Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kibirdamadan uzan bari canim, evet ilac da alma sakin sonra hamile falansindir, pisman olursun. ister istemez insan panik olur cocuga birsey oldumuki diye, ay allah korusun.

gecmis olsun bu arada

saol bitanem benim uzanarak sizi tak,p ediyorum öyle gülüm am çok fena yaa resmen odun oldu sırtım.

zerrincim nezaman yaptırıyosun test yüreğim ağzımda beklliyorum seni inşallah güzel haberler alırsın tatlım ve inşallah kuppede bunu tüm kalbimle istiyorum inşallah hamilesinizdir bitanem :)

zerrincim nezaman yaptırıyosun test yüreğim ağzımda beklliyorum seni inşallah güzel haberler alırsın tatlım ve inşallah kuppede bunu tüm kalbimle istiyorum inşallah hamilesinizdir bitanem :)

güzel yürekli arkadaşım benim allah yüreğinin güzelliği kada tatlı bir bebiş versin sana bugün kulunç için gittik acile ama gebelik testine bakmadı doktor yapılmıyor sanırım bizim gelişmemiş hastanenin acilinde öyle olunca kesinleştir öyle ilaç yazayım yoksa ilaç vermem dedi hamilelik şüphesi var diye birde yarın özel acilde şansımı deneyeceğim ve hemen ilk iş size haber vermek olacakkkk bitanem.yoksada şu sırtıma bir ilaç alıyım ölüyorum şuanda.

öyle bitanem valla bizde öyle düşünüyoruz.hakkımızda hayırlısı artık bitanem.benim sırtıma kulunç girmiş kımıldayamıyorum yaaaaa,ilaçta alamıyorum öldürüyor.

kibirdamadan uzan bari canim, evet ilac da alma sakin sonra hamile falansindir, pisman olursun. ister istemez insan panik olur cocuga birsey oldumuki diye, ay allah korusun.

gecmis olsun bu arada

kulunc ne ki? :26::26:
ayyy ben cok cahil ciktim bu forumda...

o senin güzelliğin canım benim Allah şifa versin tez zamanda inşallah bebişin ağrısıdır o benim kuzenimde çok çekti o ağrılardan rabbim yüzünü güldürsün Sanada tatlı dilinin ve kalbinin güzelliği kadar tatlı bir bebiş versin canım :) ben kayınvalimdelerde olcam gece girer son haberlerine bakarım kendine dikkat et uzan canım bebişimize iyi bak öpüyorum seni kocaman

slm kizlarrrr nasilsiniz bakalim... kuppecim daha gelmemis haber yok heralde :)
kalbimin cim cok gecmis olsun insallah yrn bebisinin haberini alirsin ve butn aciparin diner tatlim :)
bnmde batim yrn kizlar kimyasal gebelik gecirdigim aydaki gibi yuzumu fln minik minik sivilce basti , bazi belirtiler daha var ama hayir olsun bakalimmm

evet yaa bu agrilarin bebis yuzunden olabilir :) bnm de kolum agrimisti vee bunun uzerine bi sitede okumustum kolda bacakta anlamsiz agrilar olabiliyomusss ... ayy hadi insallahhh :)))

merhaba hamile arkadasların yardımına ıhtıyacım varr bişey sorcam da ama olmayıpda belirtiler hakkında yorum yapacak olan bırı varmı yaa lutfennnnn

Son düzenleme:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin birtanem ağzından bal damlıyor valla inşaallah öyledir canım yaaa.tama gülüm iyi gezmeler öpüyorum kocaman görüşürüz kendini fazla özletme.inşaallah benimledir ve öyleyse teyzeleri söz iyi bakacağım.

teşekkürler bitanem çok saol güzel dileklerin için.hadi bakalım inşaallah bebiş geliyorum diye haber veriyordur belki annesi.allahım birdaha o acıyı yaşatmasın gülün e rabbim sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma ve bana sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin.

hoşbulduk teşekkür ederim..

2 nisan diyelim benim tarihe.

biz 7 aydır falan korunmuyoruz ama pek önemsemiyordum başta. Son 2 aydır günü denk getirmeye uğraşıyorum,ama adet düzensizliğim pek yardımcı olmuyor...

umarım bu topic uğurlu gelir hepimize..

evet yaa bu agrilarin bebis yuzunden olabilir :) bnm de kolum agrimisti vee bunun uzerine bi sitede okumustum kolda bacakta anlamsiz agrilar olabiliyomusss ... ayy hadi insallahhh :)))

ayyy canlarım yaaaa ne güzel söylüyorsunuz valla inşaallah öyledir çünkü çok kötü inan gülüm adet olmuş olsam hemen hapa sarılacağm o kadar kötü.ama takmıyorum artık ağrısın bebişim gelsinde.inşaallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür rabbim canlarım canı yürekten söylüyorum.

merhaba hamile arkadasların yardımına ıhtıyacım varr bişey sorcam da ama olmayıpda belirtiler hakkında yorum yapacak olan bırı varmı yaa lutfennnnn

belirtiler herkezde değişik oluyor ama genel belirtiler adat dönemi belirtilerine benziyor.

ilk olarakta göğüste değişme oluyormuş. hassasiyet ve pembe mavi cizgiler
kasıkta kasılmalarda oluyormuş

adat dönemin geçtimi canım senin? sende ne gibi belirtiler var?

acil yardım kızlaar ben perşembe saat 11de çatlatma iğnemi oldum ve ogünün akşamı kasık ağrım başladı yürüken baskı yapıo tuvaletimi bile zor yaptım yerinden çıkıcak gibi baskı yaptı kasığıma yumurta.dün de aynı şekilde dün gece 11de 36saat oldu ve ilişkiolması gerekiodu ama ilişki esnasında sanki yumurtam kasğımından çıkıcak gibi oldu ve kendimi çok kastım ağrı yüzünden nolcak bilmiorum bu kadar ağrı normal mi çatlama ağrısı mı yoksa çatlamadığı için mi bu kadar baskı yapıo ilişkiye girmek resmen eziyet oldu yaa bugün de ilişki olması lazım ama nasıl olcak bilmiorum çok ağrıo çatlatma iğnesi olup bu sorunları yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…