günaydın kızlar benim acayip başım dönüyo,karnım hala şiş,gaz giderici az bişey giderdi ama küçük armut gibi bi çıkıntı var,bi de çok uykum var yine,bakalım son 3 gün,Allah hepimizin gönlüne göre versin:79::79:
Kalbimin, nasil 12 aya girdin.. Anlayamadim..:26:
FERYAL_EFE yarına kadar regl olmazsan mutlaka çıkar canım... Hakkında hayırlısı olsun
sen çalışıomusun neşeli kız yoksa evdemisin? üzülme emin ol çoğumuz senin gibiyiz ama seni oyaliicak bişiler bul kendine eğer evdeyse dışarı çık gez nebilim kursa fln yazıl zamanın nasıl geçtiğini anlamassın düşünmezsinde bölece :)
günaydın kızlar :) hala kırmızılar gelmedi ama sanki heran gelecekmiş gibi bir his ve ağrı varbakalım heyecanla bekliorum ... sabahta kan testi yaptırdım nolur nolmas die ,sonuçlarını öğleden sora alıcam yazarım sze :)
Canım evdeyim işte sorun da bu zaten,can sıkıntısından aklım hep oraya gidiyor,sen çalışıyo musun canım?Dışarı çıkıyorum geziyorum canım da her gün de gidilmiyorki,mesela dün tüm öğlen dışardaydım,gezdim alışveriş yaptım yok yine aklımdaydı))
Aslında ilk zamanlar yani martın başlarında aklımda yoktu hatta bu ay olmuycak içime öyle doğuyo diyordum,pek de aklımda değildi,ama şimdi bat yaklaşınca ve ağrılar artınca böyle oldu:-((
gülüm öyle oluyor maalesef her ay biraz daha bunaltıyor adet olmak zaten başlı başına stres ve ben bunu 11 aydır yaşıyorum valla öyle zor günler geçtiki kendimde aradım eşimde aradım sorun 9 ayında artık doktora gittik spermogram yapıldı eşime bana adetin 3. günü test yapıldı.bişey çıkmıyor ama 12 ay oldu ve ben hala bebişime kavuşamadım.iltihap varmış ona bağlıyorum ama stres yapılıyor keşke yapılmasa her ay yeni umutla başlayıp ay sonu hüsrana uğramak çok yıprandım ama sabretmek lazım işte.
Canım benim şimdi sana çok takma diycem ama sonra da diyene bak diycem))
Benim daha çok yeni gerçi ama olsun en azından sen de biliyorsunki bir sorununuz yok,bu da iyi bi şey,enfeksiyon dediğin neki yani doktor enfeksiyon için bi şey yapmadı mı?Enfeksiyonun geçmedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?