Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

yok canim sen yine cok umitlenme ama, bence umidini kaybetmen icin hiccc bir nedenin yok daha... bekle bakalim kirmizilar gelcekmi? insallah gelmezler...:97:

inşallah canım gelmez.iyi değerlendirdik bu ayı gün aşırı,belimin altına yastık koyup 1.5 saat yattım en az her seferinde.kısmet tabi ama inşallah gelmez yinede:87:

buarada geçen hafta 2 kişi beni rüyasında hamile görmüş ve ikiside bebek istediğimizi bilmiyo.hatta biri hamile:90:hamilelerin hisleri doğru çıkarmış inşallah rüyalarıda öyledir

Mart ayına çok hareketli başlamıştık ama sonlara doğru yavaşladı hamile haberleri..

Birde bat'ı 30 mart olan bi arkadaş vardı galiba hamile olduğunu öğrenen.. ben mi yanlış hatırlıyorum, listede göremedimde

evet başlığımıza nazar değdi sanki bu saatte kimsecikler yok:2:

Kizlar donem donem artiyor, donem donem azaliyor... Bu oglen cokkk kalabaliktik mesela..
Bu arada 30 marttaki arkadas bat'ini yanlis hesaplamisti... Sonucta o kadar erken ogrenemez hamile oldugunu yoksa... 20 mart diye degistirmemi rica etti, bende listede 20 marta aldim onu..

ben o saatlerde okulda olduğum için kaçırıyorum demekki.budan sonra derslerdedemi takip etsem ne :)

yok bence bunun sabit bir saati yok... aksamlari da bazen cok dolu oluyor..

bu aralar hamile haberi olmadigi gibi, kirmizilari goren de yok.. bekliyor modunda kaldik... havalardan mi nedir...

bu olabilir bak bahar sendromu diye bişey var sonuçta.bende sabah 10 buçukta zor kalkıyorum o derece yorgunum.tam bahara giriş herkesi etkiledi

slmmmm iyi akşamlar herkese....

nasılsınız keyifler nasıl....

hoossgeldinn arzumcum... biz iyiyiz, sen nasilsin? batin cok yaklasmis, listeden baktim..

bu olabilir bak bahar sendromu diye bişey var sonuçta.bende sabah 10 buçukta zor kalkıyorum o derece yorgunum.tam bahara giriş herkesi etkiledi

dogru diyorsun canim, herhalde ondan... ayy atalim uzerimizden su bahar sendromunu da, hamile haberlerimiz baslasin teker teker...

Son düzenleme:
hoossgeldinn arzumcum... biz iyiyiz, sen nasilsin? batin cok yaklasmis, listeden baktim..

hoşbuldummm bitanemmm... Evet yaklaştı... Eğer o zamana kadar kırmızıları görmezsem 2 gün daha bekleyip pazar günü test yapmayı düşünüyorummm....

Bi belirti de kalmadı zaten... Sadece kaşınıyorummm... değişik gelecek ama geçen hamileliğim de de her yerim kabarmıştı... Alerji yapıyo galiba.

dogru diyorsun canim, herhalde ondan... ayy atalim uzerimizden su bahar sendromunu da, hamile haberlerimiz baslasin teker teker...[/QUOTE]

hissediyorum yarın hamile haberi gelecek

zamaninda burda erken hamilelik belirtilerinin listesi yapilmisti... boylece sen yepyeni bir hamilelik belirtisi daha ekliyorsun listeye sanirim... insallah hamilesindir arzumcum... gecen hamileliginle aynisi oluyorsa, buyuk ihtimal oyledir sanirim?

hissediyorum yarın hamile haberi gelecek

insallah canimmmm, artik gelsin.....

aman Kuppecimmmm gelmissss, hosgelmiiiissssss.... mr'i nasil gecmisss....:81::81::81:

hoşbuldummm kuzuuuumm :)))))))) iyi geçtiiii..ama sonucu haftaya alcam, benim belim çok ağrıyo, fıtık var acaba o da engel mi ki hamile kalmaya şimdi kafama bu takıldııı fıstığım ya..sen neler yapıosunn canımm..uyguladığın birşey var mı?

bi de kızlar yaptığım araştırmalara göre folik asitte bebeğin tutunmasına faydalı oluyormuş, soğan kürü vücudun iltihaplarından arınmasına büyük bir katkı sağlıyormuş ayrıca eşiniz için de keçi boynuzu pekmezi yada keçi boynuzu kürü uygulayın sperm sayıları için..çok araştırdım, bunlar birebir faydalı şeyler..incir kürünü de soğan küründen hemen sonra uygulamak gerekiyormuş, açıkçası ben soğan kürünü kafama koydum :) gerçi cuma günü gitcem idrar tahlili yaptırcam bakalim iltihap var mı?ona göre bu karışımlardan uygularım artıkkk..hala annemdeyim..çok fazla giremiyorum o yüzden..arada takip ediyorum sizi :)

zamaninda burda erken hamilelik belirtilerinin listesi yapilmisti... boylece sen yepyeni bir hamilelik belirtisi daha ekliyorsun listeye sanirim... insallah hamilesindir arzumcum... gecen hamileliginle aynisi oluyorsa, buyuk ihtimal oyledir sanirim?

hahahaa evet listeye değişik bi şey eklemiş oldummm.

Dr gittimde doktor ne oldu kollarınıza demişti... Bende size soracaktım neden oldu bunlar dedim... Hamilelik herşey yapabilir demişti... bana da kabartı yapmışşşş....

kızlar böğürtlen çayı hamileliği kolaylaştırıyormuş diye birşey duydum siz de duydunuz mu hiç??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…