Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ben aslında daha çok lh ve fsh değerlerim normalmi onu merak ediorum acaba bende pco varmıdır

lh ve fsh da normal mi ya cumartesi gidicem dr. Meraktan çatlıorum

fsh normal canım da lh tam değerlerini bilmiyorum ama normal aralıkta olması lazım.

çok şiddetli ağrın yoksa hamilelikten dolayı da olabilir canım bir doktora görün bence, ama bildiğim kadarıyla dış gebelikte falan aşırı şiddetli ağrı oluyormuş seninki onun gibi değil, önemli bişey olmayabilir ama hamile olup olmadığını öğrenmen için bir doktora görün bence. belki de yerleşme kanası yaşamışsındır, doktora gitmeden bilemezsin.
sen yine de iyi şeyler düşün kötü şeyler düşünme canım.

Son düzenleme:
nasil ya, anlamadim canim.. sen sadece kahverengi akinti gorup onu adet diye dusunup denemeye devam mi ediyorsun? test filan yaptin mi hic simdiye kadar?
cunku bu sekilde az ve kahverengi akinti gorduysen, belki de uzerine gordun ve hamilesin?:26:

ya o gün yapmıştım. yani o kahverengi akıntıyı gördüğüm günün sabahı zaten öğlende ilk başta böle hafif kanlı bir akıntı geldi snrada kahverengi devam etti. burda sordum stres yapma ondan hasta olmakta zorlanıyorsun dediler bende çok makul karşıladım çünkü geçen ay çok stres yaptım. iyi geçti diye çok bekledim. yani hatta içimden hep kesin hamile kalacam bu ay diyordum gel görki bu şekilde lekelenmelerim oldu ve ben hüsrana uğradım. ama o zamandan beri böle bir kasıklarda çekilme oluyor falan yukardada yazdığım gibi. ama başkada bir belirti olmayınca acaba üşüttümmü diye düşünüyordum hatta onu duymayı bekliyordum ama bana ordan dış gebelik veya kist olabilir bende olmuştu dedi bir arkadaş sağolsun cevapsız bırakmadı. off ya çok daraldım şuan

Bence test yap... Eger o akintinin nedeni ustune gorme ise, simdiye kadar degerlerin mutlaka artmistir, ve testte cikar...

inşallah öyledir arkadaşım,inşallah birşey yoktur. bide kistlerle falan uğraşmam. yada dış gebelikle.

sabahları ağrımadan ziyada bir ağırlık oluyor ve böyle ara ara orda bir çekilme hissi. tuhaf anlatamıyorum. geriliyor işte. öyle çekilmez ağrım yok inşallah değildir. yarın gideceğim zaten doktora. direk kadın-doğumamı gidim yoksa burda hemen sağlık ocağına gidip test mi yaptırayım. off ya off

direk kadın doğuma gideceğim kızlar. teşekkür ederim desteğiniz için. ben biraz gidip yemek hazırlayayım. kocişim gelecek şimdi. görüşürüz sonra.

tekrar teşekkürler kızlar inşallah kötü birşey yoktur.

bide yarın açmı gideyim doktora yoksa yemek yesem bişey olurmu. dayanamıyorum ben açlığa pek.

selam güzeller..anne adayı yok mu? ben hala bekliyorum BAT imi..25 mart gelmek bilmiyor ya..test yapmak istemiyorum da..bu arada bişey sorucaktım sizlere;geç döllenme nasıl oluyor acaba..ben yumurtlama döneminden sonra ilişkiye girmem ne olur ne olmaz,sonra bebiş olupta düşük olmasın diye..ilk bebğim düşük olmuştu 5 haftalıkken..ayrıca kan testini çok geç yapmayı düşünüyorum..onun sebebi de düşük yapmaktan korktuğum için.bu benim batıl inancım,kendiliğinden oluştu yani..
sorumu cevaplarsanız sevinicem kızlar..merak ettim neymiş bu geç döllenme..

aç tok farketmiyor diye biliyorum. hayırlısı olsun

gec dollenme, gec yumurtladigin zaman olabiliyor... normal zamandan gec yumurtluyorsun, ve iliskiye girersen o sira, normal zamandan gec dollenmis oluyor sonucta..

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
kalbimin(Zerrin) | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz kayyum | ?? | 17 Mart | Nisan'a insallah aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah
aylic | 27 | 20 Mart | bekliyoruz xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
Brownim | 22 | 22 Mart | bekliyoruz
feryal_efe | 26 | 23 Mart | bekliyoruz
azra3434| 30 | 23 Mart | bekliyoruz
hatunice | ?? | 24 Mart | bekliyoruz
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz
_arzum_| 26 | 25 Mart | bekliyoruz
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz
9papatya| 31 | 25 Mart | bekliyoruz
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz
parrhisia | 25 | 25 Mart | bekliyoruz
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 Nisan
dunedain | 27 | 2 Nisan
pembiq | 28 | 2 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
missvikvik | 25 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
renewal | ?? | 24 Nisan
|||

hayirli aksamlar batim yaklasiyor halen herhangi bi belirtim yok

off ya bu akşama kadar ümitliydim ama akşam okuldan geldim bel ağrım başladıkorkuyorum hasta olucam diye yarın adet güüm buarada:18:

bidaki ay doktorda randevum var bakalim doktor ne diyecek insallah bir kusur bulamaz.
ANNE olmak istiyorum! Allahim hayirlisi neyse onu nasip et.

yok canim sen yine cok umitlenme ama, bence umidini kaybetmen icin hiccc bir nedenin yok daha... bekle bakalim kirmizilar gelcekmi? insallah gelmezler...:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…