canım senin adetine ne kadar var? Yoksa geçti mi?
yarın diye hesapladım..ama yarın olamazsamda bekliycem..
bişi sorucam ben..benim kan gurubum 0 pozitif ve bu guruptaki kişlerin hamile kalması biraz uzun oluyormuş..duydunuz mu..ben araştırdım..yabancıların icadı işte..gene moralim bozuldu ya..
yarın diye hesapladım..ama yarın olamazsamda bekliycem..
bişi sorucam ben..benim kan gurubum 0 pozitif ve bu guruptaki kişlerin hamile kalması biraz uzun oluyormuş..duydunuz mu..ben araştırdım..yabancıların icadı işte..gene moralim bozuldu ya..
benimde yarın.. 2 gün beklemeyi düşünüyorum, eğer kırmızılar gelmezse tabi... Bencede yabancı icadı yaaa sanmıyorum hamilelik ile kan grubunun bi alakası olduğunu...
Bi belirti var mı.. Ben ne adet olacakmışım gibi geliyo... Ne de hamileymişim gibi geliyo.. Sadece kasıkda iğne batması gibi ağrım var... Ama adet ağrısı gibi değil...
:26: hiç duymamıştım.. bende 0 pozitifim.
bende beklemeyi düşünüyorum..2 gün sonra idrar testi yaptırıcam..kan aldırmayı zaten pek düşünmüyorum..sakıncalı buluyorum nedense..ben de sen gibi hissediyorum biliyomusun..adet günüm yarın ama sanki yarın değil sonrasında falan gelicekmiş gibi..çünkü belirtim hiç yok..arada belim batıyor ama..onu görmezlikten gelmek istiyorum..bol bol dua edelim bugün..
google yaz bak çıkıyor araştırma sonucu
ya ama ben hiç nisana falan kaymak istemiyorum.hep burda durucam..hiç bir yere gitmemben bebek istiyorum..bu ay olsun nooolllurr...5. ay artık ya...
:18::18:selam kızlarr ben 1hafta önce çatlatma iğnemi oldum bugün göğsümde bi ıslaklık farkettim ve ucunu sıkınca beyaz süt gibi bişi gelio sizce bu neyin belirtisi hamilelik belirtsi olabilr mi ama daha çook erken bunun içi diimi.doktoru aradım prolaktin hormonuylamı alakalı acaba die degerlerin normalmiş dedi...çatlatma iğnesinin yan etkisi olabilir dedi böyle bişey yaşayan varı aranızda:18::18:
canım yaş ilerledikçe diyor ama. kaç yaşındasın?
inşaallah canım benim inşaallah bu ay mutlu haberini alırız allahım bütün isteyenlere aratmadan versin inşaallah.benim 12 aya girdim.kısmet allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah.
ben yaşamadım ama inşaallah bebiş habercisidrrr inşaallahhhhhhhhhhhhhhh.
tesekkür ederim.. ben yapiyorum istenen formata degil diyor sürekli. Ovulsion degil dügün takvimi istiyorum.
2.09.2009 de evlendik
yapip bana link i verirsen cok memun olurum.
cnm malesef benimde kan testim negatiff5 gün gecikti ve halada yok kırmızılarrrrr
bide kızlar ben sigara içiorum ama sadece akşamları 1 2 tane fln ama yinede vazgeçemiorum.. o yüzden devmlı test yapıorum hani pozitif çıkarsa içmem die inş öğrendiiğimde bırakabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?