Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

eh peki o zaman kuşum, ben yine devam edeyim, kırmızıları beklemeye o zaman :) gelse de bir an önce anlasak :) iyice bunaldım, ne yaparsam sonuca ulaşamıyorum yahu yarın sabah bi daha deneyim testi ben

hatunlar hepinize hayırlı geceler allah rahatlık versin.yarın görüşmek üzere kendine çok iyi bakın ettiğimiz bütün dualar allah katında kabul olur inşallah byyy:92::92::92: hepinizi öpüyorumnanaktan

eh peki o zaman kuşum, ben yine devam edeyim, kırmızıları beklemeye o zaman :) gelse de bir an önce anlasak :) iyice bunaldım, ne yaparsam sonuca ulaşamıyorum yahu yarın sabah bi daha deneyim testi ben

ok, dene canim... buraya yaz sonucu mutlaka..

kizlarrrrrr, ben kaciyorummmm... esim bilgisayarla cok mesgulum diye bozuluyor...
iyi gecelerrrr.. optummm cokkk

zerrincim yarın haberlerini bekliyorum ve kuppe inşallah hamilesinizdir :)

günaydın birtanem ben duramadım sabahın körü sizi merak ettiğim için uyandım valla hem tatil ne var yat uyu ama sizleri merak başka bişeye benzemiyor.ben hala olmadım ve idrar testide yapmıyorum allahım benimki büyük başarı kupa almalıyım valla 6 gün bugün.gülüm eşim bugün çok yoğun çalışıyor ve anlaşma yaptık yarın işi yok veeeee özele gidiyoruzzzzzz.ay kızlar paylaşmadan edemicem dün başım çatlıyordu ve sırtıma kulunç girmiş nasıl ağrıyor anlatamam gelince söyledim ağrıdığını eşime arkasına bilinçsizce yaaa kalbim hasta oldum dedim şımararak(tabi ben baş ağrısından falan söz ediyorum)ona hadi yaaa dedi bu kadar yaklaşmışken dedi.ben şok tabi yok adet değil baş ağrısından bahsediyorum dedim.ohhhh dedi.valla tepkisi çok mutlu etti içten içe oda bekliyor bu sefer inşaallah onuda kendimide üzmem ve bebişim gelmiştir inşaallah ve benim adet hiç bu kadar geçmemişti.kupeciğim bu arada heyecanla okudum okudum okudum ama tek çizgi deyince bir tuhaf oldum ama gülüm ben 3 gün geçince yapmıştım o bile tek çizgiydi.o yüzden ben senin için hala ümittttliyimmmmmmmmm.

gunaydin herkese nasilsiniz? tatil gunu bugun bir az gec uyandim. kizlar hayirli haberlerinizi bekliyorum. bugun test yapicak olan kizlar hadi nerdesiniz????? :92:

Kalbimin, canim bence cokk iyi yapiyorsunuz... Doktora gidin bir gorunun.. Kesin haberler alin.... Bu idrar testlerine de guvenilmiyor artik....

Bu arada Kuppe nerdeeeee ya? Ben o kesin yazmistir yeniden test yapmistir diye dusunmustum...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
happylife | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
62sinem | 23 | 12 Mart | bekliyoruz ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz elektra01 | 31 | 12 Mart | Nisan'a insallah sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
karyaa48 | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart | bekliyoruz han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
maviyaz| 30 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz kayyum | ?? | 17 Mart | Nisan'a insallah
aygunes | 25 | 17 Mart | bekliyoruz birtanem | 26 | 17 Mart | Nisan'a insallah esiiin | 32 | 17 Mart | Nisan'a insallah
mpb | 27 | 18 Mart | bekliyoruz
KuPPe | ?? | 19 Mart | bekliyoruz
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah
aylic | 27 | 20 Mart | bekliyoruz
Lachesis | 27 | 20 Mart | bekliyoruz
xtuqcex | 24 | 20 Mart | bekliyoruz
sincap08 | 27 | 20 Mart | bekliyoruz
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz
damlalar | 28 | 20 Mart | bekliyoruz
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart
kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
Brownim | 22 | 22 Mart
feryal_efe | 26 | 23 Mart
azra3434| 30 | 23 Mart
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart
_arzum_| 26 | 25 Mart
kad_er| ?? | 25 Mart
9papatya| 31 | 25 Mart
tugcemavi| 24 | 25 Mart
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
xelifxx | 26 | 30 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
|||

selamlar..
bende mart sonu nisan başını bekliyorum. adet düzensizliği olduğu için pek kesin tarihim yok malesefki.benide listenize ve aranıza kabul ederseniz sevinir

selamlar..
bende mart sonu nisan başını bekliyorum. adet düzensizliği olduğu için pek kesin tarihim yok malesefki.benide listenize ve aranıza kabul ederseniz sevinir

Canim sen yine de bir tahmini adet tarihi soyle... Mesela 28 Mart / 3 Nisan arasinda bekliyorsan, en sonuncuyu yani 3 Nisani demelisin bence mesela.. Kesin olsun diye..

Kizlarrrrr, Nisana kalanlar, bana yeni BAT'larinizi yazin... Sizi listede guncelleyeyim....

slm canlarim... iyisiniz insalla.. iyi haftasonlari hepinize..

canim hayirlisi bakalim tamam mi?? sonuc ne olursa olsun birlikte devam ediyoruz...

herkese hayirli günler

dün kuppecim sana negativi okuduktan sonra cevap yazamadim esim basimda bekliyordu yatmak icin. olsun umudumuzu kaybetmek yok cünki kirmizilari görmedik.

bakalim bugün kac tane bebis haberi alicaz bakalim kuppe haber bekliyoz.

Kalbimin, canim bence cokk iyi yapiyorsunuz... Doktora gidin bir gorunun.. Kesin haberler alin.... Bu idrar testlerine de guvenilmiyor artik....

Bu arada Kuppe nerdeeeee ya? Ben o kesin yazmistir yeniden test yapmistir diye dusunmustum...

öyle bitanem valla bizde öyle düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı artık bitanem.benim sırtıma kulunç girmiş kımıldayamıyorum yaaaaa,ilaçta alamıyorum öldürüyor.

slm kizlar bugun keyifler nasil insallah iyisinizdir insallah bugun guzel haberler aliriz bende cok iyim moralinizi yuksek tuttun

öyle bitanem valla bizde öyle düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı artık bitanem.benim sırtıma kulunç girmiş kımıldayamıyorum yaaaaa,ilaçta alamıyorum öldürüyor.

kibirdamadan uzan bari canim, evet ilac da alma sakin sonra hamile falansindir, pisman olursun. ister istemez insan panik olur cocuga birsey oldumuki diye, ay allah korusun.

gecmis olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…