Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

benim 29 canım.

Beni 29 yaz daha yeni doldurdum 29u

inşaallah canım martta hamiş listesi olur bizim listemizzzzzz.aminnnnnnnnnnn

inşallah canım ya bu ay bizim ayımız olur :)

isimlerinizi bilmesemde ben her namazımda sizler içinde dua ediyorum rabbim kabul eder inşallahhhhh :)

Sağol arkadaşım.Her güzel duaya herkesin ihtiyacı var .Bugün o kadar melankoliktimki şu cümlen bile bana enerji verdi.çok keyifsiz morali bozuk sevimsiz bir insanım bugün

Sağol arkadaşım.Her güzel duaya herkesin ihtiyacı var .Bugün o kadar melankoliktimki şu cümlen bile bana enerji verdi.çok keyifsiz morali bozuk sevimsiz bir insanım bugün

canım benim biz pozitif düşünceyle hamile kalcaz buna inanıyorum ben seni anlayabiliyorum ben ameliyat olduğum günlerde kimseyle konuşmak bile istemiyodum sanki bir daha sağlıklı bir hamilelik yaşayamıycak gibi hissediyodum sizlerle tanışınca gerçekten umutla doldum burdaki herkes gerçekten çok iyi birbirimize çok iyi destek veriyoruz hepimizin bi gün ortak konuştuğu tek şey bebişlerimizin yaramazlığı olacak inşallahhhhhh :)

Arkadaşlar çok tatlısınız.İnanın o kadar yoğun çalışıyorumki Yine de sizleri okumak için mutlaka fedakarlık yapıp okuyorum çünkü herkes çok iyi. İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler.Herkesin dileği aynı ve temiz Desteğin için teşekkürler duyarlı arkadaşımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…