ben internetten ovulasyon testi aldım .. burda okudum onuda kullanılıomuş bakalım nisan onu kullanarak denicem inş
kızlar bişey sorcam dr. Kan testi yaptırdı
lh :13.6
fsh : 8.4
tsh : 1,32
prl : 10,63 çıktı bi bilgisi olan varmı ?
Yardım lütfenn
kızlar bişey sorcam dr. Kan testi yaptırdı
lh :13.6
fsh : 8.4
tsh : 1,32
prl : 10,63 çıktı bi bilgisi olan varmı ?
Yardım lütfenn
prolaktinin normal gibi bende yaptırdım onları klomeni çeyrek verdi dr.um sen tedaviye başladın mı canım?
hepsi normal değerler içinde canım, tabi ayrıntılı bilgi için sen yine de doktoruna gösterirsin sonucu.
hiç ümidim yokyaa tatlıcadı... ama hamile olursamda olsun almış oliiim önemli dilyeterki hamile olayımda eğer öle bişi olursa gelen şeleri sizlerden birine gönderirim nolcak :) siz beni ümitlendiriosunuz ama ümitlenmek istemiorum yaa hamilelie dair hiçbi belirti yok çünkü
kizlar hamilelik belirtilerinde göguslerin diklesmesi varmi
pooffff acilisi yapamadik bakalim simdilik... durgun gidiyoz ama hafa sonuna yaklasirken acilacaz gibi hissediyorum hayirlisiyla insallah...
inanin kizlar ergun bi umutla aciyorum pc yi ve burayi acaba kim sevindirecek bizi diye.. ortak olduk resmen kader ortagi.. sevinc ve huzunlerimizi paylasmanin en sammimi yolu sagolun kizlar!! sahsim adina muluyum sizlerle..;
evet var canım. özellikle uçları şiş olur.
evet var canım. özellikle uçları şiş olur.
evet canim bende ayni durum var ama bu arada kizlar sanki morarmis agrisi gibi olurmu bilemiyorum ama insallah guzel haber veririz
selam kızlar ya şuan okadar moralim bozukki anlatamam az önce doktordan geldim 2 yumurtam var ama küçük 12mm ya çok moralim bozuldu e2 hormon tahlili istedi benden.geçen ay klomenle ve iğne ile 3 yumurtam gelişti en büyüğü 23 mm olmuştu.bu ayda klomen kullandım ama neden büyümedi yaa( geçen ay e2 hormonumda çok iyidi 354 falan o civarlarda. çok moralim bozu.dörtbuçukta tahlil sonucumu alıcam.
sagol canim cevap icin yeni uclari belirginlesin demek istedin dimi
selam kızlar ya şuan okadar moralim bozukki anlatamam az önce doktordan geldim 2 yumurtam var ama küçük 12mm ya çok moralim bozuldu e2 hormon tahlili istedi benden.geçen ay klomenle ve iğne ile 3 yumurtam gelişti en büyüğü 23 mm olmuştu.bu ayda klomen kullandım ama neden büyümedi yaa( geçen ay e2 hormonumda çok iyidi 354 falan o civarlarda. çok moralim bozu.dörtbuçukta tahlil sonucumu alıcam.
diger hamileligimden biliyorum agri oluyor, hatta benim el degmiyordu o derece südyenimi falan cok zor takiyordum, bu seferde diklesti suan agri sizi yok malesef, bence acaba diklesmeside hamilelik belirtisimidir diye merak ettim.
canim ne kadar moralini bozma desem bostur belki ama sakin unutmaki ne kadar moralini yuksek tutarsan o kadar guzel ve olumlu sonuclar alabilirsin hayatta hersey imtahan canim onun icin hastaligida veren allah sagligida herseyde var bi hayir sikma canini uzulmede iyi olucagina inan daha kotu durumlari dusun o zaman beni anlarsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?