Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

işin garibi eşim sigara kullanmıyor :) bende geçen ay grip oldum 1 ay fln sürdü o zaman içmedim ama düzelince gene başladım az ve hafif bi sigara i içiorum ama bırakamıorum hele böle beklenti içinde olunca negatifi görünce daa çok içesim gelio napim ama bebişim gelince bırakıcam inş onun için .Hep dua ediorum hamilelikte midemi bulandırsın die

Kizlarrrr hazir burasi kalabalikken listeyi gonderiiiimmm...
Bir saate kadar yine gelirim ben...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah
minikyaramaz | 24 | 12 Mart | bekliyoruz
alevdeniz | ?? | 12 Mart | bekliyoruz sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah
elaezel | 24 | 13 Mart | bekliyoruz dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah
gulden79| ?? | 14 Mart | bekliyoruz
pamuk58| 27 | 14 Mart | bekliyoruz
karadenizrky | 27 | 14 Mart | bekliyoruz
mrv091010(Merve) | 24 | 14 Mart | bekliyoruz
uryhn| 30 | 14 Mart | bekliyoruz
keremasli| 27 | 14 Mart | bekliyoruz MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah aylic | 27 | 20 Mart | Nisan'a insallah xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
feryal_efe | 26 | 23 Mart | bekliyoruz
azra3434| 30 | 23 Mart | bekliyoruz
hatunice | 24 | 24 Mart | bekliyoruz
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz
_arzum_| 26 | 25 Mart | bekliyoruz
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz
9papatya| 31 | 25 Mart | bekliyoruz
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz
parrhisia | 25 | 25 Mart | bekliyoruz
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
ferosbodrum | ?? | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 Nisan
dunedain | 27 | 2 Nisan
pembiq | 28 | 2 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
missvikvik | 25 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
selin7 | ?? | 10 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
kayyum | ?? | 13 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
renewal | ?? | 24 Nisan
|||

evet öyleymiş ama benim o süt hormonum hep normal değerlerdeydi ve bu ay klomenle 1yumurtam oldu 20mm olunca çatlatma iğnesi oldum yani öyle olsa yumurtam olmazdı heralde..anlamadım nie gelio bu süt

boşlukları doldurdum hadi inşallah

belkide hamilesin bu arada klomenle çatlatma iğnesi ne oluyor başka forumlarda okumuştum bende... çocuk olmassamı yapılıo yoksa herkes yaptırabiliomu

soğan kürünü regl döneminde uygulanırsa bi sorun çıkar mı ya kafama takıldı kendimi kürlere vercem bu ay bakalım nolcak bide gelmez olacısa :) kırmızılar geldi benide ekleyin kızlar 20 nisan batım

Selam kızlar nasılsınız.Yaaaaaaa ama niye artık hamiş haberi alamıyoruz.Ne güzel aya hep mutlu haberlerle başlamıştık.Ama daha mart bitmedi.İnşallah güzel haberler alacağız.Dualarım sizlerle.Müjdeli haberlerinizi bekliyorum. Hadi bakalım tatlı anne adayları.

25 yaşındayım canım..daha gencim ama dimi..

evet canım genciz. yaşıtızda. bende 25 yaşındayım. gerçi 26 ya girdim ama sölememek gerek 25 sonra

bide kızlar ben sigara içiorum ama sadece akşamları 1 2 tane fln ama yinede vazgeçemiorum.. o yüzden devmlı test yapıorum hani pozitif çıkarsa içmem die inş öğrendiiğimde bırakabilirim

ahh ahh bende içiyorum malesefki. bende diyorum hamile kalim bırakacam diye. inşallah tiksinirimde kolaylık olur bana. çok kötü birşey inşallah kısa zamanda bırakırız canım

belkide hamilesin bu arada klomenle çatlatma iğnesi ne oluyor başka forumlarda okumuştum bende... çocuk olmassamı yapılıo yoksa herkes yaptırabiliomu

bende tam bilmiyorum canım ama doktor takibinde oluyorlar. yumutlamalarını boyutlarını falan ölçtürüyor kimi arkadaşımız. yumurtanın çatlaması içinde yardımcı iğne oluyorlarki daha kolay tutsun. yani en azından ben böyle biliyorum

inş.klomen yumurta oluşumu için kullanılan bi ilaç çatlatma iğnesi de yumurtanın çatlaması için yapılıo uygun boyuta gelince yumurta.ben polikistik over lıyım ondan kullanıorum yumurtlama sorunu olanlarda kullanılıo sanırım

benim bildiğim adetten 10gün önce kulanılmaya başlıo ama kullanırsan da bisorun olmaz bence

kızlar merhaba geçen ay doktor bana klomen vermişti ama kuLLamamıştım aCaba bu ay kuLLanSam doktr kontrolu şartmı bileniniz varmı?? doktoora gitmedende kullanabiliormuyuz

alıntıdır...

KÜRÜN UYGULANIŞI:
-1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın ve dış kabuklarını soyduktan sonra soğanı 4-5 parçaya ayırıp ,kaynamakta olan suyun içine atın.
-5 dakaika ağzı kapalı olarak kaynatın.ılındıktan sonra için.
-gündüz içtikten sonra aynı kürü taze olarak hazırlayıp akşamda için.
-bu kürü 15 gün boyunca günde 2 kere her defasında taze olarak hazırlayıp için.
-ardından bu kürü uyguladıktan sonraki adet gününüzün başlamasından 10 gün önce aynı kürü tekrar 5 gün boyunca yine uygulayın.
-bu kür sırasında beyaz ve sarı akıntılar arta. bu sizin içinizin temizlendiği anlamındadır. endişelenmeyin.
-EĞER BU KÜRÜ HAMİL KALABİLMEK İÇİN VE YUMURTANIN ÇATLAMASI UYGULUYORSANIZ :
*Bu kürü hamile kalmak için uyguluyorsanız bu kürün ardıdan ayrıca birde incir kürü uygulamanız gerekmektedir. bunun için 8-9 adet inciri yıkadıktan sonra yarım litre kadar klorsuz suyu kaynatın ve içine atın. 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine bir adet sert ve gevrek havucu dilimleyerek atıp 3-4 dakika kadar daha kaynattıktan sonra ılık olarak için.

bi zararı yokmuş adet döneminde uygulanmasının ben öyle dinlemiştim. ama 7 gün sonra başla diyordu.

ben aralıkta doktora gitmiştim işte çocuk düşünüorum fln die... adetime bi hafta fln vardı gittiğimde doktor baktı yumurtlaman güzel bi sorun yok fln demişti ama bilmiorum tabi .. bi sürü test fln verdi yaptırdım bişi çıkmadı heralde yalnızca demir hapı verdi ama hep unutuorum içmeyi bide geçen ay idrar yolları enfeksiyonu fln çıktı antibiyotik kullandım sorageçti heralde şimdi günde 1.5 lt su fln içiorum hep o yüzden tuvaletten çıkamıorum zaten :) bide dün biri bana çocuk olmassa %90 erkekten % 10 kadından fln ddi ama onuda bilmiorum tabi ne kadar doğrudur... bakalım bi hastalaniim de ilk defa bu ay bilinçli denicem şu ovulasyon testleriyle fln inş nisnda mutlu haberi alırm sizinle birlikte :)

teşekkürler bende araştırma içerisindeym taktım kafaya :)

teşekkürler bende araştırma içerisindeym taktım kafaya :)

valla bende başlayacağım bu ay bişey çıkmazsa.
pazartesi doktora gideceğim. geçen hasta olmam (olamamam) dan beri kasık ağrısı daha doğrusu sızısı çekiyorum. randevu aldım bakalım. inşallah sorunum çıkmazsa o zaman başlayacağım. soğan incir havuç kürlerine.

cay demledim fatmagül seyrediyorum esim birazdan gelir kurstan allahin izniyle.

ablam kizini bana birakti.. yegenim ablamin pesinden agladi sonra sakinlesti simdide koltukta uyudu :)

cay demledim fatmagül seyrediyorum esim birazdan gelir kurstan allahin izniyle.

ablam kizini bana birakti.. yegenim ablamin pesinden agladi sonra sakinlesti simdide koltukta uyudu :)

Amanda aman yerim onu ben.. kaç yaşında yeğenin canım..

böyle kürlerle hic ilgilenmedim.. bu gidisle kürlerede bas vuracagim ama nasil icilir korkarim midemi bulandirir kokusuna bile dayanamam.

incirler kurumus incirmi taze incir mi olmali?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…