Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

ya hadi ama neden kimse birşey yazmıyor..oooff çok sıkılıyorum ben..konuşmamız lazım..lütfen bilgi paylaşımı yapalım..heralde herkes adet oldu kimse yook..

canım senin adetine ne kadar var? Yoksa geçti mi?

yarın diye hesapladım..ama yarın olamazsamda bekliycem..
bişi sorucam ben..benim kan gurubum 0 pozitif ve bu guruptaki kişlerin hamile kalması biraz uzun oluyormuş..duydunuz mu..ben araştırdım..yabancıların icadı işte..gene moralim bozuldu ya..

benimde yarın.. 2 gün beklemeyi düşünüyorum, eğer kırmızılar gelmezse tabi... Bencede yabancı icadı yaaa sanmıyorum hamilelik ile kan grubunun bi alakası olduğunu...

Bi belirti var mı.. Ben ne adet olacakmışım gibi geliyo... Ne de hamileymişim gibi geliyo.. Sadece kasıkda iğne batması gibi ağrım var... Ama adet ağrısı gibi değil...

:26: hiç duymamıştım.. bende 0 pozitifim.

bende beklemeyi düşünüyorum..2 gün sonra idrar testi yaptırıcam..kan aldırmayı zaten pek düşünmüyorum..sakıncalı buluyorum nedense..ben de sen gibi hissediyorum biliyomusun..adet günüm yarın ama sanki yarın değil sonrasında falan gelicekmiş gibi..çünkü belirtim hiç yok..arada belim batıyor ama..onu görmezlikten gelmek istiyorum..bol bol dua edelim bugün..

Amin inş canımmm. Pazar günü inş mutlu haberi alırız...

ya ama ben hiç nisana falan kaymak istemiyorum.hep burda durucam..hiç bir yere gitmemben bebek istiyorum..bu ay olsun nooolllurr...5. ay artık ya...

inşaallah canım benim inşaallah bu ay mutlu haberini alırız allahım bütün isteyenlere aratmadan versin inşaallah.benim 12 aya girdim.kısmet allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah.

:18::18:selam kızlarr ben 1hafta önce çatlatma iğnemi oldum bugün göğsümde bi ıslaklık farkettim ve ucunu sıkınca beyaz süt gibi bişi gelio sizce bu neyin belirtisi hamilelik belirtsi olabilr mi ama daha çook erken bunun içi diimi.doktoru aradım prolaktin hormonuylamı alakalı acaba die degerlerin normalmiş dedi...çatlatma iğnesinin yan etkisi olabilir dedi böyle bişey yaşayan varı aranızda:18::18:

ben yaşamadım ama inşaallah bebiş habercisidrrr inşaallahhhhhhhhhhhhhhh.

çatlatma iğnesi nedir? bende 4 aydır fln deniorum ama sanırım yalnızca bi ay yumurtlamaya denk geldi ikimizde çalıştıımız için pek uraşamıoruz maalesef:26:

bide kızlar ben sigara içiorum ama sadece akşamları 1 2 tane fln ama yinede vazgeçemiorum.. o yüzden devmlı test yapıorum hani pozitif çıkarsa içmem die inş öğrendiiğimde bırakabilirim

bnm bildiim süt hormonlarınn yüksek olması hamile kalmayı zorlaştırıo ama bi kuzenim istemeden hamile kaldı süt hormonu çok yüksek olduğu halde hemde ikiz doğurdu .. çocukları şimdi 6 yaşında ama kuzenim hala göğsünü sıktıında süt gelio

tesekkür ederim.. ben yapiyorum istenen formata degil diyor sürekli. Ovulsion degil dügün takvimi istiyorum.

2.09.2009 de evlendik

yapip bana link i verirsen cok memun olurum.

Tamam canim...

cnm malesef benimde kan testim negatiff 5 gün gecikti ve halada yok kırmızılarrrrr

uzuldum canim... ama Nisana devam ederiz.. sen hic canini sIkma canim... tamam mi? Bak Nisana baya kalabalik giriyoruz...

bide kızlar ben sigara içiorum ama sadece akşamları 1 2 tane fln ama yinede vazgeçemiorum.. o yüzden devmlı test yapıorum hani pozitif çıkarsa içmem die inş öğrendiiğimde bırakabilirim

Renewalllcimmm, sigarayi biraksana... Bir de bebek dusunuyorsun.. Olmaz, simdiden dikkat etmen gerek sagligina... Bak ben esime bile izin vermiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…