inşallah hayırlı haberle gelırsın canım dualarım senınle uzme kendını allah yardım eder ondan iste
tunaydın herkeze umarım herkez gonlundekı istege kavusur tabıkı bende
sizce daha büyümezlermi(((((
29 yasındayım 5 aylık evlıyım canım hıç korunmadıkkkkk ama nasıp her ay husran bakalım bu ay nolcakhosgeldin canim aramiza insallah topigimiz sana ve herkeze ugur getirir canim senin yas kac ne zamandir dusunuyorsunuz allah dualrini kabul etsin canim
uzme kendını tabıkı buyurler yaaaaaaaa
sağol canım.ya ben 2 amelyat geçirdim tek tüpüm hidrosalpeknsden dolayı iptal edildi 2.5 ay oldu.filimler ilaçlar iğneler okadar yoruldum ki artık doktora falan gitmicem buna karar verdim.birde üstüne daha hastane yolunda iki arkadaşımdan da hamile haberi aldım.elbette çok sevindim.kesinlikle rabbime isyan da değil versede vermesede şükür.ama insanın elinde değil işte(
kelebeketkileri canım üzme kendini. kuru incir kaynatıp iç, büyümesine iyi geliyormuş. ben yapmadım ama yapacağım inşallah bu ay. zaten ne zararı olurki dimi ama. bide havuç var ama onu beraber kullanabilirmisin bilmiyorum. ama incir gelişmesini sağlıyormuş.
cok gecmis olsun canim benim peki ilk hamilelik mi olcak olursa ki insallah olur sikma canini guzeli boyle seylerde moral yuksek tutulmali bende su an 1 senedir hamile kalmak istiyorum ama sadece istiyorum allahimdan diliyorum 2 ay once ablam 4 cuye hamile haberini aldim sevindim ama bir yandanda buruklul olur anliyorum benimle ayni anda tedaviye basliyan tum arkadaslarim hamile kaldi tabiki insan uzulur ama uzulmeme gayret et canim bu senin faydana olur
29 yasındayım 5 aylık evlıyım canım hıç korunmadıkkkkk ama nasıp her ay husran bakalım bu ay nolcak
ben internetten ovulasyon testi aldım .. burda okudum onuda kullanılıomuş bakalım nisan onu kullanarak denicem inş
kelebeketkileri canım üzme kendini. kuru incir kaynatıp iç, büyümesine iyi geliyormuş. ben yapmadım ama yapacağım inşallah bu ay. zaten ne zararı olurki dimi ama. bide havuç var ama onu beraber kullanabilirmisin bilmiyorum. ama incir gelişmesini sağlıyormuş.
buna kesinlikle inanıyorum arkadaşım.geçen ay ben havuçla beraber yapmıştım birde polen içtim her akşam 1 tatlı kaşığı ama bu ay yapamadım hiç birini ve geçen ay yumoşlarım çok iyi durumdaydı.bence yapmalısın.
Bende 2 aydir ovulasyon testi kullanarak deniyorum canim...insallah hamile kalirizNisanda...
aaa, bunu bilmiyordum ben.. dun kuru incir aldim ama, direkt yesem olmaz mi? illa kaynatmam mi gerek.?:26:
aa bak sen zaten biliyormuşsun zaten. keşke yapsaymışsın ya...
neyse üzülme tatlım sen. bu ay olmaz gelecek ay olur. stres yapma tatlım. ve şuan iç belki etkisi olur canım. hiç düşünme sen,oluruna bırak olursa olur olmazsa bi sonraki ay olur. kısmet canım kısmet.
canım 8-9 taneyi kaynatıp içmek gerekiyormuş dur tarifi bulayımda yazayım yap sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?