ben aslında daha çok lh ve fsh değerlerim normalmi onu merak ediorum acaba bende pco varmıdır
lh ve fsh da normal mi ya cumartesi gidicem dr. Meraktan çatlıorum
ya canım bak açtığım konuyu direk yazıyorum buraya
merhaba arkadaşlar
sat 2 marttı. aslında tamda hasta olmadım. sadece kahverengi akıntım oldu ve 3 gün sürdü. bende hasta olduğumu ama olamadığımı düşündüm açıkçası. zaten düzensiz adet dönemlerim ve gününde gelincede epey şaşırmışmıştım ama işte çocuk istediğim için stres yapıp hasta olamadığımı düşündüm ve önemsemedim.
fakat o zamandan beri genelde her sabah ama özellikle ilişki olan gecelerin ertesi sabahında kasıklarımda bir gerilme hissediyorum. akşama doğru azalıyor bazen hissetmiyorum bile ama sabahları o gerilme ile uyanıyorum. böyle sanki orda birşey varmışta ağırlık yapıyormuş gibi geliyor. arada atmalarda oluyor. böyle tuhaf birşey hiç duymadım o yüzden bana yardımı dokunabilecek birşeyler biliyorsanız lütfen söyleyin.
işte buna yazdılar ben nisanı beklerken acaba gerçekten varmıdır böle bişey..
nasil ya, anlamadim canim.. sen sadece kahverengi akinti gorup onu adet diye dusunup denemeye devam mi ediyorsun? test filan yaptin mi hic simdiye kadar?
cunku bu sekilde az ve kahverengi akinti gorduysen, belki de uzerine gordun ve hamilesin?:26:
ya o gün yapmıştım. yani o kahverengi akıntıyı gördüğüm günün sabahı zaten öğlende ilk başta böle hafif kanlı bir akıntı geldi snrada kahverengi devam etti. burda sordum stres yapma ondan hasta olmakta zorlanıyorsun dediler bende çok makul karşıladım çünkü geçen ay çok stres yaptım. iyi geçti diye çok bekledim. yani hatta içimden hep kesin hamile kalacam bu ay diyordum gel görki bu şekilde lekelenmelerim oldu ve ben hüsrana uğradım. ama o zamandan beri böle bir kasıklarda çekilme oluyor falan yukardada yazdığım gibi. ama başkada bir belirti olmayınca acaba üşüttümmü diye düşünüyordum hatta onu duymayı bekliyordum ama bana ordan dış gebelik veya kist olabilir bende olmuştu dedi bir arkadaş sağolsun cevapsız bırakmadı. off ya çok daraldım şuan
fsh normal canım da lh tam değerlerini bilmiyorum ama normal aralıkta olması lazım.
çok şiddetli ağrın yoksa hamilelikten dolayı da olabilir canım bir doktora görün bence, ama bildiğim kadarıyla dış gebelikte falan aşırı şiddetli ağrı oluyormuş seninki onun gibi değil, önemli bişey olmayabilir ama hamile olup olmadığını öğrenmen için bir doktora görün bence. belki de yerleşme kanası yaşamışsındır, doktora gitmeden bilemezsin.
sen yine de iyi şeyler düşün kötü şeyler düşünme canım.
Bence test yap... Eger o akintinin nedeni ustune gorme ise, simdiye kadar degerlerin mutlaka artmistir, ve testte cikar...
direk kadın doğuma gideceğim kızlar. teşekkür ederim desteğiniz için. ben biraz gidip yemek hazırlayayım. kocişim gelecek şimdi. görüşürüz sonra.
tekrar teşekkürler kızlar inşallah kötü birşey yoktur.
bide yarın açmı gideyim doktora yoksa yemek yesem bişey olurmu. dayanamıyorum ben açlığa pek.
selam güzeller..anne adayı yok mu? ben hala bekliyorum BAT imi..25 mart gelmek bilmiyor ya..test yapmak istemiyorum da..bu arada bişey sorucaktım sizlere;geç döllenme nasıl oluyor acaba..ben yumurtlama döneminden sonra ilişkiye girmem ne olur ne olmaz,sonra bebiş olupta düşük olmasın diye..ilk bebğim düşük olmuştu 5 haftalıkken..ayrıca kan testini çok geç yapmayı düşünüyorum..onun sebebi de düşük yapmaktan korktuğum için.bu benim batıl inancım,kendiliğinden oluştu yani..
sorumu cevaplarsanız sevinicem kızlar..merak ettim neymiş bu geç döllenme..
hayirli aksamlar batim yaklasiyor halen herhangi bi belirtim yok
Kizlar cok bi durulduk bu aralar... Hic bebek haberi gelmiyor...
öyle gerçekten bende ümidimi kaybediyorum
neden umidini kaybetceksin ki? senin daha bat'in gelmemis..
tam heyecanli zamanlariii...bekleyisin guzel haberle sona erer insallah... [/QU
bugün akşam saatlerinde mide bulantım baş dönemm gitti yerini bel ağrım aldı.adet günümden 2 3 gün önce bel ağğrım başlar hep onun için ümidimi kaybettim diyodum.inşallah güzel haberler alırım ama ümitlenemiyorum işte:18:
bugün akşam saatlerinde mide bulantım baş dönemm gitti yerini bel ağrım aldı.adet günümden 2 3 gün önce bel ağğrım başlar hep onun için ümidimi kaybettim diyodum.inşallah güzel haberler alırım ama ümitlenemiyorum işte:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?