Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kimse bişii sölemicekmi zaten moralim çok bozuk((( evde de tekim bu akşam offf...

vallah anca gecmis olsun diyebilirim, sen bununla alakali birsey bilen varmi diye sorunca bende birsey yazmak istemedim, cünki ilk defa duyuyorum

bendede yumurtlama sorunu var gonal f diye hormon ignesi yaptim 14- 15 gün dr arasira takip etti yumurta gelisiyormu diye, gelistigini görünce saati ve gününü söyledi simdi beklemedegiz, seninde benimkine benzer birseymi anlamadimki??

canım ben geçen ay klomene başladım ve çatlatma inesi yumurtalarım çok güzel gelişti boylarıda çok iyidi ama olmadı bu ay tekrar klomen kullandım ama 12 ve 13mm de kaldı yumurtalarım okadar üzüldümki anlatamam ama geçen ay incir kürü ve polende kullandım bu ay kullanmamıştım.duphaston denilen ilaçla hamile kalan çokmuş takviye dedi doktor bana.bilmiyorum çok bunaldım..

tamam canim ugrariz ama biz Nisana burdan da devam ediyoruz canim... Dun polyanna da burdaydi... Herhalde o da iki yeri de takip ediyor..

Canım burdayım artık.. başka yerlere gitmiyorum.. seninde dediğin gibi hamile çıkana kadar burdayız... Rabbim fazla bekletmeden versin inşallah..

Kızlarrr selammm...
Batım geçti regl olmadım ama kan testi batımdan 1 gün önce negatifti...Akıntım cook var ve bu sabah uyandıgımda 2 damla kahverengi leke gelmişti noluyoo yaa anlamadım gitti ( Bu regl başlangıcı falan değil bildiğiniz kahverengi bi leke battan 2 gün sonra yerleşme kanaması olabılırmı sizce ya ?

Canım şu saate kadar başka gelen olmadı mı?? geç döllenme diycem ama herşeyide buna yorar olduk:44::44:

Son düzenleme:

fazla kafana takma canim nasip hersey, önemli olan hayirlisinin olmasi. dr un tam iliskiye girebilecegin günü ve saati söyleyemiyormu sana, ultrson yaptiktan sonra.

ha evet bendede hormon ignesi bittikten sonra ana igneyi vurduktan sonra söyledi, bu senin dedigin ana igne gibi birsey herhalde.

biraz karisik anlattim dimi....

hanimlar siz kaynatmaya devam edin ben simdi okuldan cikip eve gitcem, ama önce alisveris yapmam lazim, evde görüsürüz artik insallah

anladım canım doktor ultrasondan sonra saat vermedi hiç bana sadece yumurta çatlatma iğnesi olduğum ay 36 saat sonra demişti.şimdide bu ilaca başladığın günden itibaren 4gün boyunca hergün ilişki dedi.haklısın hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama ben yoruldum artık ondan bu bezginliğim.yumurta takibimde bu 2. ay yeniyim ama ameliyatlar falan 3 yıldır çok stresli geçti.

Canım şu saate kadar başka gelen olmadı mı?? geç döllenme diycem ama herşeyide buna yorar olduk:44::44:

Yok cnm olmadı şeffaf akıntı yogun bı sekılde devam edıyo o kdr :) Dogru soyluyosun herşeyi geç döllenmeye yoruyoruz ama umut fakirin ekmeğiymiş işte napalım :))

Screamaway canım ovülasyon testinden memnun musun?

Canim memnunum ben.. Clearblue digital kullaniyorum.. 2 aydir tam zamaninda gosterdi...

Canım burdayım artık.. başka yerlere gitmiyorum.. seninde dediğin gibi hamile çıkana kadar burdayız... Rabbim fazla bekletmeden versin inşallah..

Pollyanna hoş geldin canım,evet hamile çıkana kadar burdayız

evet kizlarrrrrrrrrrrr, hiccc bir yerlere gitmiyoruz...
hepimiz sonunda hamile cikacagiz.. birbirimize cok guzel destegiz... sizin sayenizde moralim yerine geliyor...

evet kizlarrrrrrrrrrrr, hiccc bir yerlere gitmiyoruz...
hepimiz sonunda hamile cikacagiz.. birbirimize cok guzel destegiz... sizin sayenizde moralim yerine geliyor...[/QUOTE]

haklısın canım bugün gözlerim şişti ağlamaktan ama şimdi kendimi daha iyi hissediyorum.

Evet canım,ben de öyle sizlerin desteği sayesinde moral buluyorum burda :81: :81:

Canim olabilir tabi... Ama cok umitlenme sakin... Benim de oyleydi... Bat'tan 4 gun once gelmisti... Ama sonunda gordum kirmizilari... insallah sen benim gibi olmazsin...

eeee bu akşam tek başımayım evde kendimi mutfağa verdim belki kafan dağılır:)) öğlenden portakal reçeli yapmaya başladım.doktora git gel biraz zor oldu ama allahtan hastene yan sokakta..şimdi kavanozlara boşalttım.bakalım inşallah olur.birazdan da ağlayan pasta yapıcam:))

Canim olabilir tabi... Ama cok umitlenme sakin... Benim de oyleydi... Bat'tan 4 gun once gelmisti... Ama sonunda gordum kirmizilari... insallah sen benim gibi olmazsin...

Evet cnm yaa hatırlıyorum sanada öyle olmuştu ? Sende nasıl olmuştu bnmkı 2 damlayı gecmez ve koyu kahve rengıydı.. normal akıntımda cookk . Senın hergun geldımı ve mıktarı ne kadardı ?? Hayırlısı ama ben kan testı yanıltmaz dıye dusunuyorumm ne bılıyım

kızlaaaar ben geldim ve geldim ve hemen bi test yaptım sonuç koyu ve kocaman bi negatif ya etrafımdaki herkes hemen hamile kaldı herangi bişi takip etmeden biz nie kalamıoruzki yaf

kızlaaaar ben geldim ve geldim ve hemen bi test yaptım sonuç koyu ve kocaman bi negatif ya etrafımdaki herkes hemen hamile kaldı herangi bişi takip etmeden biz nie kalamıoruzki yaf

hoşgeldin canım.üzülme ve sakın kalbini bozma.herşey nasip.bekliyoruz ve allahtan istiyoruz yapıcak bişiii yok..olucak inşalllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…