.........:44:
teşekkürler bitanem çok saol güzel dileklerin için.hadi bakalım inşaallah bebiş geliyorum diye haber veriyordur belki annesi.allahım birdaha o acıyı yaşatmasın gülün e rabbim sana ve bütün isteyen arkadaşlarıma ve bana sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin.
ayyy canlarım yaaaa ne güzel söylüyorsunuz valla inşaallah öyledir çünkü çok kötü inan gülüm adet olmuş olsam hemen hapa sarılacağm o kadar kötü.ama takmıyorum artık ağrısın bebişim gelsinde.inşaallah bu ay hepimizin yüzünü güldürür rabbim canlarım canı yürekten söylüyorum.
bitanem ceryanda kalırsında tutulurya ona diyorlar kulunç diye.aydınlatabilmişimdir umaım.öpüyorum seni.
slm kizlarrrr nasilsiniz bakalim... kuppecim daha gelmemis haber yok heralde :)
kalbimin cim cok gecmis olsun insallah yrn bebisinin haberini alirsin ve butn aciparin diner tatlim :)
bnmde batim yrn kizlar kimyasal gebelik gecirdigim aydaki gibi yuzumu fln minik minik sivilce basti , bazi belirtiler daha var ama hayir olsun bakalimmm
.........:44:
ben temizligi bitirdim geldim millet dagilmis, haftasonu gezmesine gitti herhalde herkes
kızlar bende ekim topiğiyle başladım her ay umutlarını biriktirip bir sonraki aya aktardım
fazla dayanamadım 2 ay sonra eşim için sperm testi yaptırdk sperm hızımız düşük çıkmadımı
neredeyse tüm hayellerim suya düştü demorilize oldum
takiiiiiiiiiiiii bu aya kadar ialçlarımızı kürlerimizi yaptık bir ay sonra yani bu ay hamile kaldım ve artık hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
darısı tüm isteyenlere umudunuzu hiç kaybetmeyin allah istedikten sonra veriyo kızlar
bu arada jalecimm, ne yaptiniz kür olarak?? incir kürü filan mi?
selam canim kaifler süper burda cok güzel günes var, havalar soguk ama, sen nasilsin??
ben hiçbişe yapmadım aslında
keçiboynuzu kürü yaptık
pekmezinide yedi eşim birde ballı macunlu bir karışım yedi
sperm hızını sert şekersiz kahvenin arttırdığını duymuştum 2 saat öncesinden içiliyomuş
onuda denedim
ilaçlarını kullandı eşim
birde bol bol bacaklar havaya
kızlar bende ekim topiğiyle başladım her ay umutlarını biriktirip bir sonraki aya aktardım
fazla dayanamadım 2 ay sonra eşim için sperm testi yaptırdk sperm hızımız düşük çıkmadımı
neredeyse tüm hayellerim suya düştü demorilize oldum
takiiiiiiiiiiiii bu aya kadar ialçlarımızı kürlerimizi yaptık bir ay sonra yani bu ay hamile kaldım ve artık hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
darısı tüm isteyenlere umudunuzu hiç kaybetmeyin allah istedikten sonra veriyo kızlar
kizlarr ben gine kaciyom eltimgil grile cagirdi simdi hazirlanip oraya gitcez öpüldünüz. insallah aksama kadar hamisler olur topikde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?