Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

hiç ümidim yokyaa tatlıcadı... ama hamile olursamda olsun almış oliiim önemli dil yeterki hamile olayımda eğer öle bişi olursa gelen şeleri sizlerden birine gönderirim nolcak :) siz beni ümitlendiriosunuz ama ümitlenmek istemiorum yaa hamilelie dair hiçbi belirti yok çünkü

:26:ben geldım yok bı ara hb teşekkurler ayrıca lısteye benıde ekleyın 29 yada 30 reng olmam gerekıyo bakalım nasıpppppppppburda olmak guzelde zor bıyer bana yazılanları ben bıturlı bulamıyomm:26:

kızlar bişey sorcam dr. Kan testi yaptırdı
lh :13.6
fsh : 8.4
tsh : 1,32
prl : 10,63 çıktı bi bilgisi olan varmı ?
Yardım lütfenn

prolaktinin normal gibi bende yaptırdım onları klomeni çeyrek verdi dr.um sen tedaviye başladın mı canım?

kızlar bişey sorcam dr. Kan testi yaptırdı
lh :13.6
fsh : 8.4
tsh : 1,32
prl : 10,63 çıktı bi bilgisi olan varmı ?
Yardım lütfenn

hepsi normal değerler içinde canım, tabi ayrıntılı bilgi için sen yine de doktoruna gösterirsin sonucu.

prolaktinin normal gibi bende yaptırdım onları klomeni çeyrek verdi dr.um sen tedaviye başladın mı canım?

ben aslında daha çok lh ve fsh değerlerim normalmi onu merak ediorum acaba bende pco varmıdır
hepsi normal değerler içinde canım, tabi ayrıntılı bilgi için sen yine de doktoruna gösterirsin sonucu.

lh ve fsh da normal mi ya cumartesi gidicem dr. Meraktan çatlıorum

umutlanıp olmaması çok zor biliyorum bende ama işte umutlanmadanda olmuyor be gülüm. sen 1-2 güne hasta olmazsan test falan yapta en azından için rahat etsin. bizimde etsin ovulasyon testine gerek kalmaz umarım onuda gerek kalanlara gönderirsin

evet canim tamamen katiliyorum gercekten insan yalniz olmadigini hissediyoruz inanin burda cok huzurluyum bazen giremiyorum cunku pc dukkanda evde net yok ama sabirsizlikla dukkana geliyorum

kizlar benim sorumu atladiniz herhalde, hamilelik belirtilerinde gögüslerin diklesmesi varmi, sanki gögüslerim diklesti gibi

selam kızlar ya şuan okadar moralim bozukki anlatamam az önce doktordan geldim 2 yumurtam var ama küçük 12mm ya çok moralim bozuldu e2 hormon tahlili istedi benden.geçen ay klomenle ve iğne ile 3 yumurtam gelişti en büyüğü 23 mm olmuştu.bu ayda klomen kullandım ama neden büyümedi yaa( geçen ay e2 hormonumda çok iyidi 354 falan o civarlarda. çok moralim bozu.dörtbuçukta tahlil sonucumu alıcam.

evet canim bende ayni durum var ama bu arada kizlar sanki morarmis agrisi gibi olurmu bilemiyorum ama insallah guzel haber veririz

diger hamileligimden biliyorum agri oluyor, hatta benim el degmiyordu o derece südyenimi falan cok zor takiyordum, bu seferde diklesti suan agri sizi yok malesef, bence acaba diklesmeside hamilelik belirtisimidir diye merak ettim.

canim ne kadar moralini bozma desem bostur belki ama sakin unutmaki ne kadar moralini yuksek tutarsan o kadar guzel ve olumlu sonuclar alabilirsin hayatta hersey imtahan canim onun icin hastaligida veren allah sagligida herseyde var bi hayir sikma canini uzulmede iyi olucagina inan daha kotu durumlari dusun o zaman beni anlarsin canim

inşallah hayırlı haberle gelırsın canım dualarım senınle uzme kendını allah yardım eder ondan iste

diger hamileligimden biliyorum agri oluyor, hatta benim el degmiyordu o derece südyenimi falan cok zor takiyordum, bu seferde diklesti suan agri sizi yok malesef, bence acaba diklesmeside hamilelik belirtisimidir diye merak ettim.

anladim canim tsler aydinlatigin icin saol allah cocuklarini sana bagislasin olmiyanlarada versin insallah

sağol canım.ya ben 2 amelyat geçirdim tek tüpüm hidrosalpeknsden dolayı iptal edildi 2.5 ay oldu.filimler ilaçlar iğneler okadar yoruldum ki artık doktora falan gitmicem buna karar verdim.birde üstüne daha hastane yolunda iki arkadaşımdan da hamile haberi aldım.elbette çok sevindim.kesinlikle rabbime isyan da değil versede vermesede şükür.ama insanın elinde değil işte(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…