Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlaaaar ben geldim ve geldim ve hemen bi test yaptım sonuç koyu ve kocaman bi negatif ya etrafımdaki herkes hemen hamile kaldı herangi bişi takip etmeden biz nie kalamıoruzki yaf

cnm bnm yaa bizlerde negatıfı gorduk ama napalım cok sukur saglıklıyız bu olmıycak anlamına gelmıyor cok şükür ınsallah bırgun bebişimiz olucak bunu düşün nolur uzulme tatlım

hayır bari hastalansaydım biran öncede o bitseydi hasta olamamakta insanı gerio baya ,göğüslerim o kadar şiştiki patlicak nerdeyse nisan ayında hepimis brden hamile kalırız inş :)

Kızlar bir de bir şey sorucam,benim bu günler kasıklarım ve belim ağrıyor,yumurtlama günlerim bitti,geçen ayda böyle olmuştu,yumurtlama günleri geçer geçmez ağrılarım başlıyor,bu normal mi sizce?Nedir sizce bu?

Benim soyle oldu canim... Ovulasyona gore bat'im persembe idi... ama 4 gun once yani ptesi kahverengi lekelenme oldu... Sonra sali bir daha lekelenme oldu... Sonra carsamba hicccbirsey olmadi... Persembe aksamustu de gordum kirmizilari... Ama lekelenme disinda hic normal akintim yoktu bu sure boyunca..
Bu durumlar belli olmuyor canim, kisiden kisiye degisiyor.. insallah hamilesindir sen...

kızlaaaar ben geldim ve geldim ve hemen bi test yaptım sonuç koyu ve kocaman bi negatif ya etrafımdaki herkes hemen hamile kaldı herangi bişi takip etmeden biz nie kalamıoruzki yaf

Ben de ayni dusunuyorum canim.. Cok ilginc.. Pek cok arkadasim yanlislikla hamile kaldi.. Isteyenlerden de ilk denemede kalanlar oldu.. Ama ben ugrasiyorum.. Hayirlisi bakalim.. Insallah cok bekletmez bebeklerimiz bizi...

Kızlar ben çıkıyorum artık,yemek yapmam lazım,görüşmek üzere

Tamam canim, afiyet olsun simdiden...

Canimmm, bu kadar uzme kendinii... Hayirlisi boyleymis diye dusun... Insallah Nisanda hamile kalirsin.. Bu kadar uzup kendini strese sokma.. Bak kendini rahat tutan hamile kaliyor...

bende ona şaşıyorum nasıl rahat olunuyo keşke başarabilsem.doktordan dönünce eşimde eve geldi oda sarılıp öpünce dahada duygusallaştım sanırım.geçicek bu günler biliyorum ama işte süreç çok sıkıntılı..

Hamileyim bugün öğrendim Ama şuan hiç uygun değildi. Oğlum 28 aylık. 2008 kasım annesiydim. Aldırmayı da hiç istemiyorum

Canim ilk kirmizilari gordugumde ben oyleydim.. Agladim hep ara ara... Ama sonradan toparliyor insan.. Gecmise degil, gelecege bakmak gerek... Gecmis icin uzulurken, bu ayki sansimizi etkilemeyelim...

Hamileyim bugün öğrendim Ama şuan hiç uygun değildi. Oğlum 28 aylık. 2008 kasım annesiydim. Aldırmayı da hiç istemiyorum

Cok sevindim canim.. Neden uygun degil ki? Hem bebegin de varmis...

merhaba kızlar,batım yarın ama bana ne oluyo anlamıyorum.dün başım dönüyodu midem kötüydü.bugünde akşama kadar midem ve başım aynıydı ama 1 saat önce bel ağrım başladı.nolucak şimdi yani regl mi olucam kafam iyice karıştı :18:

Hayırlısı yurtdışı işimiz var. Olmazsa eşim askere gidecek. Benim okulum işim var ne yapacağım bilmiyorum

Canim, sen bebegin olsun, butun bu sIkIntilari unutursun insallah...

işin tuhafıda ne biliyomusun 2 gündür kasıklarımda ağrı var sanki adet olucakmışım gibi ve belim çok ağrıyo.yani daha 12. günümde olmasam şüphelenicem:))

canim senin bat ne zaman? listede bulamadim seni.

kızlar ya korkuttular beni.. off moralim bozuldu resmen..

bugün jinekoloji bölümüne konu açtım. bana dış gebelik geçiriyorsun yada kist var dediler....

off ya yarın ilk işim doktora gideceğim..

çok moralim nbozuldu ya

Canim adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine cok benziyor ki.. ayirt etmek cok zor...

Peki sebep neymis? Neden oyle dediler? belirtileri neymis ki onlarin? Canini sIkma sakin... Nasil emin olabilirlerki?:26:

Peki sebep neymis? Neden oyle dediler? belirtileri neymis ki onlarin? Canini sIkma sakin... Nasil emin olabilirlerki?:26:

ya canım bak açtığım konuyu direk yazıyorum buraya

merhaba arkadaşlar

sat 2 marttı. aslında tamda hasta olmadım. sadece kahverengi akıntım oldu ve 3 gün sürdü. bende hasta olduğumu ama olamadığımı düşündüm açıkçası. zaten düzensiz adet dönemlerim ve gününde gelincede epey şaşırmışmıştım ama işte çocuk istediğim için stres yapıp hasta olamadığımı düşündüm ve önemsemedim.

fakat o zamandan beri genelde her sabah ama özellikle ilişki olan gecelerin ertesi sabahında kasıklarımda bir gerilme hissediyorum. akşama doğru azalıyor bazen hissetmiyorum bile ama sabahları o gerilme ile uyanıyorum. böyle sanki orda birşey varmışta ağırlık yapıyormuş gibi geliyor. arada atmalarda oluyor. böyle tuhaf birşey hiç duymadım o yüzden bana yardımı dokunabilecek birşeyler biliyorsanız lütfen söyleyin.

işte buna yazdılar ben nisanı beklerken acaba gerçekten varmıdır böle bişey..

Son düzenleme:

nasil ya, anlamadim canim.. sen sadece kahverengi akinti gorup onu adet diye dusunup denemeye devam mi ediyorsun? test filan yaptin mi hic simdiye kadar?
cunku bu sekilde az ve kahverengi akinti gorduysen, belki de uzerine gordun ve hamilesin?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…