canım ben ilk denememde dış gebelik yaşadım şimdi ikinci denemem Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah düşmanıma bile herkese tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah :)
İnşallah, sen hamile kal, azcık dahi katkım olduysa, ne mutlu bana derim artık, göğsümü gere gere
11 ay oldu bitanem.
canım ben ilk denememde dış gebelik yaşadım şimdi ikinci denemem Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah düşmanıma bile herkese tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah :)
aminnn canım benim ama geçmişe bakma geleceğe bak.bebişlerimizi kokladımız günleri düşünelim.ahhhh ahhhh
aminnn canım benim ama geçmişe bakma geleceğe bak.bebişlerimizi kokladımız günleri düşünelim.ahhhh ahhhh
Arkadaşlar çok tatlısınız.İnanın o kadar yoğun çalışıyorumki Yine de sizleri okumak için mutlaka fedakarlık yapıp okuyorum çünkü herkes çok iyi. İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler.Herkesin dileği aynı ve temiz Desteğin için teşekkürler duyarlı arkadaşımmm.
geçmiş olsun hayatım.
inşallah bu son denememiz olur kızlar:) Önemli olan herşeyin hayırlısıyla ve sağlıkla olması, geç olsun güç olmasın
geçmiş olsun hayatım.
inşallah bu son denememiz olur kızlar:) Önemli olan herşeyin hayırlısıyla ve sağlıkla olması, geç olsun güç olmasın
artık öyle yapıyorum canım eskiden çok korkuyodum ama rabbime teslim ettim kendimi sürekli dualar ediyorum adağımız bile var kendimi çok yıprattım eşimde adak adamak zorunda kaldı :)
evet bencede bu liste mart hamişler listesi olsunnnnnnnnnnnnnn.allahım duy sesimizi.
Arkadaşlar çok tatlısınız.İnanın o kadar yoğun çalışıyorumki Yine de sizleri okumak için mutlaka fedakarlık yapıp okuyorum çünkü herkes çok iyi. İlginiz ve desteğiniz için teşekkürler.Herkesin dileği aynı ve temiz Desteğin için teşekkürler duyarlı arkadaşımmm.
oldu oldu senin pozitifliğin beni kötü ruh halimden çıkardı inşallah seni teyze yapacam :)
Arkadaşlar ben sizi okumadan önce ve doktorun söylediği üzere hesaplamam vardı fakat bazı arkadaşlar adetin bittiği gün sadece ilişki yaşadım ve hamileyim yada ovulasyon biteli 5 gün oldu adtime 2 3 gün kala sadece birlikte oldum hamile kaldım diyen var beynim bulandııı.
Özür dilerim elbetteki Allah ne zaman nasip ederse olacak ama ben yaşım da itibari ile ve de çok istediğimden de önlemli çok bilinçli ilerlemek istiyorum sağlıklı problemimde yok sadece günlerimi iyi bilmek istiyorum . Adet başlangıç günüm 18 ŞUBAT şimdiki beklenmeyen 17 MART NE ZAMAN DOĞRU GÜNLERİMMM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
eğer gününde oluyorsan 3 ovülasyon günü olması gerekiyor.beklenen adet tarihinden 14 gün çıkartırsan bulursun canım.ama o günde olmayabiliyor. bunu ya ovülasyon testi yaparsan yada ateş ölçme yöntemi bulabilirsin belki.en net doktor biliyor.Arkadaşlar ben sizi okumadan önce ve doktorun söylediği üzere hesaplamam vardı fakat bazı arkadaşlar adetin bittiği gün sadece ilişki yaşadım ve hamileyim yada ovulasyon biteli 5 gün oldu adtime 2 3 gün kala sadece birlikte oldum hamile kaldım diyen var beynim bulandııı.
Özür dilerim elbetteki Allah ne zaman nasip ederse olacak ama ben yaşım da itibari ile ve de çok istediğimden de önlemli çok bilinçli ilerlemek istiyorum sağlıklı problemimde yok sadece günlerimi iyi bilmek istiyorum . Adet başlangıç günüm 18 ŞUBAT şimdiki beklenmeyen 17 MART NE ZAMAN DOĞRU GÜNLERİMMM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
inşallah tatlım sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Zerrincim, ben Nİhal, 17 marttan 14 gün geri say 3 mart oluyor değilmi? demekki 28 şubat-2 mart-4 mart günleri (tabi bunlar tahmini günler) füll aktivite gerekir. Dediğin gibi durumlar da oluyor ve regl döneminin her hangi zamanında yumurtlayabilen kadınlar var, bu herhangi hastalık falan da değil, sadece kişiye özel durumdur. Ama genel olarak tıbben açıklanmış genellenmiş rakam yukarıda belirttiklerimdir, diğerleri istisna sayılır. ok canım? İnşallah bu ay hayırlı haber yağmurunda sırılsıklam olucaz
inşallah tatlım sabırsızlıkla o günü bekliyorum
Zerrincim, ben nihal, 17 marttan 14 gün geri say 3 mart oluyor değilmi? Demekki 28 şubat-2 mart-4 mart günleri (tabi bunlar tahmini günler) füll aktivite gerekir. Dediğin gibi durumlar da oluyor ve regl döneminin her hangi zamanında yumurtlayabilen kadınlar var, bu herhangi hastalık falan da değil, sadece kişiye özel durumdur. Ama genel olarak tıbben açıklanmış genellenmiş rakam yukarıda belirttiklerimdir, diğerleri istisna sayılır. Ok canım? Inşallah bu ay hayırlı haber yağmurunda sırılsıklam olucaz
slm kızlar ben 29 yaşımdayım. Allah kısmet ederse dördüncü hamileleğim olacak. ilk üçünü kaybettim. ama yılmak yok çalışmaya devammm.
çok teşekkür ederim duyarlılığınız içinnnn!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?