Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Saol canım şişlediler yaa hemde 2 kolumu birden bi alamadı kanı şimdiden morardı ve acayip acıyo canım yaa sonuclarıda yarın alıcakmışım heralde.Koluuuummm

Aylicccim, sonucu yarin mi alacaksin? Neden o kadar gec ki? Herkes birkac saate aliyordu...
Insallah hamilesindir canim... Sonucu merakla bekliyorum...

rica ederiz canimmm.. insallah hamielsindir.. test filan yapmadin mi bugun?

yok hayatım daha test yapmadım kendımı zor tutuyorum yapmamak için

nezaman kan testıne gideyim sizce?dünde sormustum ama cevap alamadım

selam kızlar.. nasılsınız bakim..

kimsede hamile haberi yok,okudum hızlı hızlı.. birileri hamile olunca acayip seviniyorum. iyiki varsınız kızlar...

bi gelse şu ay sonuda bende şu bekleyişten kurtulsam.

ayrıca günlerdir bir ağrım var sabahları kasıklarımda. ağrı gibide değil aslında garip bir his. böyle ağırlık varmış gibi.akşama doğru geçiyor sonra ertesi sabah tekrar başlıyor. anlamadım gitti.:26: varmı bana bişe söyleyecek,böle gerip şeyleri olan varmı?

merhaba kızlar listeye beni de ekler misiniz? bende 7 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk 4 aydır denemedeyiz

sat 23 şubattı kasıklarımda ağrım var özellikle bugün yoğun. ara ara hafif baş dönmem, bel ağrım aşırı uyku hali bide çabuk acıkma var ama bilmiyorum kafam çok karışık.

çok erken olduğnunu bile bile geçen cuma test yaptım negatif çıktı sonra işe gittim akşam geldiğimde çok silik gölge şeklinde ikinci çizgiyi gördüm. 2 gün sonra yani 20 martta sabah tekrarladım testi negatif çıktı.. bat 24 mart olması lazm.. beklemedeyim.. :97:

günün geçtimi canım.geçtiyse test yaptır,zaten kan testi idrar gibi değilmiş daha erken çıkıyor bildiğim kadarıyla.

git yaptır kız bizede müjdeyle gellll.. bizde hepbirlik sevinelim.. hadi inşallahhhh

burdayıs :) kızlar bu arada listeye benide ekleyin tahmini bat 24-25 nisan dielim çünkü daa bu ay olmadım

Tamam canim... Bu ay denemismiydin? Belkide Nisani beklemene gerek yoktur, zaten hamilesindir...?

Canim bat'in gectikten sonra gidebilirsin bence... Kanda cikmasi gerek bat'ini duzgun hesapladiysan...

Aramiza hosgeldin canim... eklerim seni...

erken davranma canım,sonra üzülüyor umudumuz kırılıyor.

sen hele günün geçsinde öyle bi daha yap testini

aslında günüm gecmedi yanı bugün olmam gerekıyordu hala olmadım:97::97:

inşallah mutlu haberi veririm canım iyi dileklerin için cok sagol

Canim bat'in gectikten sonra gidebilirsin bence... Kanda cikmasi gerek bat'ini duzgun hesapladiysan...

SAT 20 ŞUBAT NETTEN HESAPLATIYORUM 22 MART ÇIKIYOR BAT.

TABİİ 2 ERKEN YA DA 2 GÜN GEC OLADABİLİRİM BİR KERESİNDE 4 GÜN GECIKMISTI

HAMİLEYIM SANMISTIM AMA DEĞİLMİŞİM.

bU DEFADA ASLINDA BUNDAN KORKUYORUM.

YADA DİYORUM PAZARTESIYE KADAR BEKLIYIM EGER HASTALANMAZSAM

canım hadi inşallah görmezsin kırmızıları. peki varmı bişiler,belirti falan?

WC'YE sık gidiyorum birde iştahım acıldı (adet dönemimde ıstah acılması oldugundan dolayıbelirti olarak adlandıramıyorum bunu)

ama bunların dısında öyle belirtim yok.

Aramiza hosgeldin canim... eklerim seni...

teşekkürler hoşbulduk... Allah herkese tez zamanda hayırlısıyla en güzel şekliyle anneliği yaşatsın inşallah

erken davranma canım,sonra üzülüyor umudumuz kırılıyor.

sen hele günün geçsinde öyle bi daha yap testini

evet haklısın ilk testi erken olduğunu bile bile öylesine yapmştm çıkmaz nasılsa diye ama ikinici çizgiyi sonradan görünce çook silikte olsa, ne zaman oluştuğunu bilemesem de acaba dedim :97: ama ikinci testten sonra kırmızıları göreceğimi düşünüyorum..en az 5 gün gecikme olmadan ümit yok

tamam canim, bekleyebiliyorsan bekle bence.... ne kadar gec yaparsan o kadar kesin sonuc alirsin, sonucta....

tamam canim, bekleyebiliyorsan bekle bence.... ne kadar gec yaparsan o kadar kesin sonuc alirsin, sonucta....

:97::97: evet bekleyim bakalım inşallah güzel haber verırım sizlere

ve tabıı kı diğer arkadaslarında inşallah güzel haberlerini alırım

bu ay denedim hatta lik defa bu ay yumurtlama dönemine getirdiğimi düşünüorum ama hiç hamileymişim gibi gelmio bakalım :)

bu ay denedim hatta lik defa bu ay yumurtlama dönemine getirdiğimi düşünüorum ama hiç hamileymişim gibi gelmio bakalım :)

sen hic hamileymis gibi gelmedigi icin mi nisana tarih veriyorsun?
canim, ben seni ekledim nisana, ama insallah bu ay hamilesindir sen... mart bat'in kacti ki senin? test filan yap gectiyse?

canım o silik çizgi çok beklemekten oluyor. bende birdefa test sonucunu beklerken koltukta uyumuştum. 1 saat falan sonra döndüm baktım aha dedim çizgi,yubbi ama 2. testi yaptım negatif. o zaman anladım bunun beklemeyle alakası var.. ilk 5-10 dk çıkmadıysa gerisini dikkate almamak gerekiyormuş

eve canim biraz erken davranmissin ama bekleyebilirsin simdi pazartesine kadar...insallah aliriz guzel haberler..

Kızlar aslında ben takıntı yapmadım hiç bu hamıleleık konusunu

2 aydır denıyoruz zaten yenıyız...

ama 2 gün önce dua ettım gece yatarken allahım dedim eger hamıleysem neolur bana rüyamda bir işaret ver.(belki komık veya sacma gelecek sizlere ama gercekten bunu diledim)

ve ogece ruya gördüm oglum olmus emziriyordum.

sabah kalktım cok mutlu uyandım sanki anne olmusum gibi...

işte bu ruya benı cok etkıledi,belkide bilinc altıdır ama ne bilim ya

Hayırlısı cnm yaa ... Ben kendı adıma hıc umutlu degılım ama ıns senın bebısın senınledır cnm benım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…