cnm bende senin gibiydim.adet olmadan 6 gün önce bi yaptım negatif.3 gün önce bi daha yaptım negatif.çok üzüldüm 3 gün etrafıma kan kusturdum hamile kalamadım die.adet günüm geldi adetim gelmedi.o gün idrarda silik çıktı 2.çizgi. ertesi gün kan testiyle kesinleşti.yumurtlaman geç olmuş olabilir.bnm ufaklık 3-4 gün geriden gelio bak:)adet gününü bekle.sıkma canını.Allah hakkında hayırlısını versin
ayyy benim de bir 29 , bir 26 oldu son 2 aydir.. o zaman bu aya kesin hamileyim...
Busracimmmm, simdi tr'de saat 4:30 degil mi? cok merak ettim yaz burda...
insallah hamilesindir.. bat 19lulardan seni cikaririz hamile...
Caanım sen yurtdışındamısın?? bi ricam olacak herşeyi kısaltıyoruz tamam ama TÜRKİYEyi kısaltmayalım lütfen...
kızlar benim karnım inmiyor ya,ilaç içiyom biraz iniyo,sabah kalktığımda geri şişmiş oluyo,anlamadım gitti,bir de gözümü açamıyom çok uykum var,her gün 12 gibi uyurken dün 9 buçukta uyudum ve felaket baş ağrısı var bugünlerde,hiç başım ağrımazdıbat a 4 gün kaldı.
günaydın kızlar adet kanamam bugünde yoğunlaşmadı hala damla damla silindikçe geliyor
dayanamadım doktora gittim kan testi yaptırdım sonuu yarın öğleden sonra alacakmışım.:97::97:
hakkımızda hayırlısı olsun bakalım:26:
:26:kızlar ya bısı sorcam ıkı gundur sa kasıgımın 4 parmak ustunde bı sıslık ve sancııı varrrrr nedendır acaba bılen cvp versın acaba hamıle kalmıs olabılırmıyımmmmmmm:26::26::26::26::26::26:
günaydın kızlaaaar :80:
benim bat bugün ama ben son 5 gündür sabahları adet oldum sanarak uyanıyorum kasık ağrım yoğun.. birde akıntım var iki gündür. ama normalde göğüslerim hassaslaşırdı adet öncesi.. hiç bi farklılık yok..uyku durumu iyice arttı. 10 gündür işe geç kalıyorum. alarma uyanıyorum ama gözümü açamıyorum uyuyorum tekrarbeklemedeyim bakalım.. pazar sabahından önce test yapmamaya karar verdim ( nasıl dayanacaksam :97: )
yok canıııımmm ne hamilesi daha neleerrr(kimi kandırıyosam :97:)
kasık ağrısını,ara ara hafif tutan bulantımı ve akıntımı üşütmüş olmama
aşırı uyku hali ve çabuk acıkma durumumu ani değişen havalara
bel ağrısı, şişkinlik gibi şeyleri ise adet olacak olamama bağlıyorum zaten ben
( olursa da sürpriz olsun baari)
Ben siteye yeni üye oldum ve bu ay hamile kalmayı planlıyorum.
tükürükle ovülasyon takibi yöntemini kullanıyorum.Bakalım işe yarayacak mı?Mart ayında hamile kaldığını öğrenen tüm bayanları kutluyorum
Benim gibi bu ay deneyenlere de bol şans inşallah hep beraberoluruz
cvp için saolun yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ilginiz ve alakanızız için teşekur ederım hepınıze allah hepınızın gonlune gore versınnnnnnn hoşçakalınben burda mutlu olamadımmmmm inşallah başka bı sıte bulurum kendımı mutlu edıcekkkkkkkkkk:79::79::79::79::79::79::79::79::79::79:
cnm mrb bndede aynı kasıklarım ağrıyo 5 gün gecti bugün genelde hamilelk belirtisi diyo doktorlar ama test yapmaya korkuyorumm..bide en belirgin erken belirti mantarmış..doktorum öle sölemişti..hayırlısı hepimiz icin..
cnm eğer kişi hamile kalırsa vücut direnci düşer ve vajinada kaşıntı ile başlayan bir enfeksiyon ya da mantar gibi durumla karşılaşabiliyor . ben şimdi dördüncü hamileliğimi yaşıyorum . hepsinde de aynı kaşıntılı durumu yaşadım. şu anda da var. ama hamilelik riskin varsa mantar ilacı kullanmamalısın. dr. önermiyor çünkü. kasık ağrısına gelince daha çok sol kasıktaki ağrılar hamilelik belirtisidir.
merhaba kızlarr bayadır yazamıyorum sizlere benımde batım 5 gün geçti kan testi yaptırdım 4 30 sonucu telden ögrencem dua edinn banaaa
ne sakincasi var ki canim?:26:
siz birsey anlatayim
bugün tam okula gitmek icin evden ciktim arabama bindim, dönerek parkdan cikarken baska parkda olan bir arabaya carptim.
arbanin sahibini buldum 76 yasinda yasli bir kadin kardesinin ziyarete gelmis, benim arabamda daha cok hasar oldu onun arbasinda sadece abartmadan söylüyorum 2 santim kadar boyasi döküldü. kadin abartikca abarti artik 100 euro ya anlastim, malesef cebimde olan bütün param gitti, tam da okula giderken benzin atacaktim, dibi gelmisti, yanimda baska param olmadigi icin okulada gidemedim esim de uzakt oldugu icin para getiremedi. allahtan ki fazla sarsilmadim, hamile fansam. bu almanlarda amma pimpirikli yav, bir türk olsaydi kesin abla tamam bosver derdi gercekten ne yamulma ne bükülme var, beni arbada hasar daha cok
geçmıs olsun canım ya boşver tabıkı tr olmus olsan bole bısı olmas bolelerıne vurunca kacıcan canım ama bız işte turk deyılmıyız allah korkumuz var bıkere olsun cana gelmesınde mala gelsınsalıknolsun dıyelım boşver sana bişi olmasın
ne sakincasi var bende anlamadim, sonucta türkiyenin kisaltilisi tr degilmi, yoksa tc mi yazmak lazim,
siz birsey anlatayim
bugün tam okula gitmek icin evden ciktim arabama bindim, dönerek parkdan cikarken baska parkda olan bir arabaya carptim.
arbanin sahibini buldum 76 yasinda yasli bir kadin kardesinin ziyarete gelmis, benim arabamda daha cok hasar oldu onun arbasinda sadece abartmadan söylüyorum 2 santim kadar boyasi döküldü. kadin abartikca abarti artik 100 euro ya anlastim, malesef cebimde olan bütün param gitti, tam da okula giderken benzin atacaktim, dibi gelmisti, yanimda baska param olmadigi icin okulada gidemedim esim de uzakt oldugu icin para getiremedi. allahtan ki fazla sarsilmadim, hamile fansam. bu almanlarda amma pimpirikli yav, bir türk olsaydi kesin abla tamam bosver derdi gercekten ne yamulma ne bükülme var, beni arbada hasar daha cok
merhaba kızlar dün beklenmeyen günümdü ve hala kırmızıları görmedim çok şükür.şunu sormak istiyorum sadece sol kasığımda arada bir ben buradayım diyen bi sancı giriyor.hamilelik belirtisi olabilirmi ?
kızlaaaaaaaaaaaar ben eve geldim gne dayanamadım test yaptım sonuuuuuç gene kocaman bir negatifben ne zaman hastalancam yaaaaa
Şimdik kızlar benim regl bitti dün.. 28 günde bir regl oluyorum şaşmazsa eğer.. buna göre 14.gün yumurtluyorumve eşimin iş yoğunluğu nedeniyle sadece 2 veya 3 kez biraraya gelebilcez:78:
yumurtalama günü ve 3 gün öncesi olsa işe yararmı ki :26::26::26::26:
Pufff :44::44::44:
screamaway sen nerdendin???
ama sabahta negatif çıkmıştı kiyok ben hamilelikten ümidi kestimde nie adet olmuorum olsam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?