin bu akşam kociş yanında.ya canım bende oturup izlemem ama takip ederim .biz ailecek galatasaraylıyız

Kizlar, az once annemle telefonda konustum...

Iste adetim yeni artti, ptesiden beri dedim filan... Cok garip cocuk mu dusuruyorsun yoksa dedi...

Cok sasirdim boyle yorum yapmasina yaa.. Daha bebek dusundugumu bile sakliyorum ondan.. Icine dogdu herhalde bebek icin ugrastigimiz..

ben kesin yalnızım canım artık eşim sabah kısmetse gelicek.desene sen de benim gibi yalnız kalcaksın

oohh oohh keyifler gicir... bende essizlerdenim :) ... benim ki de is yemeginde o da 2-3 saat doner ins.
bugun hamisimiz yok hayirlisi

aa ne tevafuk!!! anne iste yaa.... hissetti zahir.. olabilir mi acaba???:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…