Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ya geçen ay 20sinde olmuştum ama şubat 28 çektiği için bu ay bugün yarın olurum die düşünüorum... 4 gün önce test yaptım negatif çıktı tekrar yapmaya korkuorum gerçi yakında kırmızıları görcekmişim gibi gelio ama nese genelde ne zaman test yapıp negatif çıksa hemen arkasından hastalanıorum o yüzden cesaret edemedim tekrar yapmaya belki bu akşam alıp yarın sabah yaparım

valla bana komik veya saçma gelmedi,olabilir ki inşallah öyledir. bazen rüyalar çıktığını düşünürüm ki bazı olaylarda başımada gelmiştir. ama şöylede birşey varki,bence düşününce rüya görmekte olası oluyor. mesela dün gece hamileydim ve arkadaşlarımıza eşimle beraber müjde veriyorduk. öyle mutluydumki kalktığımda anlatamam. yani birazda düşündükçe rüya görüyormuşuz gibide gelmiyor değil hani

evet evet düşününcede oluyor haklısın.

bende cokmutlu olmustum sabah uyandıgımda
:)

bende gecen ay 20 sinde oldum bugün beklıyordum adetımı ama hala yok

tarıhlerımız aynı

inş rüyan gerçek çıkar yaa bnmde artık hayırlısı diorum bakalım nolcak ama eğer hamile diilsem off beklemek çok zor yaa

Canim bence cok guzel bir ruya gormussun.. Keske bende ruya gorebilsem bunun uzerine... Ben ruyasini bile goremiyorum...

valla hem iyi oluyor hemde kötü. uyandığında insanın elinden gitmiş kaybolmuş gibi geliyor. hem mutlu oluyorsun hemde off keşke gerçek olsa diye üzülüyorsun.

bende 20ydim canim bekliyorum yapmadim hic bisey ama dun geve iibarila karnimda sancilanmalar basladi kirmizilari hatirlaan.. hayirlisi beklemedeyiz ise.. sende yarin iyyi sonuc alirsin insallah[/QUOTE]

ayy gitsinler gelmesin o kırmızılarr inşallah canım hayırlısıyla bi netleşseydik:93:

inşallah ben olmasam bile sizin bebişlerini gelmiş olur :) en azından güzel haberlerle mutlu oluruz

ben internetten ovulasyon testi aldım .. burda okudum onuda kullanılıomuş bakalım nisan onu kullanarak denicem inş

ben internetten ovulasyon testi aldım .. burda okudum onuda kullanılıomuş bakalım nisan onu kullanarak denicem inş

keşke bir önce hastalansaydın tatlım ya. yada test falan yaptırsaydın

belkide şuan hamilesindir.

hiçmi umudun yok,iyi değerlendirmedin bu ayı sanırım :26:

kızlar bişey sorcam dr. Kan testi yaptırdı
lh :13.6
fsh : 8.4
tsh : 1,32
prl : 10,63 çıktı bi bilgisi olan varmı ?
Yardım lütfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…