kızlar ben çıkıyorum evden benim için dua edin bakalım sonuca göre ne olucak.öptüm hepinizi.
Merhaba kızlar,nasılsınız,bu günler topic durgun,hamile de yok kırmızıları gören de...
Screamaway sen de mi ay sonunu bekliyorsun canım???Ben 30 martı bekliyorum
Yok canim.. Benim bat'in 15 Nisan... Ovulasyonum 31 mart...
Onun icin once ovulasyonu yazdim nickimin altina...
Hımm anladım canımm:78: :78:
Hadi bakalım o zaman nisan ayında inşallah güzel heberleri senden de alıcaz :79:
Benim bat 30u da ondan,bat arkadaşı buldum sandım)
Bu arada ben bazen de nisan topiğindeyim kızlar,burdan bir arkadaşımız (pollyanna) açmıştı yeni topici,bekleriz
kızlar ben ovulasyon testi almak istiyorum kullandığınız var mı yada tavsiye edeceğiniz??
Hımm anladım canımm:78: :78:
Hadi bakalım o zaman nisan ayında inşallah güzel heberleri senden de alıcaz :79:
Benim bat 30u da ondan,bat arkadaşı buldum sandım)
Bu arada ben bazen de nisan topiğindeyim kızlar,burdan bir arkadaşımız (pollyanna) açmıştı yeni topici,bekleriz
tamam canim ugrariz ama biz Nisana burdan da devam ediyoruz canim... Dun polyanna da burdaydi... Herhalde o da iki yeri de takip ediyor..
benim 30 u canim sabirsizlikla bekliyorum, hadi bakalim hepimiz icin hayirlisi
İşte buldum bat arkadaşımı))
Beraber bekleriz canım o zaman 30 martı,hadi ay sonu uğurlu gelsin inşallah bize...
Burdan devam mı edicez canım,iyi öyleyse ben de devam ederim burdan
Burdaki arkadaşlarım çok iyi çünkü
aminnn canim insallah, sabah kan testi yaptircam saat 4 e kadar sonuc cikacak insallah, ayyy allahim istegen herkese hayirli zamanda nasip eder insallah
evet canim, biz burda basladik, butun arkadaslar burda, topigimiz de ugurlu, buranin anisini yasatalim diye Nisana burdan devam ederiz diye konusmustuk...
butun topigi hamile cikardiktan sonra birakicaz...
canim yarin test mi yaptircaksin...? insallah hamilesindir, sonucun ciktiktan sonra bize haberini ver mutlaka...
ben hiçbişe yapmadım aslında
keçiboynuzu kürü yaptık
pekmezinide yedi eşim birde ballı macunlu bir karışım yedi
sperm hızını sert şekersiz kahvenin arttırdığını duymuştum 2 saat öncesinden içiliyomuş
onuda denedim
ilaçlarını kullandı eşim
birde bol bol bacaklar havaya
yokk kiz nerde haftaya carsamba nin planlarini yapiyorum bat 30 yazmistimya, o günün plani bu:86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?