Kızlar aslında ben takıntı yapmadım hiç bu hamıleleık konusunu
2 aydır denıyoruz zaten yenıyız...
ama 2 gün önce dua ettım gece yatarken allahım dedim eger hamıleysem neolur bana rüyamda bir işaret ver.(belki komık veya sacma gelecek sizlere ama gercekten bunu diledim)
ve ogece ruya gördüm oglum olmus emziriyordum.
sabah kalktım cok mutlu uyandım sanki anne olmusum gibi...
işte bu ruya benı cok etkıledi,belkide bilinc altıdır ama ne bilim ya
valla bana komik veya saçma gelmedi,olabilir ki inşallah öyledir. bazen rüyalar çıktığını düşünürüm ki bazı olaylarda başımada gelmiştir. ama şöylede birşey varki,bence düşününce rüya görmekte olası oluyor. mesela dün gece hamileydim ve arkadaşlarımıza eşimle beraber müjde veriyorduk. öyle mutluydumki kalktığımda anlatamam. yani birazda düşündükçe rüya görüyormuşuz gibide gelmiyor değil hani
ya geçen ay 20sinde olmuştum ama şubat 28 çektiği için bu ay bugün yarın olurum die düşünüorum... 4 gün önce test yaptım negatif çıktı tekrar yapmaya korkuorum gerçi yakında kırmızıları görcekmişim gibi gelio ama nesegenelde ne zaman test yapıp negatif çıksa hemen arkasından hastalanıorum o yüzden cesaret edemedim tekrar yapmaya belki bu akşam alıp yarın sabah yaparım
evet evet düşününcede oluyor haklısın.
bende cokmutlu olmustum sabah uyandıgımda :)
Canim bence cok guzel bir ruya gormussun.. Keske bende ruya gorebilsem bunun uzerine... Ben ruyasini bile goremiyorum...
Canim bence cok guzel bir ruya gormussun.. Keske bende ruya gorebilsem bunun uzerine... Ben ruyasini bile goremiyorum...
Aylicccim, sonucu yarin mi alacaksin? Neden o kadar gec ki? Herkes birkac saate aliyordu...
Insallah hamilesindir canim... Sonucu merakla bekliyorum...
kıyamam ya
screamaway sana katılıorum bende rüyasını görsem onada razıyım
valla hem iyi oluyor hemde kötü. uyandığında insanın elinden gitmiş kaybolmuş gibi geliyor. hem mutlu oluyorsun hemde off keşke gerçek olsa diye üzülüyorsun.
canımcım devlet hastanesi var hemen işyerimin karşısında o yüzden geç veriyolar
Kizlar, ruyada olsa bile anneligi tatmak guzel olurdu bence... Insallah sizin gordugunuz ruyalar gercek olur..
Anladim canim.. Insallah hamilesindir... Yarin seninle seviniriz insallah...
ben internetten ovulasyon testi aldım .. burda okudum onuda kullanılıomuş bakalım nisan onu kullanarak denicem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?