Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yaa cidden canim yaaa........ masalla moralinin yuksekte olmasi bizlerede moral oluyor canim.. insalla o yuce hediyeyi evinizde de yasarsiniz cocuklari cok seviyoruz demisin ya...

Kizlar ben tam tersim size... Ne cocuk sevmeyi biliriz, ne bakmayi....
tam amator anne-baba olacagiz biz....

öğrenirsin canım çor zor değil.bide senin olunca gözün gibi bakarsın.ben stajımı abimin ikizlerinde yaptım şimdi olsa çok rahat bakarım .ahhh ahhhh rabbim bi verse

tatlim yanilma payin cok yuksek.. hamileyken okudugum annelik kitabina dogumdan sonra soyle bi not dusmusum " anneligi ogretmenin kitabi olmaz aslinda,annelik ogretilmez.. icguduseldir annelik, yasarsin, hissedersin, dokununca anlarsin... ve her nekadar ozgurlugun kisitlansa da onsuz gecen zamanlarina uzulur neden daha once sahip olmadim dersin" demisim... yeterli sanirim...

öğrenirsin canım çor zor değil.bide senin olunca gözün gibi bakarsın.ben stajımı abimin ikizlerinde yaptım şimdi olsa çok rahat bakarım .ahhh ahhhh rabbim bi verse

ah canim olsa, nasilllll bakariz, nasillll uzerine titreriz....

seni cok merak ediyorum canim... 28 mart ama degil mi? listeden baktim.. daha var baya.. bu aralar senin ovulasyonun bitmistir veya bitmek uzeredir herhalde...

Son düzenleme:

cokk dogru demissin canim... olsa keske biran once... sonra burda tecrubelerimizi / fikirlerimizi paylassak bakma konusunda...

ah canim olsa, nasilllll bakariz, nasillll uzerine titreriz....

seni cok merak ediyorum canim... 28 mart ama degil mi? listeden baktim.. daha var baya.. bu aralar senin ovulasyonun bitmistir veya bitmek uzeredir herhalde...

evet canım 28 mart.benim hesaplamama göre ovulasynum da bitti.ben bu ay soğan suyu ve bal tarçın çörek otu yedim bakalım ne olcak hayırlısı:18::18::18:

evet canım 28 mart.benim hesaplamama göre ovulasynum da bitti.ben bu ay soğan suyu ve bal tarçın çörek otu yedim bakalım ne olcak hayırlısı:18::18::18:

insallah canim... insallah Martin hamilelerinden biri de sen olursun....

Sogan suyunu heryerde goruyorum ama ne icin kullanildigini henuz cozemedim...

Ve kizlar dogurganligi arttirmak icin tavsiye ettiginiz sebzeler filan varmi...:26:

insallah canim... insallah Martin hamilelerinden biri de sen olursun....

Sogan suyunu heryerde goruyorum ama ne icin kullanildigini henuz cozemedim...

Ve kizlar dogurganligi arttirmak icin tavsiye ettiginiz sebzeler filan varmi...:26:

inşallah canım bidaha ki ay da sen olursun da bu kez de bebeklerimizi hamileliğimizi konuşuruz.valla canım soğan suyunun çok şifalı olduğunu her yerde duydum ve okudum.

İyi akşamlar canlarım.Yaaa çok seviyorum sizi ama valla bitiyorum eskiyi okuken.Ne yaptınız siz öyle .Ben girmediğim zamanda tam50 sayfaya yakın yazmışsınız.Bittiiiiiim.Ama merak okumadan da geçemedim.Neyse bitti çok şükür.
kızlar testin sonucu negatifartık adetimi bekleyebilirim aslında rahatladım biraz var mıydı yok muydu diye kendimi yemekten kurtuldum doktor kesin kez yok dedi 1.20 miş bir değişme olmaz dedi.
Canım senin haberi beklediğin sayfaları ayrı bir heyecanla okudum.Sonuca üzüldüm inan ama ne yapacaksın demekki kısmet başka bir zamanaymış.Sen de üzülme olur mu.İnşallah hayırlısıyla gelir bebişin.

evet canım izmir bi başka güzel
Yaaaaa:84::84::84: Ben de İzmirliyim ama uzaktayım. Çooook özledimmmmmmmama yaaaaa:93::93:.

aa ne güzel canım şimdi nerdesin

yaa cidden canim yaaa........ masalla moralinin yuksekte olmasi bizlerede moral oluyor canim.. insalla o yuce hediyeyi evinizde de yasarsiniz cocuklari cok seviyoruz demisin ya...
canım moraliniz yüksek olsun yeter ki elimden geleni yaparımm..seviyorum ben siziiiiiii.. inşallahh canım inşallahh..hediyemizi versin Allahım :)
Kuppecimmm, ne yapiyorsun, bu gece cok sessizsin...

Bosver GS'yi.. gel sende konus burda...:80::80:

canım facebookta FBli arkadaşlara laf yetiştirmekten buraya arada baktım :) ama altta kalmadım yani paso cevap verdim..
aaaaaaaaaaaa tarihe bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olleyyy

HERKESE SELAM MILLET

oku oku anca bitirdim ya ne kadar cok seyler yazmissiniz öyle

kayranin meselesine acayip heyecanlanmistim amaolsun nasip degilmis hayirli zaman degilmis demekki

kuppe allah iyiligini versin regl odun sandim agladim falan degince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…