kızlar sonuç geldi < 0.100 yazıo yani hiçbişi yok sanırımhatta o hcg nese ondan bende hiç yok nerdeyse o anlama gelio heralde
valla bende başlayacağım bu ay bişey çıkmazsa.
pazartesi doktora gideceğim. geçen hasta olmam (olamamam) dan beri kasık ağrısı daha doğrusu sızısı çekiyorum. randevu aldım bakalım. inşallah sorunum çıkmazsa o zaman başlayacağım. soğan incir havuç kürlerine.
Canim yaa, sen takma kafana lutfen.. Bak burda hamile kalacaksin ben inaniyorum buna.. Doktora filan gitmismiydin sen? Bildigim kadariyla 6aydan fazla olmazsa doktora gidebiliyorsun...
Renewalcimmm, bende anlamiyorum bu nasil oluyor... Benim 2 arkadasim ilk denemesinde hamile kaldi.. 1 arkadasim da kazara kaldi.. (o da ilk deneme sayilir) Baska bir arkadasim korunurken kaldi...
Biz bekliyoruz da bekliyoruz... Neyse hayirlisi bakalim..:97::97:
Tatlim burdan devam etmeye karar verdik biz.. Martta baslayip devam edenler olacak bu topic..
Güzel bi söz;
Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap. Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir. (Marquez)
bizde seni seviyoruz kalbimin hiçbişiyi takma kafana :) bnm hiçbi sorunu olmadığı halde 11 sene sora hamile kalan kuzenim var üstelik 2 sene sonrada 2. çocuu oldu :) herşey Allahtan hayırlı zaman diil demekki hiçbirimiz için... Hayırlı zamanda versin inş hepimize :)
kasıklarım ağrıyo, karnım ağrıyo, başım ağrıyo,karnım şişti kocaman oldu.. çoook uykum var neredeyse masaya koyup kafayı sızıcamkırmızılar da yok daha.. bebiş te yok nasılsa :97:
amaan gelse de rahat etsem baari..
ben böyle gecikince çoook gergin oluyorum .patrona iki tane çakasım var sebepsiz
kızlar sonuç geldi < 0.100 yazıo yani hiçbişi yok sanırımhatta o hcg nese ondan bende hiç yok nerdeyse o anlama gelio heralde
kızlar geçen gün doktora gittim hormonlarda bi sorum çıkmadı düşükten sonra 8 aydır deniyoruz iltihap varsa diye ilaç verdi bunu kullan bir daha ki ay adetinin 3. günü gel hamile kalman için tedaviye başlayalım dedi. İnş. tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırım kızlar...:78:
canım üzülme ne yapalım herşey allahtan o ol derse hiçbirşey önüne geçemez.inşaallah en kısa zamanda bebişin göbüşünde olur.
listeye eklemedinizmi yahu beni :)
gittim canım gitmezmiyim testlerde eşimdede bendede bişey çıkmadı adet olmadan önce yumurta takibide yaptırdım klomende kullandım ama olmadı.hayırlısı diyelim bu ay yeniden gitmeyeceğim doktora bu ay tükrükle takip edeyim diyorum ovülasyonu zaten çatlama gibi bir sorunumda yok ve klomen yumurtlama döneminde çok ağrı yapıyor bende adetimide geciktiriyor.bu yüzden bu ay öyle deneyeceğim.inşaallah gülüm inşaallah listemiz hepimize uğur getirsin inşallah.
benimde reglm bitti kizlar.
ama simdi kahve rengi lekenmeler oluyior hapin etkisinden oda
biraktigim ilk 2 ayda bir sey olmadi ama bu ay etkisini yitirdi sanirsam adettim gec geldi lekelenme oldu.
bakalim hayirlisi bu ay nasil olur bilmem nisan ins. hayirli gelir.
15 nisan Regl olmam gerek.
konu sahibi bi listeyi yenilesede güsel haberler alsak ben kırmızı kartı yedim cünkü
kızlar geçen gün doktora gittim hormonlarda bi sorum çıkmadı düşükten sonra 8 aydır deniyoruz iltihap varsa diye ilaç verdi bunu kullan bir daha ki ay adetinin 3. günü gel hamile kalman için tedaviye başlayalım dedi. İnş. tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırım kızlar...:78:
YOK bEN üzülmüorum zaten ama biran önce hastalanmak istiorum artık 35 gün oldu bugün devamlı bi bel ağrısı vardı çok sinir bi ağrı bide gerginlik yaratıo o yüzden bi an önce hastalanıp rahatlamak istiorum vücudum normale dönsün istiorum artık
kızlar mrb! bugün bat'ımdı zaten ben de kan testi yaptırdım ve sonuuuç: negatif tabiki.fortelin yanıldığı nerde görülmüşşşş!!!zaten test yaptırdıktan sonra da reglim gelmeye basladı yavaş yavaş.en azından düzene girdim diye sevindim,ayrıca da nisan ayı geldi kızlaaar :))) reglden sonra çalışmalar bizi bekler :) (ha bu arada tamam kan testi cok güvenilir ama gittiğim özel hastanedeki hemşireler de erken geldiğimi en azından 4 gün gecmesi gerektiğini söylediler.aklımızda bulunsun.)gerci beni bağlamaz heralde bu,yine tıpış tıpış giderim.. huylu huyundan vazgeçmio ne de olsa...bu arada eve gelmeden de sephora'ya uğradım,koku denedim acaip ii geldi.sanırım ağlıycam....!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?