Kuppecim, canim,
1. Normal gebelik testleri cok hassas degil.. Bazen adet gunu gectikten sonra dogru sonuc vermeye baslayabiliyorlar..
2. Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri hemen hemen ayni simdiye kadar okudugum kadariyla...
3. Yarin sabah yap tamam ama negatif ciksada kirmizilari gorene kadar hamile olmadigindan emin olamazsin...
ve sonnnn birsey..
umidini hiccc bir zamann kaybetme, ama cok da fazla umitlenme canimmmmm....
eh peki o zaman kuşum, ben yine devam edeyim, kırmızıları beklemeye o zaman :) gelse de bir an önce anlasak :) iyice bunaldım, ne yaparsam sonuca ulaşamıyorum yahuyarın sabah bi daha deneyim testi ben
ok, dene canim... buraya yaz sonucu mutlaka..
kizlarrrrrr, ben kaciyorummmm... esim bilgisayarla cok mesgulum diye bozuluyor...
iyi gecelerrrr.. optummm cokkk
zerrincim yarın haberlerini bekliyorum ve kuppe inşallah hamilesinizdir :)
günaydın birtanem ben duramadım sabahın körü sizi merak ettiğim için uyandım valla hem tatil ne var yat uyu ama sizleri merak başka bişeye benzemiyor.ben hala olmadım ve idrar testide yapmıyorum allahım benimki büyük başarı kupa almalıyım valla 6 gün bugün.gülüm eşim bugün çok yoğun çalışıyor ve anlaşma yaptık yarın işi yok veeeee özele gidiyoruzzzzzz.ay kızlar paylaşmadan edemicem dün başım çatlıyordu ve sırtıma kulunç girmiş nasıl ağrıyor anlatamam gelince söyledim ağrıdığını eşime arkasına bilinçsizce yaaa kalbim hasta oldum dedim şımararak(tabi ben baş ağrısından falan söz ediyorum)ona hadi yaaa dedi bu kadar yaklaşmışken dedi.ben şok tabi yok adet değil baş ağrısından bahsediyorum dedim.ohhhh dedi.valla tepkisi çok mutlu etti içten içe oda bekliyor bu sefer inşaallah onuda kendimide üzmem ve bebişim gelmiştir inşaallah ve benim adet hiç bu kadar geçmemişti.kupeciğim bu arada heyecanla okudum okudum okudum ama tek çizgi deyince bir tuhaf oldum ama gülüm ben 3 gün geçince yapmıştım o bile tek çizgiydi.o yüzden ben senin için hala ümittttliyimmmmmmmmm.
selamlar..
bende mart sonu nisan başını bekliyorum. adet düzensizliği olduğu için pek kesin tarihim yok malesefki.benide listenize ve aranıza kabul ederseniz sevinir
eh peki o zaman kuşum, ben yine devam edeyim, kırmızıları beklemeye o zaman :) gelse de bir an önce anlasak :) iyice bunaldım, ne yaparsam sonuca ulaşamıyorum yahuyarın sabah bi daha deneyim testi ben
slm canlarim... iyisiniz insalla.. iyi haftasonlari hepinize..
selamlar..
bende mart sonu nisan başını bekliyorum. adet düzensizliği olduğu için pek kesin tarihim yok malesefki.benide listenize ve aranıza kabul ederseniz sevinir
Kalbimin, canim bence cokk iyi yapiyorsunuz... Doktora gidin bir gorunun.. Kesin haberler alin.... Bu idrar testlerine de guvenilmiyor artik....
Bu arada Kuppe nerdeeeee ya? Ben o kesin yazmistir yeniden test yapmistir diye dusunmustum...
öyle bitanem valla bizde öyle düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı artık bitanem.benim sırtıma kulunç girmiş kımıldayamıyorum yaaaaa,ilaçta alamıyorum öldürüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?