Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

canım ben ilk denememde dış gebelik yaşadım şimdi ikinci denemem Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah düşmanıma bile herkese tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah :)

aminnn canım benim ama geçmişe bakma geleceğe bak.bebişlerimizi kokladımız günleri düşünelim.ahhhh ahhhh

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat

maonyaaa ----------------------- ??? ----------------- 28 Subat

tubaerkan ---------------------- ??? ------------------- 28 Subat

cimeka ------------------------- ??? ------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- ??? ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- ??? -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

happylife ------------------------ ???------------------ 9 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ----------------- 9 Mart

gida_pinar ----------------------- ???---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

derya78_40 --------------------- ???--------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

elaeze ------------------------ ???------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- ???-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- ???-------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- ???----------------22 Mart

ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart

Listemiz renkleniyor

Son düzenleme:
11 ay oldu bitanem.

canım ben ilk denememde dış gebelik yaşadım şimdi ikinci denemem Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah düşmanıma bile herkese tez zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah :)

geçmiş olsun hayatım.
inşallah bu son denememiz olur kızlar:) Önemli olan herşeyin hayırlısıyla ve sağlıkla olması, geç olsun güç olmasın

aminnn canım benim ama geçmişe bakma geleceğe bak.bebişlerimizi kokladımız günleri düşünelim.ahhhh ahhhh

artık öyle yapıyorum canım eskiden çok korkuyodum ama rabbime teslim ettim kendimi sürekli dualar ediyorum adağımız bile kendimi çok yıprattım eşimde adak adamak zorunda kaldı :)

Arkadaşlar ben sizi okumadan önce ve doktorun söylediği üzere hesaplamam vardı fakat bazı arkadaşlar adetin bittiği gün sadece ilişki yaşadım ve hamileyim yada ovulasyon biteli 5 gün oldu adtime 2 3 gün kala sadece birlikte oldum hamile kaldım diyen var beynim bulandııı.
Özür dilerim elbetteki Allah ne zaman nasip ederse olacak ama ben yaşım da itibari ile ve de çok istediğimden de önlemli çok bilinçli ilerlemek istiyorum sağlıklı problemimde yok sadece günlerimi iyi bilmek istiyorum . Adet başlangıç günüm 18 ŞUBAT şimdiki beklenmeyen 17 MART NE ZAMAN DOĞRU GÜNLERİMMM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

artık öyle yapıyorum canım eskiden çok korkuyodum ama rabbime teslim ettim kendimi sürekli dualar ediyorum adağımız bile var kendimi çok yıprattım eşimde adak adamak zorunda kaldı :)

ben de aynı fikirdeyim, acaip bir pozitif hava esiyor bu başlık da, bütün sıkıntımı alıyo, Allah gönlümüze göre versin

artık öyle yapıyorum canım eskiden çok korkuyodum ama rabbime teslim ettim kendimi sürekli dualar ediyorum adağımız bile var kendimi çok yıprattım eşimde adak adamak zorunda kaldı :)

zamanı var demekki bitanem bende her ay kırmızılığı görünce yıkılıyorum ama rabbimin dediği olur.

evet bencede bu liste mart hamişler listesi olsunnnnnnnnnnnnnn.allahım duy sesimizi.

ya kizlar ne güzel seyler söylüyorsunuz böle insallah bu liste hepimize ugur getirir insallah kalbimizden gecirdigimiz gibi saglikli hayirli bebeklerimiz olur .Bende cok güzel seyler hissediyorum bu aydan hadi bakalim yolumuz acik olsun ....

nedemek canım benim senin yanında olabilsiysek ne mutlu :=)

oldu oldu senin pozitifliğin beni kötü ruh halimden çıkardı inşallah seni teyze yapacam :)

inşallah tatlım sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Zerrincim, ben Nİhal, 17 marttan 14 gün geri say 3 mart oluyor değilmi? demekki 28 şubat-2 mart-4 mart günleri (tabi bunlar tahmini günler) füll aktivite gerekir. Dediğin gibi durumlar da oluyor ve regl döneminin her hangi zamanında yumurtlayabilen kadınlar var, bu herhangi hastalık falan da değil, sadece kişiye özel durumdur. Ama genel olarak tıbben açıklanmış genellenmiş rakam yukarıda belirttiklerimdir, diğerleri istisna sayılır. ok canım? İnşallah bu ay hayırlı haber yağmurunda sırılsıklam olucaz

eğer gününde oluyorsan 3 ovülasyon günü olması gerekiyor.beklenen adet tarihinden 14 gün çıkartırsan bulursun canım.ama o günde olmayabiliyor. bunu ya ovülasyon testi yaparsan yada ateş ölçme yöntemi bulabilirsin belki.en net doktor biliyor.

evt. nihalcim gerçi bilmeden hemen hemen aynı yazıyı yazmişiz.

slm kızlar ben 29 yaşımdayım. Allah kısmet ederse dördüncü hamileleğim olacak. ilk üçünü kaybettim. ama yılmak yok çalışmaya devammm.

çok teşekkür ederim duyarlılığınız içinnnn!!!!

slm kızlar ben 29 yaşımdayım. Allah kısmet ederse dördüncü hamileleğim olacak. ilk üçünü kaybettim. ama yılmak yok çalışmaya devammm.

canım ardadaşım çok üzüldüm ama geçmiş.bu ayki bebişimize bakacağız artık.allahım en kısa zamanda kavuşturur inşaallah meleklerimizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…