Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Yok canım ya bu kadar umutlanmak istemiyorum,şeffaf akıntım çok az ama,iştah değişikliği hiç yok valla,eskiden beri iştahım açıktır zatenBilemiyorum ya aklımda hep bu olayda

Tamam, peki, sen umutlanma, senin yerine ben umutlanırım içimde öyle bir his var bilmiyorum, inşallah yanılmıyorum. Seni çok iyi anlıyorum, hayal kırıklığına uğramaktan ben de korkarım, sen umutlanma, ama umarım dikkatli davranıyorsundur, düşüğe sebep olan yiyecekler falan diye araştır nette, ona göre davran, ilaç içme, ağrıkesici dahi. İnşallah beklediğimiz sona ve sonra da bu sona ulaşırız tatlım

evet, uğramayan arkadaşlar var, biz de uğrayanlarınkini yazarız, olur biter, gerçekten çok merak ediyorum, acaba topiğin ablası benmiyim? 29 yaşındayım.

bende 29 yaşındayım maalesef canım benim sanırım bende seninle aynı durumdayım.bebişlerimize kavuşamadan yaşlanacağız sanırım.

bende 29 yaşındayım maalesef canım benim sanırım bende seninle aynı durumdayım.bebişlerimize kavuşamadan yaşlanacağız sanırım.

Ben bu yıl şubatta 29u doldurdum, sen? Yaşlanıyoruz vallaha, artık 30a merdiven dayamadık, 30 hemen karşımızda bize bakyor tip tip :78: Bebiş ise hala yok,

Ben bu yıl şubatta 29u doldurdum, sen? Yaşlanıyoruz vallaha, artık 30a merdiven dayamadık, 30 hemen karşımızda bize bakyor tip tip :78: Bebiş ise hala yok,

eylüldede ben dolduracağım canımmm.evt yaaa kesinlikle yaş geçiyor hemen evleneli 1.5 sene oldu.bizde bakıyoruz öylece.inşaallah bu ay heimize nasip etsin allahım.yaşlanınca nasıl bakarız?

şimdi ayıp olacak ama benim bi kızım var, ben ikinciyi istiyorum :78::78::78::78:

İste ablacım iste, ilk bebişi kaç yaşında doğurdun, cevaplama istersen, biz bakakalıyoz çünkü))) Şaka, ALLAH analı babalı büyütsün, şimdi kaç yaşında bebeğin? kızmı erkekmi?

Bebiş istiyoruzzzzzzz. Benim nisanda hamiş kalma şansım var, bu yüzden beklemek zorundayım maalesef, elimde olsa şimdi kalkıp yaparım bebişimi ama, yasak((((((((((((43:

Tatlım, ben ocak ayında düşük yaptım ya, 2 regl görmeden bebiş yasak, şimdi 1.sini görüyorum, 2.si de 21 mart, ancak o reglden sonra izin var bebişe. Doktorum izin vermiyor. :26:

kıyamam sana güzelim yaaa ama üzülme herşeyde bir hayır vardır.enazından hamile kalabiliyorsun.ben daha hiç yaşamadım o duyguyu.

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat

maonyaaa ----------------------- ??? ------------------- 28 Subat

tubaerkan ---------------------- ??? ------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------- ??? ------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- ??? ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- ??? -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ------------------ 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------- 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???---------------- 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

happylife ------------------------ ???----------------- 9 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ----------------- 9 Mart

gida_pinar ----------------------- ???---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

derya78_40 --------------------- ???--------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

elaeze ------------------------ ???------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- ???-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- ???-------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- ???------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- ???----------------22 Mart

ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart

Kizlar hadi bakalim yaslarda ekleniyor listemize herkes yasini sölesin isteyenler tabi

Son düzenleme:

benim 29 canım.

nasılsınız canım arkadaşlarım ben gündüz fazla giremiyorum akşam daha rahat giriyorum :)

ben mayısda 23 olcam siz beni 23 yazın bu yaşıma inşallah hamiş olarak girerim :)

Benim adetime daha var ama başımda bi ağırlık var yatasım geliyo sürekli fazla kapılmakta istemiyorum gelse 9 mart görsem çift çizgiyi sonra ver elini inşallah kese görme ve kalp atışı ayyy inşallah ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…