yaa cidden canim yaaa........ masalla moralinin yuksekte olmasi bizlerede moral oluyor canim.. insalla o yuce hediyeyi evinizde de yasarsiniz cocuklari cok seviyoruz demisin ya...ay tatlımm çok güldümm..hehehe :) kız ağlamam ben test negatif çıktı diye merak etme :) Allahın işine karışmam :) ne zaman isterse o zaman verir, bi zamanı vardır biliyorum çünkü :) canımsın benim yaaa..çok sağol :)
canım benim eşim çocuklara bayılıyor, o kadar çok seviyor ki, bizde bi özellik var, mesela bir yere gidelim oturmaya, ordan bir aile geçsin çocukları olan, o çocukla mutlaka göz göze geliriz, bize el sallar, gülücükler saçar, eşimede banada..biz çok seviyoruz çocukları..benim dialogumda çok iyidir, arkadaşım gibidirler..çok minik arkadaşım var zaten :) Allahım nasip eder inşallah. Arkadaşlarım senin çocuğun çok şanslı olcak diyorlar..çok ilgilisiniz diyorlar..Allahım bakalım ne zaman bize de bir evlat verecek..
bizde öyleyiz canım .bence çocuk isteyen herkes büyük bi özlem ve hasretle bakılyolar.ben her bebek veya hamile kadın gördüğümde içimden mutlaka bi ahhhhh geçiyorum.inşallah bizim de o hasretimiz bi gün sona erer hayırlısıyla
Kizlar ben tam tersim size... Ne cocuk sevmeyi biliriz, ne bakmayi....
tam amator anne-baba olacagiz biz....
tatlim yanilma payin cok yuksek.. hamileyken okudugum annelik kitabina dogumdan sonra soyle bi not dusmusum " anneligi ogretmenin kitabi olmaz aslinda,annelik ogretilmez.. icguduseldir annelik, yasarsin, hissedersin, dokununca anlarsin... ve her nekadar ozgurlugun kisitlansa da onsuz gecen zamanlarina uzulur neden daha once sahip olmadim dersin" demisim... yeterli sanirim...Kizlar ben tam tersim size... Ne cocuk sevmeyi biliriz, ne bakmayi....
tam amator anne-baba olacagiz biz....
öğrenirsin canım çor zor değil.bide senin olunca gözün gibi bakarsın.ben stajımı abimin ikizlerinde yaptım şimdi olsa çok rahat bakarım .ahhh ahhhh rabbim bi verse
öğrenirsin canım çor zor değil.bide senin olunca gözün gibi bakarsın.ben stajımı abimin ikizlerinde yaptım şimdi olsa çok rahat bakarım .ahhh ahhhh rabbim bi verse
tatlim yanilma payin cok yuksek.. hamileyken okudugum annelik kitabina dogumdan sonra soyle bi not dusmusum " anneligi ogretmenin kitabi olmaz aslinda,annelik ogretilmez.. icguduseldir annelik, yasarsin, hissedersin, dokununca anlarsin... ve her nekadar ozgurlugun kisitlansa da onsuz gecen zamanlarina uzulur neden daha once sahip olmadim dersin" demisim... yeterli sanirim...
ah canim olsa, nasilllll bakariz, nasillll uzerine titreriz....
seni cok merak ediyorum canim... 28 mart ama degil mi? listeden baktim.. daha var baya.. bu aralar senin ovulasyonun bitmistir veya bitmek uzeredir herhalde...
insallah guzelim o gunlerde gelecek.. ama senin olunca baska......... bambaska....
cokk dogru demissin canim... olsa keske biran once... sonra burda tecrubelerimizi / fikirlerimizi paylassak bakma konusunda...
evet canım 28 mart.benim hesaplamama göre ovulasynum da bitti.ben bu ay soğan suyu ve bal tarçın çörek otu yedim bakalım ne olcak hayırlısı:18::18::18:
zaten hayatim oyle olacak bilmiyor muydun?:81: beraber buyutecez sipalari
insallah canim... insallah Martin hamilelerinden biri de sen olursun....
Sogan suyunu heryerde goruyorum ama ne icin kullanildigini henuz cozemedim...
Ve kizlar dogurganligi arttirmak icin tavsiye ettiginiz sebzeler filan varmi...:26:
Canım senin haberi beklediğin sayfaları ayrı bir heyecanla okudum.Sonuca üzüldüm inan ama ne yapacaksın demekki kısmet başka bir zamanaymış.Sen de üzülme olur mu.İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin.kızlar testin sonucu negatifartık adetimi bekleyebilirim aslında rahatladım biraz var mıydı yok muydu diye kendimi yemekten kurtuldum doktor kesin kez yok dedi 1.20 miş bir değişme olmaz dedi.
Yaaaaa:84::84::84: Ben de İzmirliyim ama uzaktayım. Çooook özledimmmmmmmama yaaaaa:93::93:.evet canım izmir bi başka güzel
İyi akşamlar canlarım.Yaaa çok seviyorum sizi ama valla bitiyorum eskiyi okuken.Ne yaptınız siz öyle .Ben girmediğim zamanda tam50 sayfaya yakın yazmışsınız.Bittiiiiiim.Ama merak okumadan da geçemedim.Neyse bitti çok şükür.
Canım senin haberi beklediğin sayfaları ayrı bir heyecanla okudum.Sonuca üzüldüm inan ama ne yapacaksın demekki kısmet başka bir zamanaymış.Sen de üzülme olur mu.İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin.
Yaaaaa:84::84::84: Ben de İzmirliyim ama uzaktayım. Çooook özledimmmmmmmama yaaaaa:93::93:.
İstanbuldayım canım ama memleketim burnumda tütüyor.İzmir çoook başka bambaşkaaaaaa ne güzel canım şimdi nerdesin
İstanbuldayım canım ama memleketim burnumda tütüyor.İzmir çoook başka bambaşkaaaa
canım moraliniz yüksek olsun yeter ki elimden geleni yaparımm..seviyorum ben siziiiiiii.. inşallahh canım inşallahh..hediyemizi versin Allahım :)yaa cidden canim yaaa........ masalla moralinin yuksekte olmasi bizlerede moral oluyor canim.. insalla o yuce hediyeyi evinizde de yasarsiniz cocuklari cok seviyoruz demisin ya...
Kuppecimmm, ne yapiyorsun, bu gece cok sessizsin...
Bosver GS'yi.. gel sende konus burda...:80::80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?