günaydınlar canlarımmmmmmmmmmm gülüm biz korunmayalı 12 ay oldu daha da bekliyorum allahım hayırlı zamanda nasip etsin inşaallah.birde pre-seed ve tükrükle ovülasyon testi siparişi verdim ve böğütlen kökünü deneyeceğim bakalım bu ay sıkı tutacağızzzz.
canım geçmiyor tam geçti diyorum yeniliyor maalesef offf atlamadm bir türlü.neyse hakkımızda hayırlısı gülüm allahım en kısa zamanda isteyen bürün arkadaşlarıma içindede bize hayırlısıyla bebişlerimizi göndersinnnnn.
Kızlar ya benim bu ayda kasık ve bel ağrılarım 10 gün önceden başladı,dün ağrıdı baya,bugün yine ağrıyor,sanki her an adet olcakmışım gibiyim ama daha 5 gün var,yoksa erken mi olcak ya of ya,geçen ay 2 gün önce olmuştu mesela,neden böyle oluyor acaba kızlar?Psikolojik mi acaba?Ama geçen ay göğüslerde baya bi şişlik vardı bu ay yok,of anlamadım ben bu işi,şimdi böyle kazara kaldım diyenlere çok özeniyorum,ne güzel ya
Kendimi çok isyankar ve karamsar gördüm bugün kızlarAma napayım ya artık bu konuyu düşünmekten sıkıldım,gece yatıyorum düşünüyorum,sabah uyanıyorum yine aklımda,çıksın aklımdan diyorum ama bu sefer de kasık ve bel ağrısından başka şeye odaklanamıyorum.Nolcak böyle ya üzgünüm kızlar,ohh içimi döktüm size,sizler de olmasanız zaten burda çok bunalıcam...
canım geçmiyor tam geçti diyorum yeniliyor maalesef offf atlamadm bir türlü.neyse hakkımızda hayırlısı gülüm allahım en kısa zamanda isteyen bürün arkadaşlarıma içindede bize hayırlısıyla bebişlerimizi göndersinnnnn.
Kalbiminnn, test almakla canim cok iyi yapiyorsun.. Belkide ovulasyon zamanlarini denk getiremiyorsunuz... Test yaparak daha olasiligi arttirmis olursunuz...
Uzuldum 12 aydir bunu yasamana.. Allah dualarini kabul etsin canim.... Nisan senin ayin olur insallah..
inşaallah canım amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hepimiz için inşaallah.allahım aratmasın öyle zorki öğretmen arkadaşlarımdan 3 ü gözümün önünde geçen sene istedikten 2-3 ay sonra hamile kaldı hatta biri kazara sonucu hamile kaldı.şimdi doğum yaptılar.birisi istemiyorum diye çocuk aldırdı bu söylediğimde t vardı üstelik öyle hamile kadı.düşün yaşadığım duyguları şimdi bir arkadaşım daha 1 ay sonra bırakacak ve oda hamile kalır yakın zamanda.neyse isyan etmemek lazım sabretmek gerekiyor allaha şükredip dua etmek lazım ama her ay soruyorlar yaa adet ne zaman,geçtimi diye.YORULDUM.eşimde yıpranmaya başladı ama şükür rabbime sağlıklıyız.
ben çalışıorum en azından o beni biras oyalıyor ama bnmde hastalık zamanı haricinde pek aklıma gelmio ama adet günü yaklaşınca nedense heyecan yapıyorumama bu ay olmadığına emin gibiyim yani gerçekten her an hastalancakmışım gibi vücudumun heryeri :) sizde bende takmayalım kızlar başka şeler konuşalım oyalayalım kendimizi rahat olursak kesin daa kolay olucak çnkü bnm etrafımda bu sene yaklaşık 8 kişi fln hamile kaldı 3 4 tanesi doğumunuda yaptı ama hiçbirinde stres görmedim hepsi bi anda hamile kaldılar yada en azından biz öle bilioruz hatta bi arkadaşım ilk denedii ayda hamile kaldı :) bana doktorda demişti zaten günleri bile takip etmiceen demişti normal hayatına normal ilişkine devam ediceksin anca öle olur takip edersen olmas diodu valla :d
slm kizlar nasilsiniz bende doktordan geldim hormon testi icin ultrason pazartesiye kaldi yine hap verdi hayirlsi canim sizler nasilsiniz gorusmeyelim bu arada nisan topigimiz acildimi kizlar ??
canlarım çıkmak zorundayım eve geçince görüşürüz.kafanızıda ağrıttım ama nolur kusuruma bakmayın sizle paylaşınca rahatlıyorum ve sizden haber alınca çok seviniyorum ümit doluyor.öpüyorum hepinizi görüşürüz saolun destek için hemde çok teşekkür ederim.sizlri seviyorum.
kızlar reng gunume 6 gun vardı test yaptım ama bısı cıkmadı ama bendekı belırtıler hamılelık belırtılerı bakalım 5 gun kaldııııı hakkımda kayırlısı
Kızlar normalde ben de ayın başlarında takmıyordum,gerçekten rahattım hatta bu ay olmuycak diye geçiyordu içimden nedense,şimdi 5 gün kaldıya bata ondan takmaya başladım,bir de ağrılarım çoğaldı,ondan yani.Yoksa her şeyin hayırlısı olsun tabiki)
bat dündü.. kırmızılar gelmedi daha.. şeytan dürtmekte test yap test yap diye ama çok pis inat yaptım bu sefer
pazar günü bile yapmıcam test ( kırmızı kartı yemezsem tabi)
merakımızı durduramayıp şu testlere verdiğimiz paraları toplasak su da değil uzayda bile doğum yaparız ayolll
kızlar bat 1 gün geçtikten sonra test yapsam negatif çıkma ihtimali olur değl mi
geç döllenmeyse hani..:44:
kendimi test yapmamam gerektiğine ikna ediyorum da bi yandan
şööyyle bir hafta geçsin sabret hatuniçe diyorum ama :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?