Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Hayırlı olsun. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

Amin inşallah her isteyene çocuk verir rabbim,kucaklarımızı boş bırakmaz

canım tebrik edrim biraz zor günler atlatmışsınız ama sonu güzel gelmiş.allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.

fıstıklarım sizi merakta bıraktığım için üzgünüm..ama anca fırsatım oldu, bütün gün yoldaydık :) annemlere geldim, eve girer girmez pc başına oturdum, hatta şuan eşim kızıyoo :) sonuç olarak bugün regl oldum, tam vaktinde hemde :) şaşmadı, maşallah :) dediğim gibi artık oram şöyle, buram böyle demeyin, demek ki bu belirtiler herşekilde olabiliyor, kafanızı rahat tutunn lütfennn..hepimiz hamiş olcazzz..screamaway, kuşummm aç benim adımı nisanaa..hayırlı olsunn bana..bismillah vererek aç :) öptüm hepinizi daha sonra görüşürüzzz..

inanmıyorum bugün kimse yok topiğimizde nerelerdesiniz yaaaaa.herkes gezmeleremi gitti.ben hasta evde yatıyorum offf ağrı geçse artık iyi olsammmm.

canım iyi gezmeler valla anneciğine kavuşmuşsun oh ne güzel keyfini çıkar.buarada senin dediğin gibi artık belirtilere takılmıyoruzzzzz sen bu kadar belirti yaşayıpta kırmızıları gördütsen neyse demekki belirtilere takılmadan bekleyeceğiz bebişleri.öpüldün kocaman görüşürüz.

Demek geldi o hain kırmızılar Üzülmüyoruz ama değil mi canım.Sen zaten önceden beklediğini hep söylüyordun.Nisana hayırlısı artık canım.Umarım nisanda sen de bizi mutlu edersin.

cnm sen de nisanda yüzümü güldüreceksin demekki. stres at , dinlen ve nisana bomba gibi gir.

kızlar bugün hamile haberi yok mu??listede görünmüyor nerelerde??ben hala kırmızıları göremedim :))iyice bozuldu bu ay 40 günde olacam herhalde:)

aaaa gerçektenmiiiii valla çok ümitliydim senden okadar belirtiden sonra...valla şaşırdım..... inş nisanda alırısn güzel haberi....artık daha rahat olacağın için bebişin gelecektir sana......

kızlar bugün hamile haberi yok mu??listede görünmüyor nerelerde??ben hala kırmızıları göremedim :))iyice bozuldu bu ay 40 günde olacam herhalde:)

canım sendemi adet olmadın bende öyle diyordum bugün 26 günde geliyordu 31 gün oldu.hayırdır yaaa sanırım bebişler geliyor bilmiyorum ama 6 gün geçince inanmaya başladım ben sanki.inşaallah gelmez kırmızılar ve bebişlerimize kavuşuruz bu ay.

test yaptınmı?

hava değişikliğide adet düzensizliği yapıyor.

test yaptınmı?

hava değişikliğide adet düzensizliği yapıyor.

canım 3 gün geçince idrar testi yaptım çıkmadı bende bir daha yapmadım kanda baktıracağım kesin öğrenip ona göre kırmızıyı bekleyeceğim.artık hakkımızda hayırlısı bitanem.

canım 3 gün geçince idrar testi yaptım çıkmadı bende bir daha yapmadım kanda baktıracağım kesin öğrenip ona göre kırmızıyı bekleyeceğim.artık hakkımızda hayırlısı bitanem.

belki geç döllenme olmuştur.. o yüzden idrarda çıkmamıştır.

inşallah hamilesindir canım. bi kalsakta rahatlasak yani. düşün düşün aklımdan çıkmıyor benim.

bide geçen ay hasta olamadım tam olarak,sadece kahve rengi lekelenmem oldu,o yüzden bu ay o kadar umutlanamıyorum

yok canım benim bu ay kesinleşti yokmuş bebek kanda da çıkmadı doktor bebiş yok dedi:)adetse stresten gününü şaşırdı bakalım çok sık olmasa da benim arada bir gecikir böyle.

inşaallah bitanem inşaallah evet yaaaa psikoloji denen bişey kalmadı belkide bu yüzden olamıyoruz ne bileyim gülüm ama allahım inşaallah o güzel duyguyu hepimize nasip etsin inşaallah.sabret bitanem belki bebişin göbüşüne gelmiştir bellimi olur benim kafam allak bullak ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Amin canım..

sen ne zamandır bekliyorsun?

yok canım benim bu ay kesinleşti yokmuş bebek kanda da çıkmadı doktor bebiş yok dedi:)adetse stresten gününü şaşırdı bakalım çok sık olmasa da benim arada bir gecikir böyle.

hakkımızda hayırlısı be gülüm inşaallah bekletmeden adetin gelsin ozaman diğer aya gelir inşaallah bebişinde canını sıkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…