kızlaaaar ben geldim ve geldim ve hemen bi test yaptım sonuç koyu ve kocaman bi negatifya etrafımdaki herkes hemen hamile kaldı herangi bişi takip etmeden biz nie kalamıoruzki yaf
Evet cnm yaa hatırlıyorum sanada öyle olmuştu ? Sende nasıl olmuştu bnmkı 2 damlayı gecmez ve koyu kahve rengıydı.. normal akıntımda cookk . Senın hergun geldımı ve mıktarı ne kadardı ?? Hayırlısı ama ben kan testı yanıltmaz dıye dusunuyorumm ne bılıyım
kızlaaaar ben geldim ve geldim ve hemen bi test yaptım sonuç koyu ve kocaman bi negatifya etrafımdaki herkes hemen hamile kaldı herangi bişi takip etmeden biz nie kalamıoruzki yaf
Kızlar ben çıkıyorum artık,yemek yapmam lazım,görüşmek üzere
Canimmm, bu kadar uzme kendinii... Hayirlisi boyleymis diye dusun... Insallah Nisanda hamile kalirsin.. Bu kadar uzup kendini strese sokma.. Bak kendini rahat tutan hamile kaliyor...
Hamileyim bugün öğrendimAma şuan hiç uygun değildi. Oğlum 28 aylık. 2008 kasım annesiydim. Aldırmayı da hiç istemiyorum
bende ona şaşıyorum nasıl rahat olunuyo keşke başarabilsem.doktordan dönünce eşimde eve geldi oda sarılıp öpünce dahada duygusallaştım sanırım.geçicek bu günler biliyorum ama işte süreç çok sıkıntılı..
Hamileyim bugün öğrendimAma şuan hiç uygun değildi. Oğlum 28 aylık. 2008 kasım annesiydim. Aldırmayı da hiç istemiyorum
ne güzeel.tebrik ederim canım..allah dayanma gücü verir merak etme.
Canim ilk kirmizilari gordugumde ben oyleydim.. Agladim hep ara ara... Ama sonradan toparliyor insan.. Gecmise degil, gelecege bakmak gerek... Gecmis icin uzulurken, bu ayki sansimizi etkilemeyelim...
işin tuhafıda ne biliyomusun 2 gündür kasıklarımda ağrı var sanki adet olucakmışım gibi ve belim çok ağrıyo.yani daha 12. günümde olmasam şüphelenicem:))
Hayırlısı yurtdışı işimiz var. Olmazsa eşim askere gidecek. Benim okulum işim var ne yapacağım bilmiyorum
işin tuhafıda ne biliyomusun 2 gündür kasıklarımda ağrı var sanki adet olucakmışım gibi ve belim çok ağrıyo.yani daha 12. günümde olmasam şüphelenicem:))
merhaba kızlar,batım yarın ama bana ne oluyo anlamıyorum.dün başım dönüyodu midem kötüydü.bugünde akşama kadar midem ve başım aynıydı ama 1 saat önce bel ağrım başladı.nolucak şimdi yani regl mi olucam kafam iyice karıştı :18:
Canim adet belirtileri ve hamilelik belirtileri birbirine cok benziyor ki.. ayirt etmek cok zor...
kızlar ya korkuttular beni.. off moralim bozuldu resmen..
bugün jinekoloji bölümüne konu açtım. bana dış gebelik geçiriyorsun yada kist var dediler....
off ya yarın ilk işim doktora gideceğim..
çok moralim nbozuldu ya
Peki sebep neymis? Neden oyle dediler? belirtileri neymis ki onlarin? Canini sIkma sakin... Nasil emin olabilirlerki?:26:
ya canım bak açtığım konuyu direk yazıyorum buraya
merhaba arkadaşlar
sat 2 marttı. aslında tamda hasta olmadım. sadece kahverengi akıntım oldu ve 3 gün sürdü. bende hasta olduğumu ama olamadığımı düşündüm açıkçası. zaten düzensiz adet dönemlerim ve gününde gelincede epey şaşırmışmıştım ama işte çocuk istediğim için stres yapıp hasta olamadığımı düşündüm ve önemsemedim.
fakat o zamandan beri genelde her sabah ama özellikle ilişki olan gecelerin ertesi sabahında kasıklarımda bir gerilme hissediyorum. akşama doğru azalıyor bazen hissetmiyorum bile ama sabahları o gerilme ile uyanıyorum. böyle sanki orda birşey varmışta ağırlık yapıyormuş gibi geliyor. arada atmalarda oluyor. böyle tuhaf birşey hiç duymadım o yüzden bana yardımı dokunabilecek birşeyler biliyorsanız lütfen söyleyin.[/COLOR]
işte buna yazdılar ben nisanı beklerken acaba gerçekten varmıdır böle bişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?