Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kız nerden arayıp buldun bu konuyu...:)
Umut dünyası işte herşeyden bişey arıyoruz:)))
Şimdik benim tıkır tıkır 28 günde bir olurdu... Kasım aralık gibi çok istiyodum ama icraat olmuyodu bu yönde... o zaman 26 güne düşmüştü.. sonra şubatta 29a çıktı bu ay yine 28 oldu... Nisana hamile kalacaz mı kızlaaarrr?????

kan testini deneyebilirsin bende 6 gun kala cıkmıstı
ama cıkmazsada üzülme tekrarlarsın
ok ozaman ben hemen test yapayım belkı cıkar ama cıkmasada uzulmucem cunku bata var 6 gun bakalım olmassam ozaman gene yaparımmmmmmm:26::26:hadı bakalım hayırlısı hebr edrım sıze yarın:26::26::26::26::26:

cnm eğer kişi hamile kalırsa vücut direnci düşer ve vajinada kaşıntı ile başlayan bir enfeksiyon ya da mantar gibi durumla karşılaşabiliyor . ben şimdi dördüncü hamileliğimi yaşıyorum . hepsinde de aynı kaşıntılı durumu yaşadım. şu anda da var. ama hamilelik riskin varsa mantar ilacı kullanmamalısın. dr. önermiyor çünkü. kasık ağrısına gelince daha çok sol kasıktaki ağrılar hamilelik belirtisidir.

bırkere kullandım trovogen dıye bı krem oda dıs kısmına surdum umarım kotu bıse yapmamısımdır ama bılmıyodum dune kadar sag kasıgımda sancı vardı bugun ıkısınde bırden varvalla bılmıyomefet dedıklerının hepsı var ya inşalahh vardır bendede bıse

Şimdi şöle ki tatlım; benim hem regl öncesinde yüzümde ya da kulağımda ya da ne biliiim burnumun içinde bi yerde 1adet sivilcem çıkar:)))

Gerçi ben bu ayı iptal ettimdi, sivilcem dün iki yerde pörtledi Google amcadan arama yapıyodum "adet belirtisi sivilce çıktığı halde h. olmuş olunabilir mi" diyee Karşıma bu topic çıktııı...Benimki hiç sekmez de sekenler için umut olsun didim:))

cnm dikkat et ozaman. ilaç kesinlikle kullanma. az kalmış sabret. eğer dayanamam diyorsan da kan testi yaptır. belirtilerin hamilelik belirtisine benziyor. umarım hayırlı haberlerini alırız. dualarım seninle canım.

aile hekimi iyi evet bir cok konuda ücret almadan işlem yapıyorlar özel hastane bir kan testı için bile dünya para alıyor.

Tamam canım aıle hekımıme yarın gidicem sonucları almak için folic asıdıde söylerim.

Benım olursa ılk bebegım olacak düşük vs. yasamadım

cnm dikkat et ozaman. ilaç kesinlikle kullanma. az kalmış sabret. eğer dayanamam diyorsan da kan testi yaptır. belirtilerin hamilelik belirtisine benziyor. umarım hayırlı haberlerini alırız. dualarım seninle canım.

canım saol yaa benı bılgılendırdıgın için ok ilac kullanmamda adetıme 6 gun var dıye gesaplıyorum pekı ozaman kanda cıkarmıkı ıdrar daha etkılı etken testde dıye okudum ben nette
napıyım sımdı kafam karıstı yawww:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

benimde bu ay düzensiz oldu

yok canim ya öyle bir sey olacagini hic sanmiyorum ben.

Canım eğer aile hekimi veya hastane uzaksa hiç uğraşma.. ben bugün aldım eczaneden sadece 6 tl.. hastaneye gidip yazdırmama değmez.

sagol hayatım paylastıgın bilgi için.

aile hekimine yarın gidicem evime cok yakın oyüzden yazdırıyım dedim

ama fiyatı cok uygunmus gider eczanaden alırım söylemem doktora olmazsa sadece sorarım

merhaba kızlar dün beklenmeyen günümdü ve hala kırmızıları görmedim çok şükür.şunu sormak istiyorum sadece sol kasığımda arada bir ben buradayım diyen bi sancı giriyor.hamilelik belirtisi olabilirmi ?

bence hamilesin sen. ama test yap artık çünkü beta hcg beklenen adet tarihinden 1 gün önce bile yapsan sonuç verir.
inşallah istediğin sonuç çıkar.
hayırlısı olsun. darısı bana :)

merhaba kızlarr bayadır yazamıyorum sizlere benımde batım 5 gün geçti kan testi yaptırdım 4 30 sonucu telden ögrencem dua edinn banaaa

evet evet canım olabilir ama sen yine de çok ümitlenmeden bekle olurmu... Rabbim hayırlısı versin

bence hamilesin sen. ama test yap artık çünkü beta hcg beklenen adet tarihinden 1 gün önce bile yapsan sonuç verir.
inşallah istediğin sonuç çıkar.
hayırlısı olsun. darısı bana :)

yaa ben ikinci testte negatifi gördükten sonra, bat bi geçsin sonraki pazar sabahı yapıcam diye söz verdim kendime.( gerçi o testi erken yapmıştım ama olsun :44:) bekleyeyim de varsa eğer azıcık daha büyüsün yavruşum

ben kırmızıyı görücem diye odakladım kendimi.. ondan gayrısı sürpüsss olsun

Son düzenleme:

ayyy benim de bir 29 , bir 26 oldu son 2 aydir.. o zaman bu aya kesin hamileyim...

merhaba kızlarr bayadır yazamıyorum sizlere benımde batım 5 gün geçti kan testi yaptırdım 4 30 sonucu telden ögrencem dua edinn banaaa

Busracimmmm, simdi tr'de saat 4:30 degil mi? cok merak ettim yaz burda...
insallah hamilesindir.. bat 19lulardan seni cikaririz hamile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…