böyle kürlerle hic ilgilenmedim.. bu gidisle kürlerede bas vuracagim ama nasil icilir korkarim midemi bulandirir kokusuna bile dayanamam.
incirler kurumus incirmi taze incir mi olmali?
ben incir kürü uyguluyorum 5 gündür.rahat olun hiç kötü kokmuyor ve tatıda gayet hoş.içine bir adette havuç koyuyorumkuru incir. ben yapmadım ama yapmam an meselesi. kötü kokacak muhtemelen. hatta tadıda kötü olacak ama inşallah iyi gelirde değer...
ben incir kürü uyguluyorum 5 gündür.rahat olun hiç kötü kokmuyor ve tatıda gayet hoş.içine bir adette havuç koyuyorum
soğanı yaptınmı peki canım? ben en çok onun tadından endişe ediyorum:26:
evet canım 15 gün soğan küründen sonra başladım zaten.soğan kürü için arkadaşlarımada söylediğim bişey var hep.sade yeşil çay içebilen herkes soğan suyunu içebilir.tadı sanıldığı gibi kötü değil
ahh süper o zaman. içebilirim o zaman. gerçi soğan mideye kötü geliyor ama napalım idare edeceğiz
mayıs kabul mi bacımmmm
screamaway masallah canim ne zaman girsem buray burdasin bu ne hiz canim
ay bi cikiyorum bi giriyorum... bagimlilik oldu..
esimde ya sen son 2-3 haftadir surekli bilgisayar basinda birseyler okuyup guluyorsun napiyorsun diyor...
aynen bendede alışkanlık oldu başka bişeyle uğraşsamda yeniliyorum sayfayı
iyi geceler kızlar bat 23 marttı 23 unde bi damla koyu kahve lekelenme oldu dahada devamı gelmedı testı 23 unde yaptım tek cızgı malesefbir gun gectı hala bısey yok umutla bekliyorum ama ne agrı ne sızı ne bulantı hıc bısey hıssetmıyorum
günaydın kızlar benim acayip başım dönüyo,karnım hala şiş,gaz giderici az bişey giderdi ama küçük armut gibi bi çıkıntı var,bi de çok uykum var yine,bakalım son 3 gün,Allah hepimizin gönlüne göre versin:79::79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?