Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

eee anneler hisseder canım.onlar bizim koruyucu meleklerimiz.ama bende öyle bişey duydum bebeğin rahime tutunamaması gibi bi araştır istersen

hosbuldum guzelim.. buralardaydim zaten yavruyla ilgilendim sende yemekten donmussun..
iyi oluyo bazen bole kiz kiza takilmak... iyce alistik..
canim ozel olmazsa screamaway de sormustu sen nerde kaliyordun?

evet canım haklısın bazen insan istiyo kendini anlayan birileriyle dertleşmek valla ben kendi adıma burda olmaktan sizlerle olmaktan çok memnunum

ben izmirdeyim canım.sen nerdensin

kuppe cim yokmu internet kurdumuz bi arastirsin zahmet olmazsa...

eee anneler hisseder canım.onlar bizim koruyucu meleklerimiz.ama bende öyle bişey duydum bebeğin rahime tutunamaması gibi bi araştır istersen

Nihancacim, arastirmistim daha once, oyle birsey olabilir... Cunku benimkisi bastan cok erken tam yerlesme kanamasi gibi geldi.. Ondan sonra kesildi... Sonra adet gunum gectikten sonra artti...

Kismet... Demek bu ay da kismetim yokmus... 2 ayimiz bosuna gitti simdiden.. Bakalim senelerden mi bahsedecegiz ilerde... aylardan mi....:97:

merhaba 9 şubat ta adet gördüm şuan adetim hesabıma göre 12 gün gecikti daha 4 5 gün gecükmiş idrar tahlilimde silik çizgi çıktı sonra bida yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım hcg kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı hamile değilim yani ama halen adet görmedim bunun yanı sıra 1 gün önce gene idrar testi yaptım iki tane ikisinde silik çıktı dün gene yaptım tek çizgi şimdi kasıklarım 4 gündür çok ağrıyo geriliyo pıt pıt atıyo gibi oluyo bu beklenti beni yordu bir tane oğlum var 2 yaşında hamd olsun ma neden adet görmedim neden böle oldu eğer amile olsaydım kan testinde 4 5 gün gecikme ile belli olmazmıydı bana yardımcı olun lütfen

valla öyle bitanem grçekten hem adetimizin düzeninide bozuyoruz.bizde bu düşünce varken daha çok geciktiririz adeti.hayırlısı bitanem.inşaallah gülüm inşaallah dediğin çıkar valla bilmiyorum adet sancısıda geçti hem benim adetim olsaydı bitmelik olacaktı.neyse allahın inşaallah tez zamanda bebişlerimize kavuştursun gülüm.

hosbuldum guzelim.. buralardaydim zaten yavruyla ilgilendim sende yemekten donmussun..
iyi oluyo bazen bole kiz kiza takilmak... iyce alistik..
canim ozel olmazsa screamaway de sormustu sen nerde kaliyordun?

Kizlar, ben de alistim cok sizinle kizkiza takilmaya... Baska kimselerle paylasmak istemiyorum bunlari zaten... Bir esimle paylasiyorum, ama o da cok uzulmesin diye pek anlatmiyorum herseyi...

herkezeee iyi gecelerrr!!!arkadaşlar ben doktora gideceğimm ve tüm tahlillerimi yapıracağımmm. öneriniz varmı yapmam söylemem unutmamam gereken birşey yarın adtin 3. günüüü dee

aman canım öyle düşünme inşallar seneler kalmaz yakında kavuşursun meleğine.bence dr gittiğinde sor bi aklında bişey kalmasın.oda çok önemli konu

Belli olurdu sanki canim... Ama sen umidini yitirme bence kirmizilari gormeden... Cok da umitlenme.. Beklemekten baska caren yok, malesef...
Burda bir arkadas 35. gununde gordu kirmizilari... Ne olacagi belli olmuyor...:97::97:

gülüm bende birdaha kan testi yaptır eğer yoksa ve emin olursan bir adet söktürücü versin baya günün geçmiş gülüm bu kadar gecikmesi hiç normal deil bence.inşaallah hakkında hayırlısı olur ama beklemeden git canım ne olur ne olmaz.

herkezeee iyi gecelerrr!!!arkadaşlar ben doktora gideceğimm ve tüm tahlillerimi yapıracağımmm. öneriniz varmı yapmam söylemem unutmamam gereken birşey yarın adtin 3. günüüü dee

canım mutlaka prolaktin hormonuna baktır.o hormon yüksek olunca hamile kalma şansı çok az oluyomuş

ne icin doktora gidecektin canim?

aman canım öyle düşünme inşallar seneler kalmaz yakında kavuşursun meleğine.bence dr gittiğinde sor bi aklında bişey kalmasın.oda çok önemli konu

Doktora gidemem burda.. 2 aydir mi deniyorsunuz, gidin daha deneyin derler.. Burda o kadar kolay degil yani.. TR'de olsam hemen giderdim... Ama karar verdim, zaten haziran sonu TR'ye gidecegim.. O zamana kadar olmazsa, kesin doktora gitcem orada...:97:

canım mutlaka prolaktin hormonuna baktır.o hormon yüksek olunca hamile kalma şansı çok az oluyomuş

cnmm bnmm çok teşekkürlerrr.bak ben bunu bilmiyordummm. cnm ben çok yoğunum pat diye doktora gidip tahlil felan olmuyor tabiki bebeğimden daha önemli bişey yok ama çalışınca zor işte !!!başka istenen yada doktordan öğrenmem gereken bişey varmı

kayyumcum,
Bugun bu linki gormustum... Bence senin icin cokk faydali olur burdaki 'Kadina ait hormon ve kan tahlileri' kismini okursan...

Tetkikler

valla canım burdaki dr harika ben ne zaman istersen o zaman gidiyorum .ve her gittiğimde çok iyi muayene ediyo herşeyi de söylüyo çok ilgili alaklılar her yolu gösteriyolar.canım yaza gelme bi şansın varsa baştan aşağıya bi tetkik yaptır kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…