Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

böyle kürlerle hic ilgilenmedim.. bu gidisle kürlerede bas vuracagim ama nasil icilir korkarim midemi bulandirir kokusuna bile dayanamam.

incirler kurumus incirmi taze incir mi olmali?

kuru incir. ben yapmadım ama yapmam an meselesi. kötü kokacak muhtemelen. hatta tadıda kötü olacak ama inşallah iyi gelirde değer...

soğanı yaptınmı peki canım? ben en çok onun tadından endişe ediyorum:26:

evet canım 15 gün soğan küründen sonra başladım zaten.soğan kürü için arkadaşlarımada söylediğim bişey var hep.sade yeşil çay içebilen herkes soğan suyunu içebilir.tadı sanıldığı gibi kötü değil

ahh süper o zaman. içebilirim o zaman. gerçi soğan mideye kötü geliyor ama napalım idare edeceğiz

iyi geceler kızlar bat 23 marttı 23 unde bi damla koyu kahve lekelenme oldu dahada devamı gelmedı testı 23 unde yaptım tek cızgı malesef bir gun gectı hala bısey yok umutla bekliyorum ama ne agrı ne sızı ne bulantı hıc bısey hıssetmıyorum

Beklemekten baska caren yok tatlim malesef... Gec dollenme olmussa belki ondan negatif cikiyordur, ve hamilesindir.. Ama belkide hamile degilsin, ve stresten gelmiyor..Her ikisi de olabilir yani.:26:

günaydın kızlar benim acayip başım dönüyo,karnım hala şiş,gaz giderici az bişey giderdi ama küçük armut gibi bi çıkıntı var,bi de çok uykum var yine,bakalım son 3 gün,Allah hepimizin gönlüne göre versin:79::79:

canım senden güzel haberler almamıza az kaldı galiba:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…