Bu ay garip oldu adetim.. Belki dusuruyorumdur... Bilmem ki....:26::26:
Kizlar, az once annemle telefonda konustum...
Iste adetim yeni artti, ptesiden beri dedim filan... Cok garip cocuk mu dusuruyorsun yoksa dedi...
Cok sasirdim boyle yorum yapmasina yaa.. Daha bebek dusundugumu bile sakliyorum ondan.. Icine dogdu herhalde bebek icin ugrastigimiz..
oohh oohh keyifler gicir... bende essizlerdenim :) ... benim ki de is yemeginde o da 2-3 saat doner ins.
bugun hamisimiz yok hayirlisi
hoşgeldin canım bu akşam bekar bekar takılıyoruz kocalar yok
hosbuldum guzelim.. buralardaydim zaten yavruyla ilgilendim sende yemekten donmussun..
iyi oluyo bazen bole kiz kiza takilmak... iyce alistik..
canim ozel olmazsa screamaway de sormustu sen nerde kaliyordun?
kuppe cim yokmu internet kurdumuz bi arastirsin zahmet olmazsa...
eee anneler hisseder canım.onlar bizim koruyucu meleklerimiz.ama bende öyle bişey duydum bebeğin rahime tutunamaması gibi bi araştır istersen
böyle gecikmesinin sebebi canım stresss başka birşey değil sürekli oldu mu acaba olmadı mı acaba diye düşünürken aslında büyük kötülük ediyoruz kendimizeama elde değil işte.bir de ilk deneme olunca stres baya oldu bende nedense bilmiyorum.bakalım artık hayırlısı..ama senden umutluyum ben bebiş gelecek inşallah :)
hosbuldum guzelim.. buralardaydim zaten yavruyla ilgilendim sende yemekten donmussun..
iyi oluyo bazen bole kiz kiza takilmak... iyce alistik..
canim ozel olmazsa screamaway de sormustu sen nerde kaliyordun?
Nihancacim, arastirmistim daha once, oyle birsey olabilir... Cunku benimkisi bastan cok erken tam yerlesme kanamasi gibi geldi.. Ondan sonra kesildi... Sonra adet gunum gectikten sonra artti...
Kismet... Demek bu ay da kismetim yokmus... 2 ayimiz bosuna gitti simdiden.. Bakalim senelerden mi bahsedecegiz ilerde... aylardan mi....:97:
merhaba 9 şubat ta adet gördüm şuan adetim hesabıma göre 12 gün gecikti daha 4 5 gün gecükmiş idrar tahlilimde silik çizgi çıktı sonra bida yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım hcg kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı hamile değilim yani ama halen adet görmedim bunun yanı sıra 1 gün önce gene idrar testi yaptım iki tane ikisinde silik çıktı dün gene yaptım tek çizgi şimdi kasıklarım 4 gündür çok ağrıyo geriliyo pıt pıt atıyo gibi oluyo bu beklenti beni yordu bir tane oğlum var 2 yaşında hamd olsun ma neden adet görmedim neden böle oldu eğer amile olsaydım kan testinde 4 5 gün gecikme ile belli olmazmıydı bana yardımcı olun lütfen
merhaba 9 şubat ta adet gördüm şuan adetim hesabıma göre 12 gün gecikti daha 4 5 gün gecükmiş idrar tahlilimde silik çizgi çıktı sonra bida yaptım tek çizgi çıktı emin olamadım hcg kan tahlili yaptırdım oda negatif çıktı hamile değilim yani ama halen adet görmedim bunun yanı sıra 1 gün önce gene idrar testi yaptım iki tane ikisinde silik çıktı dün gene yaptım tek çizgi şimdi kasıklarım 4 gündür çok ağrıyo geriliyo pıt pıt atıyo gibi oluyo bu beklenti beni yordu bir tane oğlum var 2 yaşında hamd olsun ma neden adet görmedim neden böle oldu eğer amile olsaydım kan testinde 4 5 gün gecikme ile belli olmazmıydı bana yardımcı olun lütfen
herkezeee iyi gecelerrr!!!arkadaşlar ben doktora gideceğimm ve tüm tahlillerimi yapıracağımmm. öneriniz varmı yapmam söylemem unutmamam gereken birşey yarın adtin 3. günüüü dee
herkezeee iyi gecelerrr!!!arkadaşlar ben doktora gideceğimm ve tüm tahlillerimi yapıracağımmm. öneriniz varmı yapmam söylemem unutmamam gereken birşey yarın adtin 3. günüüü dee
aman canım öyle düşünme inşallar seneler kalmaz yakında kavuşursun meleğine.bence dr gittiğinde sor bi aklında bişey kalmasın.oda çok önemli konu
canım mutlaka prolaktin hormonuna baktır.o hormon yüksek olunca hamile kalma şansı çok az oluyomuş
cnmm bnmm çok teşekkürlerrr.bak ben bunu bilmiyordummm. cnm ben çok yoğunum pat diye doktora gidip tahlil felan olmuyor tabiki bebeğimden daha önemli bişey yok ama çalışınca zor işte !!!başka istenen yada doktordan öğrenmem gereken bişey varmı
ne icin doktora gidecektin canim?
Doktora gidemem burda.. 2 aydir mi deniyorsunuz, gidin daha deneyin derler..Burda o kadar kolay degil yani.. TR'de olsam hemen giderdim... Ama karar verdim, zaten haziran sonu TR'ye gidecegim.. O zamana kadar olmazsa, kesin doktora gitcem orada...:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?