benn de hiç duymamıştım orta akım idrarını şimdi senden duydum.karar senin canım
şimdi mi yapiiim yani, ama 4 saat geçmedi :) bari ikiye kadar durun yahu :)
öf tamam yapıyorum :) negatif çıkma ihtimali daha da çoğaldı ama ne yapalım yarın bi daha yaparım :) ama bak üzülmek yok haa..negatif çıkarsa..hahaha ben sizi teselli ediyorum :))) işe bak :)
Kızlar bence çok zorlamayalım.Kuppecim o zaman istersen sen bekle ve o saatte yap.Eğer dayanamazsak biz de güzel haberi yarın alırız.Ya da sen de o saate kadar uykusuz kalma .Yarın sabah yaparsın tatlım.Zaten plan öyleydi.Bozmamış oluruz.
öf tamam yapıyorum :) negatif çıkma ihtimali daha da çoğaldı ama ne yapalım yarın bi daha yaparım :) ama bak üzülmek yok haa..negatif çıkarsa..hahaha ben sizi teselli ediyorum :))) işe bak :)
Kuppecim, mavibebek'e katiliyorum...
Sen gonlunden ne zaman geciyorsa o zaman yap... Bize bakma...
kızlar bu kadar basit işte yaptım ve tek çizgi çıktı :) ohh bee :)
Tatlım ne diyoruz o zaman erken yaptın zaten çok şey yiyip içmişsin.Tabi negatif çıkar.
hakkında hayırlısı canım her işte vardır bi hayırinşallah bidaha ki ya teyze oluruz
var boyle bisiiii canim... ben en son bu sekilde yapmistim.. ona ragmen negatif aldim..
kızlarrr bu ne demek oluyo, artık belirti falan hissetmeye çalışmasın kimse :) anlaşıldı mı.. demek ki belirtiler birşeyi ifade etmiyormuş :) ben yarın yine bi test daha yaparım ama, ben kendim hissediyorum zaten regl olacağımı :) demek ki böyle stres yapacak bir durum yokmuş ortada değil mi :)
Ama olmadın daha canım.Umutsuzluk yok.Sen topicimizin neşe ve umut kaynağısın.kızlarrr bu ne demek oluyo, artık belirti falan hissetmeye çalışmasın kimse :) anlaşıldı mı.. demek ki belirtiler birşeyi ifade etmiyormuş :) ben yarın yine bi test daha yaparım ama, ben kendim hissediyorum zaten regl olacağımı :) demek ki böyle stres yapacak bir durum yokmuş ortada değil mi :)
Iste bu hicbir seyi ispatlamis olmuyor... Onun icin sakin uzulme.. Bir suru sey ictim demistin.. Yogunlugu az olabilir... Bence sen yarin sabah idrariyla dene tekrar...
Elindekiler erken gebelik testi mi yoksa normal gebelik testimi tatlim?
normal gebelik testi canım erken gebelik testi değil :) ama tatlım ben biliyorum adet sancısı çekiyorum yani, ben zaten pek ümitli değildim..bakalım yarın sabah tekrar yaparım iyice emin olmak için :)
gelecek ay birlikteyizz yine yuppi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?