ne icin doktora gidecektin canim?
Doktora gidemem burda.. 2 aydir mi deniyorsunuz, gidin daha deneyin derler..Burda o kadar kolay degil yani.. TR'de olsam hemen giderdim... Ama karar verdim, zaten haziran sonu TR'ye gidecegim.. O zamana kadar olmazsa, kesin doktora gitcem orada...:97:
evet canım haklısın bazen insan istiyo kendini anlayan birileriyle dertleşmek valla ben kendi adıma burda olmaktan sizlerle olmaktan çok memnunum
ben izmirdeyim canım.sen nerdensin
gülüm bende birdaha kan testi yaptır eğer yoksa ve emin olursan bir adet söktürücü versin baya günün geçmiş gülüm bu kadar gecikmesi hiç normal deil bence.inşaallah hakkında hayırlısı olur ama beklemeden git canım ne olur ne olmaz.
cnmm bnmm çok teşekkürlerrr.bak ben bunu bilmiyordummm. cnm ben çok yoğunum pat diye doktora gidip tahlil felan olmuyor tabiki bebeğimden daha önemli bişey yok ama çalışınca zor işte !!!başka istenen yada doktordan öğrenmem gereken bişey varmı
cnmm bnmm çok teşekkürlerrr.bak ben bunu bilmiyordummm. cnm ben çok yoğunum pat diye doktora gidip tahlil felan olmuyor tabiki bebeğimden daha önemli bişey yok ama çalışınca zor işte !!!başka istenen yada doktordan öğrenmem gereken bişey varmı
valla canım burdaki dr harika ben ne zaman istersen o zaman gidiyorum .ve her gittiğimde çok iyi muayene ediyo herşeyi de söylüyo çok ilgili alaklılar her yolu gösteriyolar.canım yaza gelme bi şansın varsa baştan aşağıya bi tetkik yaptır kendine
demi... bizde oyle canim ... aaaa ele diyorum bu sicaklik nerden?? asik oldugum sehir izmir.. 38den de anlasildigi kayseriliyim ama belcikada yasiyorum. teyzemler izmirde.. ,konak meydaninaa yakindalar.. seviyorum izmiri be ya...
kayyumcum,
Bugun bu linki gormustum... Bence senin icin cokk faydali olur burdaki 'Kadina ait hormon ve kan tahlileri' kismini okursan...
Tetkikler
cnm herhangi bir problemim varmı biyolojik olarak hamile kalmama engel metabolik bir hormonum aksik fazla ??? ne yapmam gerekiyor bu süreçte doktora ne sormalıyımm.herzaman hafat içi birde doktora gidemem zorla randevu aldımmm
valla canım burdaki dr harika ben ne zaman istersen o zaman gidiyorum .ve her gittiğimde çok iyi muayene ediyo herşeyi de söylüyo çok ilgili alaklılar her yolu gösteriyolar.canım yaza gelme bi şansın varsa baştan aşağıya bi tetkik yaptır kendine
canım bütün testlerini yaptır benim doktorum e2 hormonuyla fsh ye baktırdı.alttan rahime baktı kist varmı diye.sen birde istersen hamile kalırsan sorun olmasın diye smear testi,kan testi iste.hamile kalınınca kansızlık olan çok zorluk çekiyormuş.inşaallah birşeyin çıkmaz birtanem.güzel haberlerini bekliyorum.
amin canım ya acayip sitres oldum çok sinirli yaptı beni bu her neyse pazartesi hemen dr gitmem lazım hatta vakit kaybetmeden yarın ama olsaydı öle bi durum geçen pazartesi yani ayın 7de yaptırdım şubat 9 da da adet gördüm 9 marta desek gene amile olsam çıkarmıydı acaba kanda
evet yaza dugun var.. mutlaka gelcem yani...
o dugun telasi icinde bir de doktorla ugrascam ama, napalim...:97::97:
annemin surekli gittigi bir doktor var, bana zamaninda ne bekliyorsun, mutlaka cocuk sahibi ol yasin gecmeden demisti.. bende yok yok istemem demistim.. simdi beni gorunce karsisinda baya gulcektir eminim...
evet yaza dugun var.. mutlaka gelcem yani...
o dugun telasi icinde bir de doktorla ugrascam ama, napalim...:97::97:
annemin surekli gittigi bir doktor var, bana zamaninda ne bekliyorsun, mutlaka cocuk sahibi ol yasin gecmeden demisti.. bende yok yok istemem demistim.. simdi beni gorunce karsisinda baya gulcektir eminim...
sana yukaridakini yazmistim canim... gormedin sanirim...
canim insallah gerek kalmaz buna ve o doktora da bebisi kontrol icin gidersin.. turkiyeye varmisken gostermek lazim bi demi;;
neguzel.... biz yurtdisindakilerin bu kadar esnekligi ve luksu yok o konuda
teşekkürler cnmm ya bak iyiki söyledin çok mersii çünkü benim kan seviyem çok düşüktürrr.
cnm bnm teşekkürler gördümde o an birlikte yazışmışız sağol gerçektenn arkadaşlar sağolunn bu yolda inanın hiç ama hiç yalnız hissetmiyorum sanki apartman komşumsunuz da ben çok üşengecim size gelmiyorumda telefonla konuşuyor gibiyim. yardımlarınız için teşekkürler.
canım ya neden yalnış anlim sonuçta bunlar hayatın gerçekleri n olduğunu bilemeyiz değil sen en doğru olanı söylüyorsun hayırlısı tabi ama bu 12 günlük gecikmede beni korkutmuyo değil miğde bulantım var bugün çok birde kasık ağrıları bu adet olacağım günden 1 gün öncede olurdu ama şuan bana farklı geliyor geç döllenme die bişi varmış bu konuda bilgin varmı ?valla kanda çıkar diye biliyorum ama gülüm ben hiç o kadar gecikme yaşamadım.sen doktora görün inşaallah olmazda allah göstermesin kist gecikme yapıyor diye biliyorum yada polikistik overde yapıyormuş.tabi bu söylediklerim sadece sana bilgi olması için sakın yanlış anlama gülüm allahım kimseyede vermesin.ama ölemimizi alalım varsa bile tedavisi var değilmi.belkide hiçbiri bebiş bizimle oyun oynuyor göstermiyor kendini.inşaallah öyledir gülüm allahım tez zamanda ikinci bebişini nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?