slm kizlar bugun keyifler nasil insallah iyisinizdir insallah bugun guzel haberler aliriz bende cok iyim moralinizi yuksek tuttun
kibirdamadan uzan bari canim, evet ilac da alma sakin sonra hamile falansindir, pisman olursun. ister istemez insan panik olur cocuga birsey oldumuki diye, ay allah korusun.
gecmis olsun bu arada
saol bitanem benim uzanarak sizi tak,p ediyorum öyle gülüm am çok fena yaa resmen odun oldu sırtım.
kafani kibirtadinca mi aciyor
zerrincim nezaman yaptırıyosun test yüreğim ağzımda beklliyorum seni inşallah güzel haberler alırsın tatlım ve inşallah kuppede bunu tüm kalbimle istiyorum inşallah hamilesinizdir bitanem :)
öyle bitanem valla bizde öyle düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı artık bitanem.benim sırtıma kulunç girmiş kımıldayamıyorum yaaaaa,ilaçta alamıyorum öldürüyor.
kibirdamadan uzan bari canim, evet ilac da alma sakin sonra hamile falansindir, pisman olursun. ister istemez insan panik olur cocuga birsey oldumuki diye, ay allah korusun.
gecmis olsun bu arada
güzel yürekli arkadaşım benim allah yüreğinin güzelliği kada tatlı bir bebiş versin sana bugün kulunç için gittik acile ama gebelik testine bakmadı doktor yapılmıyor sanırım bizim gelişmemiş hastanenin acilinde öyle olunca kesinleştir öyle ilaç yazayım yoksa ilaç vermem dedi hamilelik şüphesi var diye birde yarın özel acilde şansımı deneyeceğim ve hemen ilk iş size haber vermek olacakkkk bitanem.yoksada şu sırtıma bir ilaç alıyım ölüyorum şuanda.
o senin güzelliğin canım benim Allah şifa versin tez zamanda inşallah bebişin ağrısıdır o benim kuzenimde çok çekti o ağrılardan rabbim yüzünü güldürsün Sanada tatlı dilinin ve kalbinin güzelliği kadar tatlı bir bebiş versin canım :) ben kayınvalimdelerde olcam gece girer son haberlerine bakarım kendine dikkat et uzan canım bebişimize iyi bak öpüyorum seni kocaman
kulunc ne ki? :26::26:
ayyy ben cok cahil ciktim bu forumda...
o senin güzelliğin canım benim Allah şifa versin tez zamanda inşallah bebişin ağrısıdır o benim kuzenimde çok çekti o ağrılardan rabbim yüzünü güldürsün Sanada tatlı dilinin ve kalbinin güzelliği kadar tatlı bir bebiş versin canım :) ben kayınvalimdelerde olcam gece girer son haberlerine bakarım kendine dikkat et uzan canım bebişimize iyi bak öpüyorum seni kocaman
slm kizlarrrr nasilsiniz bakalim... kuppecim daha gelmemis haber yok heralde :)
kalbimin cim cok gecmis olsun insallah yrn bebisinin haberini alirsin ve butn aciparin diner tatlim :)
bnmde batim yrn kizlar kimyasal gebelik gecirdigim aydaki gibi yuzumu fln minik minik sivilce basti , bazi belirtiler daha var ama hayir olsun bakalimmm
evet yaa bu agrilarin bebis yuzunden olabilir :) bnm de kolum agrimisti vee bunun uzerine bi sitede okumustum kolda bacakta anlamsiz agrilar olabiliyomusss ... ayy hadi insallahhh :)))
merhaba hamile arkadasların yardımına ıhtıyacım varr bişey sorcam da ama olmayıpda belirtiler hakkında yorum yapacak olan bırı varmı yaa lutfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?