Saol canım şişlediler yaa hemde 2 kolumu birdenbi alamadı kanı şimdiden morardı ve acayip acıyo canım yaa sonuclarıda yarın alıcakmışım heralde.Koluuuummm
rica ederiz canimmm.. insallah hamielsindir.. test filan yapmadin mi bugun?
yok hayatım daha test yapmadım kendımı zor tutuyorum yapmamak için
nezaman kan testıne gideyim sizce?dünde sormustum ama cevap alamadım
burdayıs :) kızlar bu arada listeye benide ekleyin tahmini bat 24-25 nisan dielim çünkü daa bu ay olmadım
yok hayatım daha test yapmadım kendımı zor tutuyorum yapmamak için
nezaman kan testıne gideyim sizce?dünde sormustum ama cevap alamadım
merhaba kızlar listeye beni de ekler misiniz? bende 7 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk 4 aydır denemedeyiz
sat 23 şubattı kasıklarımda ağrım var özellikle bugün yoğun. ara ara hafif baş dönmem, bel ağrım aşırı uyku hali bide çabuk acıkma var ama bilmiyorum kafam çok karışık.
çok erken olduğnunu bile bile geçen cuma test yaptım negatif çıktı sonra işe gittim akşam geldiğimde çok silik gölge şeklinde ikinci çizgiyi gördüm. 2 gün sonra yani 20 martta sabah tekrarladım testi negatif çıktı.. bat 24 mart olması lazm.. beklemedeyim.. :97:
merhaba kızlar listeye beni de ekler misiniz? bende 7 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk 4 aydır denemedeyiz
sat 23 şubattı kasıklarımda ağrım var özellikle bugün yoğun. ara ara hafif baş dönmem, bel ağrım aşırı uyku hali bide çabuk acıkma var ama bilmiyorum kafam çok karışık.
çok erken olduğnunu bile bile geçen cuma test yaptım negatif çıktı sonra işe gittim akşam geldiğimde çok silik gölge şeklinde ikinci çizgiyi gördüm. 2 gün sonra yani 20 martta sabah tekrarladım testi negatif çıktı.. bat 24 mart olması lazm.. beklemedeyim.. :97:
günün geçtimi canım.geçtiyse test yaptır,zaten kan testi idrar gibi değilmiş daha erken çıkıyor bildiğim kadarıyla.
git yaptır kız bizede müjdeyle gellll.. bizde hepbirlik sevinelim.. hadi inşallahhhh
aslında günüm gecmedi yanı bugün olmam gerekıyordu hala olmadım:97::97:
inşallah mutlu haberi veririm canım iyi dileklerin için cok sagol
Canim bat'in gectikten sonra gidebilirsin bence... Kanda cikmasi gerek bat'ini duzgun hesapladiysan...
canım hadi inşallah görmezsin kırmızıları. peki varmı bişiler,belirti falan?
Aramiza hosgeldin canim... eklerim seni...
erken davranma canım,sonra üzülüyor umudumuz kırılıyor.
sen hele günün geçsinde öyle bi daha yap testini
SAT 20 ŞUBAT NETTEN HESAPLATIYORUM 22 MART ÇIKIYOR BAT.
TABİİ 2 ERKEN YA DA 2 GÜN GEC OLADABİLİRİM BİR KERESİNDE 4 GÜN GECIKMISTI
HAMİLEYIM SANMISTIM AMA DEĞİLMİŞİM.
bU DEFADA ASLINDA BUNDAN KORKUYORUM.
YADA DİYORUM PAZARTESIYE KADAR BEKLIYIM EGER HASTALANMAZSAM
tamam canim, bekleyebiliyorsan bekle bence.... ne kadar gec yaparsan o kadar kesin sonuc alirsin, sonucta....
bu ay denedim hatta lik defa bu ay yumurtlama dönemine getirdiğimi düşünüorum ama hiç hamileymişim gibi gelmio bakalım :)
teşekkürler hoşbulduk... Allah herkese tez zamanda hayırlısıyla en güzel şekliyle anneliği yaşatsın inşallah
evet haklısın ilk testi erken olduğunu bile bile öylesine yapmştm çıkmaz nasılsa diye ama ikinici çizgiyi sonradan görünce çook silikte olsa, ne zaman oluştuğunu bilemesem de acaba dedim :97: ama ikinci testten sonra kırmızıları göreceğimi düşünüyorum..en az 5 gün gecikme olmadan ümit yok
eve canim biraz erken davranmissin ama bekleyebilirsin simdi pazartesine kadar...insallah aliriz guzel haberler..merhaba kızlar listeye beni de ekler misiniz? bende 7 aylık evliyim ilk 3 ay korunduk 4 aydır denemedeyiz...
hosgeldin canim hayirlisi insallah..
canım bende aynı şeyleri yaşıyorum şuan ve 9 gün geçti adetim ve şüphedeyim cumartesiye kadar kan testi negatif alttan baktı aslında sakıncalıymış bebek varsa düşebilirmiş ama görmek için baktı bende sonradan duydum olabilir dedi cumartesi tekrar test yaptıracağım.hayırlısı rabbimden bakalım ikimizede zaman ne gösterecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?