Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Merhaba kızlar,nasılsınız,bu günler topic durgun,hamile de yok kırmızıları gören de...
Screamaway sen de mi ay sonunu bekliyorsun canım???Ben 30 martı bekliyorum

Yok canim.. Benim bat'in 15 Nisan... Ovulasyonum 31 mart...
Onun icin once ovulasyonu yazdim nickimin altina...

Hımm anladım canımm:78: :78:
Hadi bakalım o zaman nisan ayında inşallah güzel heberleri senden de alıcaz :79:
Benim bat 30u da ondan,bat arkadaşı buldum sandım)
Bu arada ben bazen de nisan topiğindeyim kızlar,burdan bir arkadaşımız (pollyanna) açmıştı yeni topici,bekleriz

kızlar ben ovulasyon testi almak istiyorum kullandığınız var mı yada tavsiye edeceğiniz??

tamam canim ugrariz ama biz Nisana burdan da devam ediyoruz canim... Dun polyanna da burdaydi... Herhalde o da iki yeri de takip ediyor..

benim 30 u canim sabirsizlikla bekliyorum, hadi bakalim hepimiz icin hayirlisi

Burdan devam mı edicez canım,iyi öyleyse ben de devam ederim burdan
Burdaki arkadaşlarım çok iyi çünkü

evet canim, biz burda basladik, butun arkadaslar burda, topigimiz de ugurlu, buranin anisini yasatalim diye Nisana burdan devam ederiz diye konusmustuk...
butun topigi hamile cikardiktan sonra birakicaz...

merhaba tebrikler bu arada. benimde eşimin sperm testinde yavaş çıktı ama dr.bu çok önemli değil dedi. bende yumurta takibindeyim cuma bakıcak dr. bendede pakos var çünkü keçiboynuzu kürü işe yarıyo mu gerçekten onun tarifini alabilir miyim tatlım? kahve türk kahvesi heralde dimi

selam kızlar az önce geldim doktordan e2 de düşük çıktı.bu ay herşey düşük yaa.doktor boş geçirmeyelim yinede dedi ve DUPHASTON diye bir ilaç verdi.15.günü başlıcam.4 günde hergün ilişki dedi.kullanan varmı aranızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…