canım ya neden yalnış anlim sonuçta bunlar hayatın gerçekleri n olduğunu bilemeyiz değil sen en doğru olanı söylüyorsun hayırlısı tabi ama bu 12 günlük gecikmede beni korkutmuyo değil miğde bulantım var bugün çok birde kasık ağrıları bu adet olacağım günden 1 gün öncede olurdu ama şuan bana farklı geliyor geç döllenme die bişi varmış bu konuda bilgin varmı ?[/QUOTE bitanem bir ayda iki yumurta olursa biri yumurtlama döneminde birisi geç çatlarsa haliyle geç dölleniyor.ona diyorlar bildiğim kadarıyla ama yanlış biliyorda olabilirim birtanem.valla senin belirtiler gebelik belirtileri ama kanda çıkmaması enteresan belkide geç döllenmiştir.
cnm bnm teşekkürler gördümde o an birlikte yazışmışız sağol gerçektenn arkadaşlar sağolunn bu yolda inanın hiç ama hiç yalnız hissetmiyorum sanki apartman komşumsunuz da ben çok üşengecim size gelmiyorumda telefonla konuşuyor gibiyim. yardımlarınız için teşekkürler.
canım yardımların için teşekkür ederim çok sağol rabbim hepinize nasip etsin inşallah bol hazinelerinin kapısını hepiniz için açsın dilerim bebişi olan olmayan herkesin duacısıyımmcanım ya neden yalnış anlim sonuçta bunlar hayatın gerçekleri n olduğunu bilemeyiz değil sen en doğru olanı söylüyorsun hayırlısı tabi ama bu 12 günlük gecikmede beni korkutmuyo değil miğde bulantım var bugün çok birde kasık ağrıları bu adet olacağım günden 1 gün öncede olurdu ama şuan bana farklı geliyor geç döllenme die bişi varmış bu konuda bilgin varmı ?[/QUOTE bitanem bir ayda iki yumurta olursa biri yumurtlama döneminde birisi geç çatlarsa haliyle geç dölleniyor.ona diyorlar bildiğim kadarıyla ama yanlış biliyorda olabilirim birtanem.valla senin belirtiler gebelik belirtileri ama kanda çıkmaması enteresan belkide geç döllenmiştir.
canım yardımların için teşekkür ederim çok sağol rabbim hepinize nasip etsin inşallah bol hazinelerinin kapısını hepiniz için açsın dilerim bebişi olan olmayan herkesin duacısıyımm
Alla razi olsun canim .. izlerde senin icin duaciyoz insallah.. soru isaretlerinin cevaplarini gonlune gore bulursun en kisa zamanda hayirla ins..
canım yardımların için teşekkür ederim çok sağol rabbim hepinize nasip etsin inşallah bol hazinelerinin kapısını hepiniz için açsın dilerim bebişi olan olmayan herkesin duacısıyımm
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimiz için amin bu güzel dualarını eksik etme allahım kabul etsin inşaallah ve bizi yavrularımızın cennet kokusundan mahrum etmesin.en kısa zamanda bize o duyguyuda tatmayı nasip etsin.
rica ederim canim... insallah guzel haberler alirsin doktorundan...
rica ederim canim... insallah guzel haberler alirsin doktorundan...
Tatlım senin günün yarındı değilmi? ne var ne yok varmı bi gelişme...sayfalar çok ilerlemiş yatmadan bi bakım dedim... 31 mart gel yazmışsın hayırdır
kızlar ağladım ağladım geldimm..çok güzel oynadık ama yenildikk..sinir oluyorum ya..neyse bu bahsi kapatalım..bu GS moralimi çok bozdu, eşim işe giderken dio ki, bak bebeğimiz hasta olur ağlama :) hahahaha .. sonra da şaka diyorum nasip kısmet diyo..geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığım birşey yoktur, çok kötü başım ağrıdı..sinirden :84::84::84:
canim benim... ben kirmizilari gordum bu ay malesef...
canım herişin başı sabır benim görümcemin de olmuyordu tüp bebek yaptırda fakat olmadı çok kötü günler geçirdi fakat şuan 5 aylık hamile ve doğal yoldan dilerim rabbim hepinizi güldürür tek dileğim sizlerinde yüzünüzün gülmesi meryem suresiniz bol bol okuyun biz onu burada bir hocaya götürdük belinde ve boynunda taşıması için 2 tane nuska yazdı ama herşey ALLAH tan dedi ve hz ibrahimi anlattı bize bolca meryem suresini oku dedi nuska 5.aydan sonra tekrarlandı birini çalışmalarda dahi çıkarmamak üzre beline diğerinide banyoda çıkarmak sureti ile boynuna taktı 7.ayında hamile kaldı tabiki önce RABBİMDEN hoca kendide söledi zaten ben aciz bir kulum sadece rabbim beni vesile kıldı onun izni ve sizin inancınızla olur inşallah dediamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimiz için amin bu güzel dualarını eksik etme allahım kabul etsin inşaallah ve bizi yavrularımızın cennet kokusundan mahrum etmesin.en kısa zamanda bize o duyguyuda tatmayı nasip etsin.
ve oldu kızımız olucak inşallah RABBİMİN izni ile
Yaaaa senden ben çok umutluydum canım.. neyse hayırlısı olsun üzülme..sende gel nisan topiğine.. burdan regl olan arkadaşlar geliyorlar sağolsunlar...
kızlar ağladım ağladım geldimm..çok güzel oynadık ama yenildikk..sinir oluyorum ya..neyse bu bahsi kapatalım..bu GS moralimi çok bozdu, eşim işe giderken dio ki, bak bebeğimiz hasta olur ağlama :) hahahaha .. sonra da şaka diyorum nasip kısmet diyo..geçmişi okuyamadım umarım kaçırdığım birşey yoktur, çok kötü başım ağrıdı..sinirden :84::84::84:
aman boşver canım onun için üzme tatlı canınnı.ayy eşin ne kadar çok istiyo ya allah utandırmasın yarın inşallah sizin için her şeyin başladığı bi gün olur
ayyy kuppe nediyim sanaaa.... su msjina bi bak hele yuregime iniyordu... bu GS yi gorene kadar... test yaptin sandim kiizzzzzzzzzzzzz
canım herişin başı sabır benim görümcemin de olmuyordu tüp bebek yaptırda fakat olmadı çok kötü günler geçirdi fakat şuan 5 aylık hamile ve doğal yoldan dilerim rabbim hepinizi güldürür tek dileğim sizlerinde yüzünüzün gülmesi meryem suresiniz bol bol okuyun biz onu burada bir hocaya götürdük belinde ve boynunda taşıması için 2 tane nuska yazdı ama herşey ALLAH tan dedi ve hz ibrahimi anlattı bize bolca meryem suresini oku dedi nuska 5.aydan sonra tekrarlandı birini çalışmalarda dahi çıkarmamak üzre beline diğerinide banyoda çıkarmak sureti ile boynuna taktı 7.ayında hamile kaldı tabiki önce RABBİMDEN hoca kendide söledi zaten ben aciz bir kulum sadece rabbim beni vesile kıldı onun izni ve sizin inancınızla olur inşallah dedi
ve oldu kızımız olucak inşallah RABBİMİN izni ile
öyle birtanem öyle rabbim ol desin yetiyor istemezse yapacak hiçbişeyimiz yok tevekkül lazım.bunları duydukça allahım mucizesini göstermiş diyorum. bizede nasip eder inşaallah gülüm.allahımın kudretine kurban olayım öyle büyükki kimseyi darda koymaz ona sığınıyorum.
evet birtanem burdayiz listemizi nisana uzattik mayisa hazirana........ senin baska topice kactin mi bile lol???Biz burda baslamanin anisina, burda devam ederiz diye dusunmustuk... sen buraya takilmayacakmisin canim?:26:
canım benim eşim çocuklara bayılıyor, o kadar çok seviyor ki, bizde bi özellik var, mesela bir yere gidelim oturmaya, ordan bir aile geçsin çocukları olan, o çocukla mutlaka göz göze geliriz, bize el sallar, gülücükler saçar, eşimede banada..biz çok seviyoruz çocukları..benim dialogumda çok iyidir, arkadaşım gibidirler..çok minik arkadaşım var zaten :) Allahım nasip eder inşallah. Arkadaşlarım senin çocuğun çok şanslı olcak diyorlar..çok ilgilisiniz diyorlar..Allahım bakalım ne zaman bize de bir evlat verecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?