kızlar bende ekim topiğiyle başladım her ay umutlarını biriktirip bir sonraki aya aktardım
fazla dayanamadım 2 ay sonra eşim için sperm testi yaptırdk sperm hızımız düşük çıkmadımı
neredeyse tüm hayellerim suya düştü demorilize oldum
takiiiiiiiiiiiii bu aya kadar ialçlarımızı kürlerimizi yaptık bir ay sonra yani bu ay hamile kaldım ve artık hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
darısı tüm isteyenlere umudunuzu hiç kaybetmeyin allah istedikten sonra veriyo kızlar
Kizlar bende cikiyorum simdi... Arada girmeye calisirim bu gun.. Firsat olmazsa gece gelirim artik insallah...
kızlar bende ekim topiğiyle başladım her ay umutlarını biriktirip bir sonraki aya aktardım
fazla dayanamadım 2 ay sonra eşim için sperm testi yaptırdk sperm hızımız düşük çıkmadımı
neredeyse tüm hayellerim suya düştü demorilize oldum
takiiiiiiiiiiiii bu aya kadar ialçlarımızı kürlerimizi yaptık bir ay sonra yani bu ay hamile kaldım ve artık hamileyimmmmmmmmmmmmmmm
darısı tüm isteyenlere umudunuzu hiç kaybetmeyin allah istedikten sonra veriyo kızlar
fıstıklarım sizi merakta bıraktığım için üzgünüm..ama anca fırsatım oldu, bütün gün yoldaydık :) annemlere geldim, eve girer girmez pc başına oturdum, hatta şuan eşim kızıyoo :) sonuç olarak bugün regl oldum, tam vaktinde hemde :) şaşmadı, maşallah :) dediğim gibi artık oram şöyle, buram böyle demeyin, demek ki bu belirtiler herşekilde olabiliyor, kafanızı rahat tutunn lütfennn..hepimiz hamiş olcazzz..screamaway, kuşummm aç benim adımı nisanaa..hayırlı olsunn bana..bismillah vererek aç :) öptüm hepinizi daha sonra görüşürüzzz..
fıstıklarım sizi merakta bıraktığım için üzgünüm..ama anca fırsatım oldu, bütün gün yoldaydık :) annemlere geldim, eve girer girmez pc başına oturdum, hatta şuan eşim kızıyoo :) sonuç olarak bugün regl oldum, tam vaktinde hemde :) şaşmadı, maşallah :) dediğim gibi artık oram şöyle, buram böyle demeyin, demek ki bu belirtiler herşekilde olabiliyor, kafanızı rahat tutunn lütfennn..hepimiz hamiş olcazzz..screamaway, kuşummm aç benim adımı nisanaa..hayırlı olsunn bana..bismillah vererek aç :) öptüm hepinizi daha sonra görüşürüzzz..
kızlar bugün hamile haberi yok mu??listede görünmüyor nerelerde??ben hala kırmızıları göremedim :))iyice bozuldu bu ay 40 günde olacam herhalde:)
canım sendemi adet olmadın bende öyle diyordum bugün 26 günde geliyordu 31 gün oldu.hayırdır yaaa sanırım bebişler geliyor bilmiyorum ama 6 gün geçince inanmaya başladım ben sanki.inşaallah gelmez kırmızılar ve bebişlerimize kavuşuruz bu ay.
test yaptınmı?
hava değişikliğide adet düzensizliği yapıyor.
canım 3 gün geçince idrar testi yaptım çıkmadı bende bir daha yapmadım kanda baktıracağım kesin öğrenip ona göre kırmızıyı bekleyeceğim.artık hakkımızda hayırlısı bitanem.
canım sendemi adet olmadın bende öyle diyordum bugün 26 günde geliyordu 31 gün oldu.hayırdır yaaa sanırım bebişler geliyor bilmiyorum ama 6 gün geçince inanmaya başladım ben sanki.inşaallah gelmez kırmızılar ve bebişlerimize kavuşuruz bu ay.
belki geç döllenme olmuştur.. o yüzden idrarda çıkmamıştır.
inşallah hamilesindir canım. bi kalsakta rahatlasak yani.düşün düşün aklımdan çıkmıyor benim.
bide geçen ay hasta olamadım tam olarak,sadece kahve rengi lekelenmem oldu,o yüzden bu ay o kadar umutlanamıyorum
inşaallah bitanem inşaallah evet yaaaa psikoloji denen bişey kalmadı belkide bu yüzden olamıyoruz ne bileyim gülüm ama allahım inşaallah o güzel duyguyu hepimize nasip etsin inşaallah.sabret bitanem belki bebişin göbüşüne gelmiştir bellimi olur benim kafam allak bullak ne düşüneceğimi bilemiyorum artık.rabbim hakkımızda hayırlısını versin.
yok canım benim bu ay kesinleşti yokmuş bebek kanda da çıkmadı doktor bebiş yok dedi:)adetse stresten gününü şaşırdı bakalım çok sık olmasa da benim arada bir gecikir böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?