ya kızlar ben kesin 2-3 e kadar burda olurum o zaman yaparım olmaz mı :) ya sabah uyandığımda regl olursam, yine bu heyecanı yaşayamıycam :)) ne dersiniz :)
Canım zaten eşin 3 tane almıştı test değil mi.O zaman için rahat etsin yap ilerleyen saatlerde.Olmazsa üzülmeden sabah tekrarlarsın.
ayyy kuppe ben bile heyecanlandim kiz üc tane testin varmis yap bitane ya
flash.. flash.. flash..KuPPe saat 02:00 - 03:00 arasında canlı yayında gebelik testi yapacak .. müjdeli haberi yada olumsuz haberi topiğimizde canlı canlı paylaşacak.. flash .. flash.. flash..
:82::82::82:
Ama yaaa benim şimdiden uykum geldi dayanabilir miyimki o saate kadar.Saati kurup kalksam mıkiiiiflash.. flash.. flash..KuPPe saat 02:00 - 03:00 arasında canlı yayında gebelik testi yapacak .. müjdeli haberi yada olumsuz haberi topiğimizde canlı canlı paylaşacak.. flash .. flash.. flash..
çıkar mı kiiii bu saatte :) bi sürü şey yedim içtim.. :)
sen baya birseyler ictim demistin... bende cok icmissen test dogru sonuc vermez diye demistim Kuppecim...
Bence yapma.. Olurda negatif gorursen emin olamayacaksin cunku, yogunlugu az oldugundan mi oldu, yoksa hamile olmadigindan mi diye...
Yok eger negatif cikarsa ciksin, yarin bir daha denerim olmazsa diyorsan... Birsey diyemem...:97::97::97:
fıstığım büyük ihtimalle doğru sonuç vermeyecektir ama, yinede denemiş olalım, test yapmanın korkulacak birşey olmadığını benimsemeye çalışalım böylelikle.. ben bir buçuk saat sonra falan yapayım bi test, olmadı sabah yine yaparım :) nası olsa 3 tane var :) ben zaten biliyorum negatif çıkacağını :) çünkü adet ağrısı çekiyorum ve gelmek üzere :)
flash.. flash.. flash..KuPPe saat 02:00 - 03:00 arasında canlı yayında gebelik testi yapacak .. müjdeli haberi yada olumsuz haberi topiğimizde canlı canlı paylaşacak.. flash .. flash.. flash..
kiz bende az sonra yatcam catlarim ben simdi iki bardak su git testi yap ya
ya canım test saatını biraz daha erkene alamazmısınçok geç canım bizide merakta bırakma :18:
kızlar ama en az 4 saat beklenmesi gerekiyormuş, ben yine erken bi saat verdim yani :) bi de önemli birşey buldum, hani idrarı bi kaba alıyoruz ya, test için önemli olan idrar, orta akım idrarıymış, yani idrar yapmaya başlayıp biraz idrarı boşa akıttıktan sonra idrar örneği almamız uygunmuş .. bunu bilmiyordum ben :)
kızlar ama en az 4 saat beklenmesi gerekiyormuş, ben yine erken bi saat verdim yani :) bi de önemli birşey buldum, hani idrarı bi kaba alıyoruz ya, test için önemli olan idrar, orta akım idrarıymış, yani idrar yapmaya başlayıp biraz idrarı boşa akıttıktan sonra idrar örneği almamız uygunmuş .. bunu bilmiyordum ben :)
Kuppecim, esim geldi bileeeee.... neye karar verdin...:97:
şimdi mi yapiiim yani, ama 4 saat geçmedi :) bari ikiye kadar durun yahu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?