aaaaaaaaaaaa tarihe bakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn olleyyy
Ne güzel olur canım Yolla valla.Ohhhhhhh misssss misssssssinsan nerde olursa olsun memeleketi bi başkadır.sana burdan biraz izmir havası göndereyim
bugün pek kimse yok???
Ne güzel olur canım Yolla valla.Ohhhhhhh misssss misssssss
HERKESE SELAM MILLET
oku oku anca bitirdim ya ne kadar cok seyler yazmissiniz öyle
kayranin meselesine acayip heyecanlanmistim amaolsun nasip degilmis hayirli zaman degilmis demekki
kuppe allah iyiligini versin regl odun sandim agladim falan degince
:) heheheeee ağlamammmm benn negatif sonuca..yarın görürsünüz :)))) ağlamıycamm :)
e kuppe ayirlisi bakem canim 19 oldu aslinda denesen mi canim?? ha 6 -7 saatten sonra a simdi... aman kizlar ustume cullanmayinda... merak iste e ama olduuu 19
bende bi face bi bura yani on parmak deil 20 parmak gucunde kullanmaya basladim yani klavyeyi...
e kuppe ayirlisi bakem canim 19 oldu aslinda denesen mi canim?? ha 6 -7 saatten sonra a simdi... aman kizlar ustume cullanmayinda... merak iste e ama olduuu 19
bende bi face bi bura yani on parmak deil 20 parmak gucunde kullanmaya basladim yani klavyeyi...
bugün pek kimse yok???
çıkar mı kiiii bu saatte :) bi sürü şey yedim içtim.. :)
Tatlım bu kadar bekledin sabaha da beklersin.Yapma şimdiiiiçıkar mı kiiii bu saatte :) bi sürü şey yedim içtim.. :)
aslinda olabilir yani ben cok takilmiyorum saba ilk idrar olayina bence o prosodur .. ama karar sende tabi...çıkar mı kiiii bu saatte :) bi sürü şey yedim içtim.. :)
canım test mi yapcaksın hadi hayırlısı allahım utandırmasın
canım test yapcam yarınn..canım test mi yapcaksın hadi hayırlısı allahım utandırmasın
ii ihhh.. bir suru sey ictiysen deneme sakin... yogunlugu fazla olmaz, sonra cikmaz, uzulursun...
Tatlım bu kadar bekledin sabaha da beklersin.Yapma şimdiiii
Canım zaten eşin 3 tane almıştı test değil mi.O zaman için rahat etsin yap ilerleyen saatlerde.Olmazsa üzülmeden sabah tekrarlarsın.canım test yapcam yarınn..
ya kızlar ben kesin 2-3 e kadar burda olurum o zaman yaparım olmaz mı :) ya sabah uyandığımda regl olursam, yine bu heyecanı yaşayamıycam :)) ne dersiniz :)
aslinda olabilir yani ben cok takilmiyorum saba ilk idrar olayina bence o prosodur .. ama karar sende tabi...
yok guzelim kuppe icin dedim sabah 8 gibi yaparim delistiya bene ha simdi ha 6 saat sonra fark yapmaz die dusunmustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?