Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

isim ---------------------------- yaşımız ------------------ beklenmeyen Regl (adet) günü ----------- ve sonuc

_pinkk_ ---------------------- ??? -------------------- 23 Subat

maonyaaa ----------------------- ??? ---------------- 28 Subat

tubaerkan ---------------------- ??? ----------------- 28 Subat

cimeka ------------------------- 27 -------------------- 1 Mart

umutdeniz ---------------------- 24 ------------------- 2 Mart

seme --------------------------- ??? -------------------- 3 Mart

neşelikız ------------------------ ??? ------------------- 4 Mart

hasretimsana ----------------- ??? ------------------- 5 Mart

hayalim3kelime ---------------- ??? ----------------- 5 Mart

pembiq -------------------------- ??? ------------------ 7 Mart

gul1182 -------------------------- ???------------------ 7 Mart

kekula --------------------------- ???------------------ 7 Mart

happylife ------------------------ ???------------------ 9 Mart

aborjinos ----------------------- 27 ------------------ 9 Mart

gida_pinar ----------------------- ???---------------- 9 Mart

bikere_sevdim ----------------- 23 ----------------- 9 Mart

derya78_40 --------------------- 29--------------- 12 Mart

ceza83 -------------------------- ???----------------- 12 Mart

minikyaramaz ------------------- ???---------------- 12 Mart

alevdeniz----------------------- ???------------------- 12 Mart

sefst --------------------------- ???------------------- 13 Mart

elaeze ------------------------ ???------------------- 13 Mart

pourqua ----------------------- ???------------------- 14 Mart

mrv091010 --------------------- ???----------------- 14 Mart

tuubaaoz --------------------- ???-------------------- 15 Mart

kalbimin ------------------------ 28 ------------------ 15 Mart

kayyum ----------------------- ???---------------------17 Mart

birtanem --------------------- 26 ---------------------- 17 Mart

mpb --------------------------- ???-------------------- 18 Mart

KuPPe-------------------------- ???------------------- 19 Mart

Lachesis ---------------------- 27 ------------------- 20 Mart

wifeofdemon ------------------ 29 ------------------- 21 Mart

kokohantes ---------------------- ???----------------22 Mart

ayyildizim --------------------- ???----------------- 28 Mart

Son düzenleme:

Yani adet zamanı kasıklarda ağrı,meme hassasiyeti falan olmaması mı gerekiyor hamilelik için?

Kızlar wc deydim(afedersiniz)...İçimde sakın bişey varmış gibi kasıklarımda baskı yapıyor afedersiniz zorlasam kopup düşecek gibi bişey nedir o acaba????Deliriyormuyum yaaa%%%%%%

kan testi yaptırırsan çıkar, idrar testinde çıkmaz, daha çok erken, annesi, vaktin varsa git kan testi yaptır gel, merak ettim şimdi ayyyyyyy

Canım benim önceden arabam vardı istediğim zaman gidiyordum bi yerlere şimdi evim merkeze uzak arabasız pek bi yere gidilmiyoo...Bu hafta tekrar alacağız araba o zaman daha rahat olur...Çatlayacağız meraktan ama napayımmmm

listenin en başlarında yer alıyorum allahın izniyle bebişim olursa uğur getiririz bebişimle buraya inş....

oy oy oy tatlı anne geliyor gibi bebiş ama teyzeleriyle annesinide çatlatacak.bekle bekle bekle neyse bekleyelim gelsinde tatlı bebiş.

Yani adet zamanı kasıklarda ağrı,meme hassasiyeti falan olmaması mı gerekiyor hamilelik için?

Adetin başlamadan kaç gün önce ağrın oluyor? mesela, bende 1 gün önce başlar, bazı kızlarda 2 gün bazısında 1 hafta, ama eğer hamileysen bu ağrı zaten ovulasyondan 1 hafta falan sonra başlıyor, ve ara ara devamlı gelip gidiyor, bu hamişliğin ana belirtilerindendir. 2. belirti (en azından bende öyleydi) meme ucu hassasiyetidir. Bende adetten 1 hafta önce başlar hassasiyet, adet olacağım günden 1 gün önce hassasiyet azalır, bir gün sonra da kırmızılar gelir. Ama hamileyken farklıydı, neden, çünkü adetten önce komple meme hassastı, ama hamileyken sadece ucu hassastı, tabi bu herkeste böyle olucak diye bişey yok, ama çoğu internet sitelerinde okumuşsundur, hep şu şekilde yazarlar, meme ucu hassasiyeti, çok az yerde meme hassasiyeti yazısına rastladım. Bence bu ince ayrıntı hamiş olup olmadığımızı hissetmemize yardımcı olacaktır.

oy oy oy tatlı anne geliyor gibi bebiş ama teyzeleriyle annesinide çatlatacak.bekle bekle bekle neyse bekleyelim gelsinde tatlı bebiş.

Ayyyy kızlar duygulandım valla ağlatmayın yaaa....Zaten bugünlerde her şeyi büyütüp duygusallaşıyorummm

bendede ağrı bir gü önce başlıyor.arkadaşım teşekkürler verdiğin bilgiler bizim için çok önemli biz duyduklarımızı söylüyoruz.sen yaşamış biri olarak çok değerli bilgiler veriyorsun.

Benim meme hassasiyetim iki gün öncesine kadar daha coktu şimdi daha az ama ucunu ovalayınca yine acıyor azda olsa...sağ mememde daha fazla diğerine nazaran

Oku oku bitmedi yaa
Merhaba kızlar okudum hepiniz iyimişsiniz gördüğüm kadarıyla
İnşallah Mart ayı bittiğinde hepimiz çok çok daha iyi oluruz.
Benim çalışmalarım dün başladı bi 8-9 gün devam edicez.
Doktor folik asit kullan dedi ona başladım bakalım.
Bir şey sorucam geçen ay yumurtlama dönemimden adet olana kadar kasık ağrım, bel ağrım bitmedi.
Adet oldum bıçak gibi kesildi.
Bugünler de hiçbir şey yok yani ara ara kasığıma batmalar falan oluyor ilişki sırasında özellikle ama belim falan hiç ağrımıyor.
Acaba büyümüyor mu yumurtalarım:18:

Hoşbulduk canım. 22Mart en uygunu sanırım olursam o zamana kadar kesin olurum, olmazsam doktora gidicem o gün belki hayırlı haberlerle gelirim. İnşallah hepimizin yüzü güler.

Canım hiç öyle düşünme yaa.Bi vakti saati vardır.
Rabbim doğru zaman da, hayırlı evlat versin hepimize inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…