Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

cnm umarım hamilesindir. özellikle sol kasıktaki ağrıyı dikkate almak gerekir hamilelik için ama yinede diğer belirtileri de dikkate al. inş. bebiş vardır.

teşekkürler canım ya inşallah öyledir.sadece sol kasığımda olunca şüphelendim.işin ilginç anı başka hiçbir belirti yok sadece açık sarı bir akıntı okadar:18:

kızlarrrr ben çıkıyorum herkezın allah gonlune ore versın inşallah yarın yenı ve guzel haberlerle karsılasırızzzhadı byby belkı bende hamıleyımmmmmmmmmmmmm bu akşam test yap yapcam ama reng gunume 6 gun var bakalım çıkıcakmı:79::79::79::79::79::79::79:

ayyy canim sen dayanamadinnn...
ok yap bakalim yap, ama bu kadar erken yaptigin icin negatif gorursen uzulme sakin..

:80: men geldim, nasilsiniz? hamis var mi bugün. Is bugün stresliydi

dün aksam net´ten folik asit ve gebelik testi siparis verdim. yarin elime ulasir.
Test yapsam mi yapmasam mi diye celiskide kalidim ama herhalde yapmam testi ziyan etmek istemiyorm adetim gecikirse yaparim. Hisslerime göre zaten Nisana kaldi ümitler.

Son düzenleme:
slm kızlar..nasılsınız herkes gününü mü bekliyor bakalım..benim için son bir gün..ama karnım gurulduyor ya..adet mi olucam diye düşünüyorum..dün oturup yasin okudum ve dua ettim..herkese bebek diledim..inşallah dualarım sizler için de kabul olur.

aranizdan biri, bana takvim yapabilirimi.. ?

ben yaparim tatlim istersen, adet tarihini ve kac gunde bir oldugunu soylemen gerekiyor sanirim...

slmmmm kızlar.... naber....

selam canimm hosgeldin..

tesekkurler canimmmm, Allah dualarini kabul etsin insallah..

ben yaparim tatlim istersen, adet tarihini ve kac gunde bir oldugunu soylemen gerekiyor sanirim...

tesekkür ederim.. ben yapiyorum istenen formata degil diyor sürekli. Ovulsion degil dügün takvimi istiyorum.

2.09.2009 de evlendik

yapip bana link i verirsen cok memun olurum.

bişey söyliycem ben size..burda bir topiğe girdim ve orda hamile kalanlar bir iki hafta önceden grip olduklarını söylüyorlardı..ben de geçen hafta şiddetli grip oldum..işe gitmedim dört gün..hiç böyle olmamıştım..acaba hamile olabilir miyim..

canım bence raslantı....Mağlum kış... ama doğru ise bende grip oldum... bakalım kısmet.

Bide sağ kasığımda iğne batması gibi bir ağrı var... Bu neyin nesi acaba...

Busracimmmm, simdi tr'de saat 4:30 degil mi? cok merak ettim yaz burda...
insallah hamilesindir.. bat 19lulardan seni cikaririz hamile...[/QUOTE]

cnm malesef benimde kan testim negatiff 5 gün gecikti ve halada yok kırmızılarrrrr

tesekkür ederim.. ben yapiyorum istenen formata degil diyor sürekli. Ovulsion degil dügün takvimi istiyorum.

2.09.2009 de evlendik

yapip bana link i verirsen cok memun olurum.

canım bizim düğünüzde 02.08.2009 tam bir ay aramızda evlilikte.

ay çok kötüsünüz valla..napalım işte herşeyden bir umut bekliyoruz..ben grip olunca hamile olunur demiyorum tabiki rastlantıdır ama benim içimde bir his var.grip olduğum zaman da öyle hissettim..çünkü ben gribi ayakta geçiririm..bu farklı geldi bana..ya da ben öyle istiyorum..

canlarım slm. ben geldim hamilemiz yok bugün sanırım hadi arkadaşlar atak bekliyoruz çok durulduk yaaa.toplu halde nisanamı kaymayı düşünüyoruz yoksa.hadi güzel haberler alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

canlarım slm. ben geldim hamilemiz yok bugün sanırım hadi arkadaşlar atak bekliyoruz çok durulduk yaaa.toplu halde nisanamı kaymayı düşünüyoruz yoksa.hadi güzel haberler alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

ya ama ben hiç nisana falan kaymak istemiyorum.hep burda durucam..hiç bir yere gitmemben bebek istiyorum..bu ay olsun nooolllurr...5. ay artık ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…