Amin canım..
sen ne zamandır bekliyorsun?
11 aydır gülüm sen?
hakkımızda hayırlısı be gülüm inşaallah bekletmeden adetin gelsin ozaman diğer aya gelir inşaallah bebişinde canını sıkma.
6 aydır.. daha çok olmadı ama 2 aydır acayip sıkıyorum kendimi malesefki..
fıstıklarım sizi merakta bıraktığım için üzgünüm..ama anca fırsatım oldu, bütün gün yoldaydık :) annemlere geldim, eve girer girmez pc başına oturdum, hatta şuan eşim kızıyoo :) sonuç olarak bugün regl oldum, tam vaktinde hemde :) şaşmadı, maşallah :) dediğim gibi artık oram şöyle, buram böyle demeyin, demek ki bu belirtiler herşekilde olabiliyor, kafanızı rahat tutunn lütfennn..hepimiz hamiş olcazzz..screamaway, kuşummm aç benim adımı nisanaa..hayırlı olsunn bana..bismillah vererek aç :) öptüm hepinizi daha sonra görüşürüzzz..
inanmıyorum bugün kimse yok topiğimizde nerelerdesiniz yaaaaa.herkes gezmeleremi gitti.ben hasta evde yatıyorum offf ağrı geçse artık iyi olsammmm.
canım sendemi adet olmadın bende öyle diyordum bugün 26 günde geliyordu 31 gün oldu.hayırdır yaaa sanırım bebişler geliyor bilmiyorum ama 6 gün geçince inanmaya başladım ben sanki.inşaallah gelmez kırmızılar ve bebişlerimize kavuşuruz bu ay.
hayirli zaman degilmis demekki, hakimizda hayirlisi, fazla kafana takmamana sevindim
gecmmis olsun canim, demismiydim sana ben gecmis olsun diye karistirdim:44:
hadi bakalim insallah canim. insallah senden iyi haberler gelir
fıstıklarım sizi merakta bıraktığım için üzgünüm..ama anca fırsatım oldu, bütün gün yoldaydık :) annemlere geldim, eve girer girmez pc başına oturdum, hatta şuan eşim kızıyoo :) sonuç olarak bugün regl oldum, tam vaktinde hemde :) şaşmadı, maşallah :) dediğim gibi artık oram şöyle, buram böyle demeyin, demek ki bu belirtiler herşekilde olabiliyor, kafanızı rahat tutunn lütfennn..hepimiz hamiş olcazzz..screamaway, kuşummm aç benim adımı nisanaa..hayırlı olsunn bana..bismillah vererek aç :) öptüm hepinizi daha sonra görüşürüzzz..
teşekürler gülüm ama baya kötüyüm öğrenmeden ilaçta vemiyorlar yapsınlarda öğreneyim bide hafta sonuna geldi offf yaaa amiiiiiiiiiiiin birtanem ama biranönce öğrenip varsa ilaç alamamda yoksa ilaca başlayım diyorum bugün baya yıprattı ve hala kımıldayamıyorum bu ne ağrısı arkadaşlar yaaa öldürdü bugün beni.
kızlar bugün hamile haberi yok mu??listede görünmüyor nerelerde??ben hala kırmızıları göremedim :))iyice bozuldu bu ay 40 günde olacam herhalde:)
Ben de sabırsızlıkla güzel haberlerinizi bekliyoum canım.Bu topic bana ve birçok arkadaşa uğurlu geldi.İnşallah size de uğur getirecek.screamawaycim madem nisana devam ediyoruz beni de 11 nisan olarak ekler misin?ayrılmadıgımız iyi oldu kızlar umarım birbirimize ugurlu geliriz hamiş kalana kadar beraberiz inşallah hatta kaldıktan sonra da yeni konularla inşallah:)
teşekürler gülüm ama baya kötüyüm öğrenmeden ilaçta vemiyorlar yapsınlarda öğreneyim bide hafta sonuna geldi offf yaaa amiiiiiiiiiiiin birtanem ama biranönce öğrenip varsa ilaç alamamda yoksa ilaca başlayım diyorum bugün baya yıprattı ve hala kımıldayamıyorum bu ne ağrısı arkadaşlar yaaa öldürdü bugün beni.
kizlarr dayanamadimmmmm , acildeyim kan verdim sonucunu 1 saat snra alicamm nolur dua edin bebisim bnmle olsun :)
canım inşallah hamilesindir, güzel haberlerini bekliyoruz, olmazsa da çok üzülme ama olur mu, bu ay olmazsa nisana, ama inşallah bebişin seninledir
kizlarr dayanamadimmmmm , acildeyim kan verdim sonucunu 1 saat snra alicamm nolur dua edin bebisim bnmle olsun :)
İnşallah hamişsindir canım,haberlerini bekliyoruz :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?