Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

öf tamam yapıyorum :) negatif çıkma ihtimali daha da çoğaldı ama ne yapalım yarın bi daha yaparım :) ama bak üzülmek yok haa..negatif çıkarsa..hahaha ben sizi teselli ediyorum :))) işe bak :)

Kızlar bence çok zorlamayalım.Kuppecim o zaman istersen sen bekle ve o saatte yap.Eğer dayanamazsak biz de güzel haberi yarın alırız.Ya da sen de o saate kadar uykusuz kalma .Yarın sabah yaparsın tatlım.Zaten plan öyleydi.Bozmamış oluruz.

öf tamam yapıyorum :) negatif çıkma ihtimali daha da çoğaldı ama ne yapalım yarın bi daha yaparım :) ama bak üzülmek yok haa..negatif çıkarsa..hahaha ben sizi teselli ediyorum :))) işe bak :)

Kuppecim, mavibebek'e katiliyorum...

Sen gonlunden ne zaman geciyorsa o zaman yap... Bize bakma...

kızlar bu kadar basit işte yaptım ve tek çizgi çıktı :) ohh bee :)

olsun kupecim elbet bizde bidaki ay iki çizgiyi görcez yola devammmmmm tam gazzzz :)))) ve daha kırmızılar yokkkk daha önce bi arkadaşa daha yazmıstım ben oğluma hamileyken idrarda çokkk geç ögrendim kanda hemen çıkmıştııı ben idrar testlrine güvenmiyorummm kesinlikleee

kızlar bu kadar basit işte yaptım ve tek çizgi çıktı :) ohh bee :)

Iste bu hicbir seyi ispatlamis olmuyor... Onun icin sakin uzulme.. Bir suru sey ictim demistin.. Yogunlugu az olabilir... Bence sen yarin sabah idrariyla dene tekrar...

Elindekiler erken gebelik testi mi yoksa normal gebelik testimi tatlim?

Tatlım ne diyoruz o zaman erken yaptın zaten çok şey yiyip içmişsin.Tabi negatif çıkar.

hakkında hayırlısı canım her işte vardır bi hayır inşallah bidaha ki ya teyze oluruz

kızlarrr bu ne demek oluyo, artık belirti falan hissetmeye çalışmasın kimse :) anlaşıldı mı.. demek ki belirtiler birşeyi ifade etmiyormuş :) ben yarın yine bi test daha yaparım ama, ben kendim hissediyorum zaten regl olacağımı :) demek ki böyle stres yapacak bir durum yokmuş ortada değil mi :)

zaten canım bişeyleri biz kendimiz zorlaştırıyoruz.oluruna bırakmıyoruz ki hep kendimizi bi dinleme halindeyiz bi belirti arayışındayız zaten stres ve gerginlik cabası oluyo

Ama olmadın daha canım.Umutsuzluk yok.Sen topicimizin neşe ve umut kaynağısın.

Iste bu hicbir seyi ispatlamis olmuyor... Onun icin sakin uzulme.. Bir suru sey ictim demistin.. Yogunlugu az olabilir... Bence sen yarin sabah idrariyla dene tekrar...

Elindekiler erken gebelik testi mi yoksa normal gebelik testimi tatlim?

normal gebelik testi canım erken gebelik testi değil :) ama tatlım ben biliyorum adet sancısı çekiyorum yani, ben zaten pek ümitli değildim..bakalım yarın sabah tekrar yaparım iyice emin olmak için :)
gelecek ay birlikteyizz yine yuppi

Kuppecim, canim,
1. Normal gebelik testleri cok hassas degil.. Bazen adet gunu gectikten sonra dogru sonuc vermeye baslayabiliyorlar..
2. Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayni simdiye kadar okudugum kadariyla...
3. Yarin sabah yap tamam ama negatif ciksada kirmizilari gorene kadar hamile olmadigindan emin olamazsin...

ve sonnnn birsey..
umidini hiccc bir zamann kaybetme, ama cok da fazla umitlenme canimmmmm....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…