Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cnm herhangi bir problemim varmı biyolojik olarak hamile kalmama engel metabolik bir hormonum aksik fazla ??? ne yapmam gerekiyor bu süreçte doktora ne sormalıyımm.herzaman hafat içi birde doktora gidemem zorla randevu aldımmm

evet canım haklısın bazen insan istiyo kendini anlayan birileriyle dertleşmek valla ben kendi adıma burda olmaktan sizlerle olmaktan çok memnunum

ben izmirdeyim canım.sen nerdensin

demi... bizde oyle canim ... aaaa ele diyorum bu sicaklik nerden?? asik oldugum sehir izmir.. 38den de anlasildigi kayseriliyim ama belcikada yasiyorum. teyzemler izmirde.. ,konak meydaninaa yakindalar.. seviyorum izmiri be ya...

amin canım ya acayip sitres oldum çok sinirli yaptı beni bu her neyse pazartesi hemen dr gitmem lazım hatta vakit kaybetmeden yarın ama olsaydı öle bi durum geçen pazartesi yani ayın 7de yaptırdım şubat 9 da da adet gördüm 9 marta desek gene amile olsam çıkarmıydı acaba kanda

canım bütün testlerini yaptır benim doktorum e2 hormonuyla fsh ye baktırdı.alttan rahime baktı kist varmı diye.sen birde istersen hamile kalırsan sorun olmasın diye smear testi,kan testi iste.hamile kalınınca kansızlık olan çok zorluk çekiyormuş.inşaallah birşeyin çıkmaz birtanem.güzel haberlerini bekliyorum.

canım benim bildiğin bi prolaktin yani süt hormonu bide hormon tahlilleri.tabi dr detayını daha iyi bilir.sen ne şikayetin varsa hiç çekinme anlat herşeyi bilmesi daha iyi ona göre tadvi uygular

evet yaza dugun var.. mutlaka gelcem yani...
o dugun telasi icinde bir de doktorla ugrascam ama, napalim...:97::97:

annemin surekli gittigi bir doktor var, bana zamaninda ne bekliyorsun, mutlaka cocuk sahibi ol yasin gecmeden demisti.. bende yok yok istemem demistim.. simdi beni gorunce karsisinda baya gulcektir eminim...

demi... bizde oyle canim ... aaaa ele diyorum bu sicaklik nerden?? asik oldugum sehir izmir.. 38den de anlasildigi kayseriliyim ama belcikada yasiyorum. teyzemler izmirde.. ,konak meydaninaa yakindalar.. seviyorum izmiri be ya...

evet canım izmir bi başka güzel

kayyumcum,
Bugun bu linki gormustum... Bence senin icin cokk faydali olur burdaki 'Kadina ait hormon ve kan tahlileri' kismini okursan...

Tetkikler

cnm herhangi bir problemim varmı biyolojik olarak hamile kalmama engel metabolik bir hormonum aksik fazla ??? ne yapmam gerekiyor bu süreçte doktora ne sormalıyımm.herzaman hafat içi birde doktora gidemem zorla randevu aldımmm

sana yukaridakini yazmistim canim... gormedin sanirim...

aşırı miğde bulantım flan var psikolojikmidir acaba kasıklarım şuan nasıl ağrı yapıyo adet olucakmışım gibi daraldım gerçekten

neguzel.... biz yurtdisindakilerin bu kadar esnekligi ve luksu yok o konuda

teşekkürler cnmm ya bak iyiki söyledin çok mersii çünkü benim kan seviyem çok düşüktürrr.

valla kanda çıkar diye biliyorum ama gülüm ben hiç o kadar gecikme yaşamadım.sen doktora görün inşaallah olmazda allah göstermesin kist gecikme yapıyor diye biliyorum yada polikistik overde yapıyormuş.tabi bu söylediklerim sadece sana bilgi olması için sakın yanlış anlama gülüm allahım kimseyede vermesin.ama ölemimizi alalım varsa bile tedavisi var değilmi.belkide hiçbiri bebiş bizimle oyun oynuyor göstermiyor kendini.inşaallah öyledir gülüm allahım tez zamanda ikinci bebişini nasip etsin.

oh ne güzel canım hem düğünde varmış yaza eğlenirsin biraz hem de dr işini halledersin

canim insallah gerek kalmaz buna ve o doktora da bebisi kontrol icin gidersin.. turkiyeye varmisken gostermek lazim bi demi;;

sana yukaridakini yazmistim canim... gormedin sanirim...

cnm bnm teşekkürler gördümde o an birlikte yazışmışız sağol gerçektenn arkadaşlar sağolunn bu yolda inanın hiç ama hiç yalnız hissetmiyorum sanki apartman komşumsunuz da ben çok üşengecim size gelmiyorumda telefonla konuşuyor gibiyim. yardımlarınız için teşekkürler.

canim insallah gerek kalmaz buna ve o doktora da bebisi kontrol icin gidersin.. turkiyeye varmisken gostermek lazim bi demi;;

canim superrrsinnnn... amin aminnnn insallah... ah, bebegim olurda tr'ye gitmisken gostermezmiyim onuuuu..

zaten burda dogru duzgun ultrasona da sokmuyorlar..

neguzel.... biz yurtdisindakilerin bu kadar esnekligi ve luksu yok o konuda

haklısın canım ben oranın istemini bilmediğim için bişey diyemem.ama burda çok rahat canım mesela ben çarşamba günü yine gideceğim dr kendisi çağırdı progestoron hormonuma bakacakmış

teşekkürler cnmm ya bak iyiki söyledin çok mersii çünkü benim kan seviyem çok düşüktürrr.

hiç önemli deil bitanem birbirimize destek için buradayız hem kardeşten yakın olduk valla.yardımcı olabildimse ne mutlu bana gülüm.

rica ederim canim... insallah guzel haberler alirsin doktorundan...

canım ya neden yalnış anlim sonuçta bunlar hayatın gerçekleri n olduğunu bilemeyiz değil sen en doğru olanı söylüyorsun hayırlısı tabi ama bu 12 günlük gecikmede beni korkutmuyo değil miğde bulantım var bugün çok birde kasık ağrıları bu adet olacağım günden 1 gün öncede olurdu ama şuan bana farklı geliyor geç döllenme die bişi varmış bu konuda bilgin varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…