Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

tamam canim insallah herseyin hayirlisi canim allah zamani vaktini bilir verecek olan allah alacak olanda allah ben icimi ferah tutuyorum herseyin hayirlisi umarim tum topigimiz hamislerle dolar tasar saol canim tskler msjin icin

kızlar günaydın bende hala hastalanmadım ama hiçbi belirtide yok yaa hamile de diilmiişim gibi gelio zaten ben ne zaman hamile kalcam yaa off

oy oy oy canim benim cok mu aciyor gecmis olsun hayirli ugurlu olur insallah guzel icini hep ferah tut hic acabami deme oilur:mu guzeldim bende ya yarin daya persembe giderim diye dusunuyorum yinede herseyin hayirlisi

valla canım iğnenein tamamını soktu ve içinde çok oynattı kanı alamdı bi türlü zaten korkarım mosmor oldu daha şimdiden bakalım ya devlet hastanesi pek insana önem vermiyorlar inşallah karıştırmazlar kanı felan.Allah tüm insanların yardımcısı olsun

ya geçen ay 20 sinde olmuştum normalde 1 hafta önceden belirtiler başlardı göğüsler fln bu ay daa dün başladı göğüslerim şişsmeye bel ağrısı fln ama hastalancakmışım gibi gelmio ama hamileymşim gibide gelmio hatta ben hiçbi zaman hamileyim diyemicekmişim gibi gelio bana yaa bu olumsuz psikolojiyi nasıl atcam üzerimden

lizzie

Canım 100 geçmediğimden özel mesaj atamıyorum. Benim bat 20siydi. Erken gebelik testi yapmadım. YAptığım adı sanrım Nova idi. adetim geçeli bu 3. günü ama bugünde olacağa benzemiyor. Dr ile görüştüm kantesti için yaptırabilrsin dediği için bugn yaptırdım bakalım. Hayırlısı canım ya hepimiz dileği bir.:85:

senin de ilk olacağı için böyle düşünmen normal aslında. Hepimziin kafasının bir köşesinde kocaman bi ACABA var:) Takılma, hamilelik kimisinde çok belirti var kimsiinde yok. Bende soruyorum bat larımızın aynı olduğu kişilere hepimizde farklı şeyler var. Benimde şahsen aman aman öyle belirti vs yok. Mesela işe burdan başlayabilrsin. Senin gibi düşünen hisseden başta ben olmak üzere bisürü kişi var, yani olası bi durum.Kendini oyalayack bişeyler bulmaya çalış zorla yönlendir kendini.Benim bi akrabam var tam 17 sene bebkleri olmadı. Hiç bir sağlık problemleri yoktu ve sonuna kadar tüm tüp bebek denemelerini yaptılar yine olmadı ve noldu biliyomusun. Yok olmayacak artık yapacak bişey yok uğraşmayalım dediler bunu dedikten 1 ay sonra hamile olduuğunu öğrendi ve şimdi 2,5 yaşında bi kızı var:) Onlarınki tamamen psikolojkti. Kötü düşündüğüm zaman hep aklıma onları getiririm kendimi toplarım hemen. Belki sana da yardımcı olur:93::93:

ewt aylic doğru sölüosun aslında herşey beyinde bitio ama işte insan genede düşünmeden edemioki :) yalnız olmadığımı bilmek güzel inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz gelir sağlıkla :)

Saol canım şişlediler yaa hemde 2 kolumu birden bi alamadı kanı şimdiden morardı ve acayip acıyo canım yaa sonuclarıda yarın alıcakmışım heralde.Koluuuummm

of yaaa yarınımı bekleyeceğiz ömrümüz beklemekle geçecek valla gülüm neyse güzel haber gelsinde bekleyelim canım.ayyyy çok heyecanlı.

tamam canim insallah herseyin hayirlisi canim allah zamani vaktini bilir verecek olan allah alacak olanda allah ben icimi ferah tutuyorum herseyin hayirlisi umarim tum topigimiz hamislerle dolar tasar saol canim tskler msjin icin

ne önemi var gülüm ben sıkıntıdayım sizde üzülmeyin diye dedim gerçekten çok yıpratıcı bir süreç.allahım hepimizi feraha çıkarsın inşaallah.inşaallah topiğimiz bebişlerle dolar bizimde yüzümüz güler.amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayında hamile kalmaya karar verenler topiğinde sizlerle birlikteydim. Topik bana uğur getirdi ve hamile kaldım. Sevincimi ilk kez oradaki arkadaşlarımla paylaştım, onlarla birlikte mutlu oldum. Sizlere daha fazla beklemeden bir an önce yavrularınıza kavuşacağınız mutluluk dolu günler dilemeye geldim. Her şey gönlünüzce olur inşallah. 2011 Ekim annelerindeyim, şubat topiğinden arkadaşlar da var orda. gelmek isterseniz görüşürüz kendinize iyi bakın.

kızlar listeye benide eklemişsiniz şimdi gördüm teşekkürler...

bugün adet olmam gerekıyordu hala ne agrım var ne sızım hiçbir belirtide yok çatlıycam meraktan:26:

allah gönlüne göre versin canim. benim de esimle aramizda 8 yas var, ben 26 o 34 yasinda. ama biz evleneli 10 sene oldu.
canniimmm sen 16 yasindami evlendin??? masallah bende 18 dim ama!!! simdi ben 23 esim 31.. bide oglusumz var 2.5..
insallah hayirlisi canim.. belirilerine bailirsa iyi haberler vereceksin .. ama 2-3 gun daha beklersen acabalarin um biter sonuc icin//

Canım bat 20 siydi. Adette olmadım. Bİraz önce doktorumu aradım erkenmi kan testi için dedim yok hayır dedi gidicem bi yarım saate kadar

bende 20ydim canim bekliyorum yapmadim hic bisey ama dun geve iibarila karnimda sancilanmalar basladi kirmizilari hatirlaan.. hayirlisi beklemedeyiz ise.. sende yarin iyyi sonuc alirsin insallah

pooffff acilisi yapamadik bakalim simdilik... durgun gidiyoz ama hafa sonuna yaklasirken acilacaz gibi hissediyorum hayirlisiyla insallah...

inanin kizlar ergun bi umutla aciyorum pc yi ve burayi acaba kim sevindirecek bizi diye.. ortak olduk resmen kader ortagi.. sevinc ve huzunlerimizi paylasmanin en sammimi yolu sagolun kizlar!! sahsim adina muluyum sizlerle..;

Canim senin esinle problemin varmis, neden cocuk icin ugrasiyorsun ki.. Hem de yeni evliymissin... Bence biraz bekleyip birbirinizi tanisaydiniz.. Cocuk evliligin uzerine extra yuk getiriyor.. Cok karismak gibi olmasin, sorununuz ne bilmiyorum ama, ciddi problemleriniz var ise, hemen dusunmeyin... En azindan bir sene bekleyin bence...

Tatlimmmm cok saol sordugun icin.... Ben karar verdim.. Nisanda da denicem... Olursa olur.. Ama tr'ye de gidicem haziranda hamile kalsamda... Tek kardesim evleniyor.. Hayatta kaciramam... Bu aralar cok umursamamaya cok da uzerine dusunmemeye karar verdim...

kızlar listeye benide eklemişsiniz şimdi gördüm teşekkürler...

bugün adet olmam gerekıyordu hala ne agrım var ne sızım hiçbir belirtide yok çatlıycam meraktan:26:

rica ederiz canimmm.. insallah hamielsindir.. test filan yapmadin mi bugun?

Son düzenleme:
yaw kımse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuu ben geldımmmmmmmmmmmmmm huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

burdayıs :) kızlar bu arada listeye benide ekleyin tahmini bat 24-25 nisan dielim çünkü daa bu ay olmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…