ama ya deyılseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bıde onu dusunnnnnnn inşallahcanım yaaaaa
Geciktiği halde pozitifi göremeyenler şu topice bir göz atınnn
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...lesmesinden-sonra-hamile-kaliniyormus-11.html
ok ozaman ben hemen test yapayım belkı cıkar ama cıkmasada uzulmucem cunku bata var 6 gun bakalım olmassam ozaman gene yaparımmmmmmm:26::26:hadı bakalım hayırlısı hebr edrım sıze yarın:26::26::26::26::26:kan testini deneyebilirsin bende 6 gun kala cıkmıstı
ama cıkmazsada üzülme tekrarlarsın
benımde vajinada sdetten 10 gun sonra acayıp bı kasıntı olmustu daga once kullandıgım mantar ilacı vardı trovogen dıye onu kullandım herde tekrarladı dıye ayyyyyyyyyyyyyy cok heyecan yaptım sımdııııı ayın 30 adet bgunum hadı bakalım ınsallahhhhhhh bu sefer olmusturrrrrrrrrrrrr ya nasıl beklıcem ben o gunu şımdı test yapsam cıkarmıkı acıl cvp:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
cnm eğer kişi hamile kalırsa vücut direnci düşer ve vajinada kaşıntı ile başlayan bir enfeksiyon ya da mantar gibi durumla karşılaşabiliyor . ben şimdi dördüncü hamileliğimi yaşıyorum . hepsinde de aynı kaşıntılı durumu yaşadım. şu anda da var. ama hamilelik riskin varsa mantar ilacı kullanmamalısın. dr. önermiyor çünkü. kasık ağrısına gelince daha çok sol kasıktaki ağrılar hamilelik belirtisidir.
Kız nerden arayıp buldun bu konuyu...:)
Umut dünyası işte herşeyden bişey arıyoruz:)))
Şimdik benim tıkır tıkır 28 günde bir olurdu... Kasım aralık gibi çok istiyodum ama icraat olmuyodu bu yönde... o zaman 26 güne düşmüştü.. sonra şubatta 29a çıktı bu ay yine 28 oldu... Nisana hamile kalacaz mı kızlaaarrr?????
bırkere kullandım trovogen dıye bı krem oda dıs kısmına surdum umarım kotu bıse yapmamısımdır ama bılmıyodum dune kadar sag kasıgımda sancı vardı bugun ıkısınde bırden varvalla bılmıyomefet dedıklerının hepsı var ya inşalahh vardır bendede bıse
aile hekimine yazdırın ozaman folic plus 1 liraya geliyormuş ben dr yazdırmış bide 3 tl eczane para kesti 1 tl de ilaç 4 lira ödedim. 6 lira zaten ilaç çokta bir anlamı kalmadı....ama bundan sonra aile hekimine gideceğim öğrendim....
ilk hamileliği olanlara öncesindede folic plus veriyor dr...ama düşükler falan oluyorsa ozaman folibol veriliyormuş druma sordum ben folic plus kullanıyorum değiştireyemmi diye gerek yok dedi
cnm dikkat et ozaman. ilaç kesinlikle kullanma. az kalmış sabret. eğer dayanamam diyorsan da kan testi yaptır. belirtilerin hamilelik belirtisine benziyor. umarım hayırlı haberlerini alırız. dualarım seninle canım.
Şimdik benim tıkır tıkır 28 günde bir olurdu... Kasım aralık gibi çok istiyodum ama icraat olmuyodu bu yönde... o zaman 26 güne düşmüştü.. sonra şubatta 29a çıktı bu ay yine 28 oldu... Nisana hamile kalacaz mı kızlaaarrr?????
Canım eğer aile hekimi veya hastane uzaksa hiç uğraşma.. ben bugün aldım eczaneden sadece 6 tl.. hastaneye gidip yazdırmama değmez.
günaydın kızlaaaar :80:
benim bat bugün ama ben son 5 gündür sabahları adet oldum sanarak uyanıyorum kasık ağrım yoğun.. birde akıntım var iki gündür. ama normalde göğüslerim hassaslaşırdı adet öncesi.. hiç bi farklılık yok..uyku durumu iyice arttı. 10 gündür işe geç kalıyorum. alarma uyanıyorum ama gözümü açamıyorum uyuyorum tekrarbeklemedeyim bakalım.. pazar sabahından önce test yapmamaya karar verdim ( nasıl dayanacaksam :97: )
merhaba kızlar dün beklenmeyen günümdü ve hala kırmızıları görmedim çok şükür.şunu sormak istiyorum sadece sol kasığımda arada bir ben buradayım diyen bi sancı giriyor.hamilelik belirtisi olabilirmi ?
merhaba kızlarr bayadır yazamıyorum sizlere benımde batım 5 gün geçti kan testi yaptırdım 4 30 sonucu telden ögrencem dua edinn banaaa
bence hamilesin sen. ama test yap artık çünkü beta hcg beklenen adet tarihinden 1 gün önce bile yapsan sonuç verir.
inşallah istediğin sonuç çıkar.
hayırlısı olsun. darısı bana :)
bi an kan sonucun 4.30 zannettim :44:
İlahi ben
merhaba kızlarr bayadır yazamıyorum sizlere benımde batım 5 gün geçti kan testi yaptırdım 4 30 sonucu telden ögrencem dua edinn banaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?