Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

demi canim demin ende hislerimi paylastim.. yillardir tanisiyor gibiyiz.. sende en yakin zamanda gobislenirsin insallah.. tabi bebekli gobis.. hele bi doktora gitte bizide bilgilendir..

kızlar ağladım ağladım geldimm..çok güzel oynadık ama yenildikk..sinir oluyorum ya..neyse bu bahsi kapatalım..bu GS moralimi çok bozdu, eşim işe giderken dio ki, bak bebeğimiz hasta olur ağlama :) hahahaha .. sonra da şaka diyorum nasip kısmet diyo..geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığım birşey yoktur, çok kötü başım ağrıdı..sinirden :84::84::84:

aman boşver canım onun için üzme tatlı canınnı.ayy eşin ne kadar çok istiyo ya allah utandırmasın yarın inşallah sizin için her şeyin başladığı bi gün olur

ayyy kuppe nediyim sanaaa.... su msjina bi bak hele yuregime iniyordu... bu GS yi gorene kadar... test yaptin sandim kiizzzzzzzzzzzzz

aman boşver canım onun için üzme tatlı canınnı.ayy eşin ne kadar çok istiyo ya allah utandırmasın yarın inşallah sizin için her şeyin başladığı bi gün olur

canım benim eşim çocuklara bayılıyor, o kadar çok seviyor ki, bizde bi özellik var, mesela bir yere gidelim oturmaya, ordan bir aile geçsin çocukları olan, o çocukla mutlaka göz göze geliriz, bize el sallar, gülücükler saçar, eşimede banada..biz çok seviyoruz çocukları..benim dialogumda çok iyidir, arkadaşım gibidirler..çok minik arkadaşım var zaten :) Allahım nasip eder inşallah. Arkadaşlarım senin çocuğun çok şanslı olcak diyorlar..çok ilgilisiniz diyorlar..Allahım bakalım ne zaman bize de bir evlat verecek..

ayyy kuppe nediyim sanaaa.... su msjina bi bak hele yuregime iniyordu... bu GS yi gorene kadar... test yaptin sandim kiizzzzzzzzzzzzz

ay tatlımm çok güldümm..hehehe :) kız ağlamam ben test negatif çıktı diye merak etme :) Allahın işine karışmam :) ne zaman isterse o zaman verir, bi zamanı vardır biliyorum çünkü :) canımsın benim yaaa..çok sağol :)

bizde öyleyiz canım .bence çocuk isteyen herkes büyük bi özlem ve hasretle bakılyolar.ben her bebek veya hamile kadın gördüğümde içimden mutlaka bi ahhhhh geçiyorum.inşallah bizim de o hasretimiz bi gün sona erer hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…