Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

kızlar bunu başka bir topicte okudum.. beklemek en iyisi sanırım boşa üzülmektense

ayyy benim de bir 29 , bir 26 oldu son 2 aydir.. o zaman bu aya kesin hamileyim...

Busracimmmm, simdi tr'de saat 4:30 degil mi? cok merak ettim yaz burda...
insallah hamilesindir.. bat 19lulardan seni cikaririz hamile...

Caanım sen yurtdışındamısın?? bi ricam olacak herşeyi kısaltıyoruz tamam ama TÜRKİYEyi kısaltmayalım lütfen...

Son düzenleme:
kızlar ben çıkıyorum şu ana kadar kırmızıyı görmedim.. bende son durum budur

öpüyorum sizleri.. başarılı akşamlar diliyorum bebiş adına

ben senden ümitliyim sanki hadi bakalim hayirlisi

ay hadi bakalim hayirlisi bizi merakta birakma vakitlice haber ver olurmu

vaginal bölgene yakinsa mantar olabilir belki, bir yerde okumustum sisme de belirtisi olabiliyormus, eger ilerlediyse, en iyisi sen dr git bence, gecmis olsun

kiz pazara kadar bekliycem diye sözmü verilir hic batin bugünse insan meraktan catlar valla

hosgeldin canim hadi hayirlisi bakalim, sey gibi olmus yarismaci arkadaslara bol sans dilerim gibi

ne oldu anlamadim gidiyon mu sen simdi

ayy heyecanlandim yazini okuyunca bende iki gündür felaket kasinti var mantar oldugundan kesin eminim, nasil oldugunu biliyorum cünki, ayy insallah hamilelik isaretidir.

ay ikinci kez söyleniyor asli var demekki, benim de sol tarafta var gercekten hafif hafif agri, zaten yumurtlama benim sol tarafata olmus bu sefer, yani hamile kalirsam sol tarafata olucak cocuk insallah

merhaba kızlarr bayadır yazamıyorum sizlere benımde batım 5 gün geçti kan testi yaptırdım 4 30 sonucu telden ögrencem dua edinn banaaa

hayirli haberler gelir insallah bekliyorum

siz birsey anlatayim

bugün tam okula gitmek icin evden ciktim arabama bindim, dönerek parkdan cikarken baska parkda olan bir arabaya carptim.

arbanin sahibini buldum 76 yasinda yasli bir kadin kardesinin ziyarete gelmis, benim arabamda daha cok hasar oldu onun arbasinda sadece abartmadan söylüyorum 2 santim kadar boyasi döküldü. kadin abartikca abarti artik 100 euro ya anlastim, malesef cebimde olan bütün param gitti, tam da okula giderken benzin atacaktim, dibi gelmisti, yanimda baska param olmadigi icin okulada gidemedim esim de uzakt oldugu icin para getiremedi. allahtan ki fazla sarsilmadim, hamile fansam. bu almanlarda amma pimpirikli yav, bir türk olsaydi kesin abla tamam bosver derdi gercekten ne yamulma ne bükülme var, beni arbada hasar daha cok

geçmıs olsun canım ya boşver tabıkı tr olmus olsan bole bısı olmas bolelerıne vurunca kacıcan canım ama bız işte turk deyılmıyız allah korkumuz var bıkere olsun cana gelmesınde mala gelsınsalıknolsun dıyelım boşver sana bişi olmasın

evet canim allah korkusundan dolayi kadini aradim buldum, yoksa bence kadin hicbir zaman farketmezdi.

ne sakincasi var bende anlamadim, sonucta türkiyenin kisaltilisi tr degilmi, yoksa tc mi yazmak lazim,

Yok canim, turkiyenin kisaltilisi tr'dir.. tc degil... ben boyle kullaniyorum sonucta.. hem kendim de uydurmadim, uluslararasi olarak boyle... ne sakincasi var ki...

Canim cok abartmis.. Ya biraz irkcilik filan olursa da oyle davranabiliyorlar.. almanlar biraz irkci bildigim kadariyla.. tr'de de cok sinirlenirler boyle seylere ama.. oyle hemen aman abla ne olacak demezler.. bizim burda basimiza gelmisti.. esim diger arabaya tam anlamiyla 'göcürdü'
Biz oyle tedirgin oldukki, arabadan inemedik.. Diger arabanin sahibi bize moral verdi resmen... Yazik adamcagiz sonra arabasinin onu sallana sallana gitti...

Şimdik kızlar benim regl bitti dün.. 28 günde bir regl oluyorum şaşmazsa eğer.. buna göre 14.gün yumurtluyorum ve eşimin iş yoğunluğu nedeniyle sadece 2 veya 3 kez biraraya gelebilcez:78:
yumurtalama günü ve 3 gün öncesi olsa işe yararmı ki :26::26::26::26:

Pufff :44::44::44:

cnm umarım hamilesindir. özellikle sol kasıktaki ağrıyı dikkate almak gerekir hamilelik için ama yinede diğer belirtileri de dikkate al. inş. bebiş vardır.

kızlaaaaaaaaaaaar ben eve geldim gne dayanamadım test yaptım sonuuuuuç gene kocaman bir negatif ben ne zaman hastalancam yaaaaa

kızlaaaaaaaaaaaar ben eve geldim gne dayanamadım test yaptım sonuuuuuç gene kocaman bir negatif ben ne zaman hastalancam yaaaaa

cnm test için sabah idrarı önemli olan. mesela ben hamileyim. ilk öğrendiğim günden (betahcg de baktırdım. yani hamilelik kesin)bir kaç gün sonra öğle vakti baktım idrar testiyle negatif gösterdi. yani hamileliğin ilk zamanlarında bile sabah idrarı dışında görünmüyor. üzülme ve uygun zamanı bekle test için.

ama sabahta negatif çıkmıştı ki yok ben hamilelikten ümidi kestimde nie adet olmuorum olsam artık

aaa pollyannaaacimmm, neden yaramasin.. Zaten yumurtlama gununden 5-6 gun onceden baslayin diyorlar.. Sen dene mutlaka bence...

screamaway sen nerdendin???

Canim ben ingilteredeyim..

her ay kımızılarla karşılaşmaktan bıkan ben yine dr gittim en son aralık ayında gitmiştim tüm ultrasonlar smear testleri kan tasleri herşey normal çıkmıştı iyiyim diye sevinirken hormon testi yapalım dedi dr um kaç aydır adetin 3. günü hep bişiler engel oluyo gidemiyodum bu ay şeytanın bacağını kırdım gittim yine bi sürü kan verdim aklınıza gelecek herşeye bakıldı kanda sağolsun dr um çok şeker babacan bi adam iyi ilgileniyo sonucu bugün aldın bi de ne görelim prolaktin denen hormon yüksekmiş bu adet gecikmelerini düzensizliği ve göğüs ağrılarını o yapıyormuş ve en önemlisi gebe kalmayada engelmiş uyuz hormon . şimdi dostinex diye bi ilaç verdi bi ay kullanacağım sonra önümüzdeki ay adetin 3. günü yine test yapılacak .. inş düşer ve ben de mutlu sona ulaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…