Arkadaşlar ben sizi okumadan önce ve doktorun söylediği üzere hesaplamam vardı fakat bazı arkadaşlar adetin bittiği gün sadece ilişki yaşadım ve hamileyim yada ovulasyon biteli 5 gün oldu adtime 2 3 gün kala sadece birlikte oldum hamile kaldım diyen var beynim bulandııı.
Özür dilerim elbetteki Allah ne zaman nasip ederse olacak ama ben yaşım da itibari ile ve de çok istediğimden de önlemli çok bilinçli ilerlemek istiyorum sağlıklı problemimde yok sadece günlerimi iyi bilmek istiyorum . Adet başlangıç günüm 18 ŞUBAT şimdiki beklenmeyen 17 MART NE ZAMAN DOĞRU GÜNLERİMMM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
arkadaşların dedği gibi 28şubat, 2 4 hatta bence 6 martı da es geçme..
canım ardadaşım çok üzüldüm ama geçmiş.bu ayki bebişimize bakacağız artık.allahım en kısa zamanda kavuşturur inşaallah meleklerimizle.
Amin cnm inşallah. Hayırlı haberlerimizi veririz buradan çok yakında.
Tamam, peki, sen umutlanma, senin yerine ben umutlanırımiçimde öyle bir his var bilmiyorum, inşallah yanılmıyorum. Seni çok iyi anlıyorum, hayal kırıklığına uğramaktan ben de korkarım, sen umutlanma, ama umarım dikkatli davranıyorsundur, düşüğe sebep olan yiyecekler falan diye araştır nette, ona göre davran, ilaç içme, ağrıkesici dahi. İnşallah beklediğimiz sona ve sonra da bu sona ulaşırız tatlım
evt. nihalcim gerçi bilmeden hemen hemen aynı yazıyı yazmişiz.
Evet canım çok fazla umutlanmak istemiyorum,hayal kırıklığı yaşamamak için:-(
Ama sen benim yerime umutlanİnşallah hissettiklerin doğrudur canım.
Şu sık idrara çıkma halim geçti bugün.İştahım hep açık
İlaç hiç içmiyorum canım dikkat ediyorum evet.Hadi bakalım teyzesi inşallah doğru hissediyorsundur.
Ama ben adet tarihim gelince test yapıcam kızlar,o gün yada 1 gün geçince.
Canlarım yaa bişey sorcam...Ben dün gece 2 saatte bir idrara çıktım yaa...Ama gündüz o kadar sık gitmedim sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi????:92::92:
geldim fazla ilerlememiş kızlar hayırdır susmuşuz?incir yiyomusunuz çok faydası varmış kızlar.bugünlerde uygulamaya çalışıyorum ben.
olabilir canım belirtilerde var sık idrara çıkma.inşaallah hadi hayırlısı.
ben de dışarı çıkmıştım yeni geldim, incir kilo aldırır akşam saatlerinde pek yememeye çalış bence
Ayyy canım inş..Bir haftadan az kaldı öğrenmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?