Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

son günler hic gecmiyo bilirim :18: insallah güzel haberlerini aliriz canım

Kalbimin, nasil 12 aya girdin.. Anlayamadim..:26:

günaydınlar canlarımmmmmmmmmmm gülüm biz korunmayalı 12 ay oldu daha da bekliyorum allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah.birde pre-seed ve tükrükle ovülasyon testi siparişi verdim ve böğütlen kökünü deneyeceğim bakalım bu ay sıkı tutacağızzzz.

günaydın kızlaaarr :80:

geçmişi okudum henüz hamiş haberimiz yok anlaşılan. olsun zaten kasımdaçocuk mu doğurulurmuş canımm ( istemem yan keseme koy modumdayım yine )

kırmızılar yok benim henüz.. ama pazara kadar gelecek ve test yapmama gerek kalmayacak diye düşünüyorum

Günaydıııınnn, Hayırlı Cumalar Herkese

Bol bol hamile haberleri almak ümidim.. Nisanda da hayırlısıyla bu listedeki çoğu kişiyi hamile çıkarmak nasip olsun inşallah... 2011 bitmeden bebişlerimiz kucağımızda olsun Rabbim AMİİİNNNN

FERYAL_EFE yarına kadar regl olmazsan mutlaka çıkar canım... Hakkında hayırlısı olsun

günaydın kızlar :) hala kırmızılar gelmedi ama sanki heran gelecekmiş gibi bir his ve ağrı var bakalım heyecanla bekliorum ... sabahta kan testi yaptırdım nolur nolmas die ,sonuçlarını öğleden sora alıcam yazarım sze :)

Kızlar ya benim bu ayda kasık ve bel ağrılarım 10 gün önceden başladı,dün ağrıdı baya,bugün yine ağrıyor,sanki her an adet olcakmışım gibiyim ama daha 5 gün var,yoksa erken mi olcak ya of ya,geçen ay 2 gün önce olmuştu mesela,neden böyle oluyor acaba kızlar?Psikolojik mi acaba?Ama geçen ay göğüslerde baya bi şişlik vardı bu ay yok,of anlamadım ben bu işi,şimdi böyle kazara kaldım diyenlere çok özeniyorum,ne güzel ya

Kendimi çok isyankar ve karamsar gördüm bugün kızlar Ama napayım ya artık bu konuyu düşünmekten sıkıldım,gece yatıyorum düşünüyorum,sabah uyanıyorum yine aklımda,çıksın aklımdan diyorum ama bu sefer de kasık ve bel ağrısından başka şeye odaklanamıyorum.Nolcak böyle ya üzgünüm kızlar,ohh içimi döktüm size,sizler de olmasanız zaten burda çok bunalıcam...

sen çalışıomusun neşeli kız yoksa evdemisin? üzülme emin ol çoğumuz senin gibiyiz ama seni oyaliicak bişiler bul kendine eğer evdeyse dışarı çık gez nebilim kursa fln yazıl zamanın nasıl geçtiğini anlamassın düşünmezsinde bölece :)

selam kizlar nasilsiniz. uzun zamandir giremiyodum, umarim her kes iyidir. benim halim bir az fena bulantilarim var bi de belimde sancilar var hic bi sey yapmaya da halim yok

Canım evdeyim işte sorun da bu zaten,can sıkıntısından aklım hep oraya gidiyor,sen çalışıyo musun canım?Dışarı çıkıyorum geziyorum canım da her gün de gidilmiyorki,mesela dün tüm öğlen dışardaydım,gezdim alışveriş yaptım yok yine aklımdaydı))
Aslında ilk zamanlar yani martın başlarında aklımda yoktu hatta bu ay olmuycak içime öyle doğuyo diyordum,pek de aklımda değildi,ama şimdi bat yaklaşınca ve ağrılar artınca böyle oldu:-((

bekliyorum canım merakla inşaallah güzel haberlerle gelirsinnnn.

gülüm öyle oluyor maalesef her ay biraz daha bunaltıyor adet olmak zaten başlı başına stres ve ben bunu 11 aydır yaşıyorum valla öyle zor günler geçtiki kendimde aradım eşimde aradım sorun 9 ayında artık doktora gittik spermogram yapıldı eşime bana adetin 3. günü test yapıldı.bişey çıkmıyor ama 12 ay oldu ve ben hala bebişime kavuşamadım.iltihap varmış ona bağlıyorum ama stres yapılıyor keşke yapılmasa her ay yeni umutla başlayıp ay sonu hüsrana uğramak çok yıprandım ama sabretmek lazım işte.

Canım benim şimdi sana çok takma diycem ama sonra da diyene bak diycem))
Benim daha çok yeni gerçi ama olsun en azından sen de biliyorsunki bir sorununuz yok,bu da iyi bi şey,enfeksiyon dediğin neki yani doktor enfeksiyon için bi şey yapmadı mı?Enfeksiyonun geçmedi mi?

canım geçmiyor tam geçti diyorum yeniliyor maalesef offf atlamadm bir türlü.neyse hakkımızda hayırlısı gülüm allahım en kısa zamanda isteyen bürün arkadaşlarıma içindede bize hayırlısıyla bebişlerimizi göndersinnnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…