Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

:) heheheeee ağlamammmm benn negatif sonuca..yarın görürsünüz :)))) ağlamıycamm :)

bende bi face bi bura yani on parmak deil 20 parmak gucunde kullanmaya basladim yani klavyeyi...

e kuppe ayirlisi bakem canim 19 oldu aslinda denesen mi canim?? ha 6 -7 saatten sonra a simdi... aman kizlar ustume cullanmayinda... merak iste e ama olduuu 19

:) heheheeee ağlamammmm benn negatif sonuca..yarın görürsünüz :)))) ağlamıycamm :)

insallah positiv cikar canim, ya ne bilim insan aglamasada icten ice biraz hüzünleniyor iste. ama allah sabrini veriyor canim. insanda olan allah inanciyla hayirli zaman bu zaman degilmis diyebiliyoruz, cok sükür.

çıkar mı kiiii bu saatte :) bi sürü şey yedim içtim.. :)

canım test mi yapcaksın hadi hayırlısı allahım utandırmasın

çıkar mı kiiii bu saatte :) bi sürü şey yedim içtim.. :)
aslinda olabilir yani ben cok takilmiyorum saba ilk idrar olayina bence o prosodur .. ama karar sende tabi...

yok guzelim kuppe icin dedim sabah 8 gibi yaparim delistiya bene ha simdi ha 6 saat sonra fark yapmaz die dusunmustum

canım test yapcam yarınn..
ii ihhh.. bir suru sey ictiysen deneme sakin... yogunlugu fazla olmaz, sonra cikmaz, uzulursun...

Tatlım bu kadar bekledin sabaha da beklersin.Yapma şimdiiii

ya kızlar ben kesin 2-3 e kadar burda olurum o zaman yaparım olmaz mı :) ya sabah uyandığımda regl olursam, yine bu heyecanı yaşayamıycam :)) ne dersiniz :)

canım test yapcam yarınn..

ya kızlar ben kesin 2-3 e kadar burda olurum o zaman yaparım olmaz mı :) ya sabah uyandığımda regl olursam, yine bu heyecanı yaşayamıycam :)) ne dersiniz :)
Canım zaten eşin 3 tane almıştı test değil mi.O zaman için rahat etsin yap ilerleyen saatlerde.Olmazsa üzülmeden sabah tekrarlarsın.

aslinda olabilir yani ben cok takilmiyorum saba ilk idrar olayina bence o prosodur .. ama karar sende tabi...

yok guzelim kuppe icin dedim sabah 8 gibi yaparim delistiya bene ha simdi ha 6 saat sonra fark yapmaz die dusunmustum

ah tamam canım ya benim kafa uçtu gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…