cnm umarım hamilesindir. özellikle sol kasıktaki ağrıyı dikkate almak gerekir hamilelik için ama yinede diğer belirtileri de dikkate al. inş. bebiş vardır.
kızlarrrr ben çıkıyorum herkezın allah gonlune ore versın inşallah yarın yenı ve guzel haberlerle karsılasırızzzhadı byby belkı bende hamıleyımmmmmmmmmmmmm bu akşam test yap yapcam ama reng gunume 6 gun var bakalım çıkıcakmı:79::79::79::79::79::79::79:
aranizdan biri, bana takvim yapabilirimi.. ?
slmmmm kızlar.... naber....
slm kızlar..nasılsınız herkes gününü mü bekliyor bakalım..benim için son bir gün..ama karnım gurulduyor ya..adet mi olucam diye düşünüyorum..dün oturup yasin okudum ve dua ettim..herkese bebek diledim..inşallah dualarım sizler için de kabul olur.
ben yaparim tatlim istersen, adet tarihini ve kac gunde bir oldugunu soylemen gerekiyor sanirim...
bişey söyliycem ben size..burda bir topiğe girdim ve orda hamile kalanlar bir iki hafta önceden grip olduklarını söylüyorlardı..ben de geçen hafta şiddetli grip oldum..işe gitmedim dört gün..hiç böyle olmamıştım..acaba hamile olabilir miyim..
tesekkür ederim.. ben yapiyorum istenen formata degil diyor sürekli. Ovulsion degil dügün takvimi istiyorum.
2.09.2009 de evlendik
yapip bana link i verirsen cok memun olurum.
canlarım slm. ben geldim hamilemiz yok bugün sanırım hadi arkadaşlar atak bekliyoruz çok durulduk yaaa.toplu halde nisanamı kaymayı düşünüyoruz yoksa.hadi güzel haberler alalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?