kizlarr dayanamadimmmmm , acildeyim kan verdim sonucunu 1 saat snra alicamm nolur dua edin bebisim bnmle olsun :)
Canım ya ne zaman alacaksın sonucu çok merak ettim.Uamarım hamilesindir..... bekliyorum merakla:26:
5 dk kaldi cnmm dua edin nolurrr :)
5 dk kaldi cnmm dua edin nolurrr :)
emin ol dualarımız seninle.... sonucu alınca lütfen hemen paylaş bizimle...
inş hamilesindir merakla bekliyorum
insallah kizlarrr :) elim teldee valla :) sure doldu ama labratuardaki kiz piyasada yokk :) cagirdilar hanimefendiyii ben burda bayilicam heycandan haberi yookk
kizlarr test sonucu negatiff. hayirlisi olsunn diyorum ve nisana diyorumm. ohh be rahatladm :)
kizlarr test sonucu negatiff. hayirlisi olsunn diyorum ve nisana diyorumm. ohh be rahatladm :)
ay canım çok üzülme olur mu, Nisana inşallah hamile kalırsın
evet canım önemli olan hayırlı evlat olması kaderde bu ayda olacağı yokmuş demekki
ay canım çok üzülme olur mu, Nisana inşallah hamile kalırsın
evet canım önemli olan hayırlı evlat olması kaderde bu ayda olacağı yokmuş demekki
Canım ya üzülme lütfen nisana inşallah bende nisanı bekleyenlerdenim umarım hep birlikte hamiş kalırız...
screamawaycim madem nisana devam ediyoruz beni de 11 nisan olarak ekler misin?ayrılmadıgımız iyi oldu kızlar umarım birbirimize ugurlu geliriz hamiş kalana kadar beraberiz inşallah hatta kaldıktan sonra da yeni konularla inşallah:)
beni merak etmeyin iyiyimmm sonucu beklerken cok dua ettim hayirlisi diyee demekki hayirlisi boyleymisss...
Beni listeden cikarin kizlar adet oldum ben bu aksam oldum.
canım neyin var neren ağrıyor? cuma yapıcaktın test ne zaman yapacaksın? ay inşallah hamilesindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?