Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Listede bi değişiklik var mııı??
Yanlış hatırlamıosam Brownie test sonucu alcaktı bugün. Bi haber var mı

Güzel bi söz;

Olmuyorsa zorlama, ya hayallerin kırılır ya kalbin. Unutmuş gibi yap. Çünkü güzel şeyler; onları hiç beklemediğinde gerçekleşir. (Marquez)

keçiboynuzu kürünüde eşine uygula istersen

gittim canım gitmezmiyim testlerde eşimdede bendede bişey çıkmadı adet olmadan önce yumurta takibide yaptırdım klomende kullandım ama olmadı.hayırlısı diyelim bu ay yeniden gitmeyeceğim doktora bu ay tükrükle takip edeyim diyorum ovülasyonu zaten çatlama gibi bir sorunumda yok ve klomen yumurtlama döneminde çok ağrı yapıyor bende adetimide geciktiriyor.bu yüzden bu ay öyle deneyeceğim.inşaallah gülüm inşaallah listemiz hepimize uğur getirsin inşallah.

kasıklarım ağrıyo, karnım ağrıyo, başım ağrıyo,karnım şişti kocaman oldu.. çoook uykum var neredeyse masaya koyup kafayı sızıcam kırmızılar da yok daha.. bebiş te yok nasılsa :97:

amaan gelse de rahat etsem baari..
ben böyle gecikince çoook gergin oluyorum .patrona iki tane çakasım var sebepsiz

allahım ne mutluluk inşaallah rabbim bizede yaşatır.sizlerle ayaktayım canlarım bu ay oluruna bıraktım(ne kadar yapabilirsem yani)dediğin gibi rabbim en hayırlı zamanda versin inşaallah.allahım aratmasın.

karın ağrısı adeti de düşündürüyo canım ya,inş. bebiştir,kalan belirtiler ben de de var,hatta 2 gündür gaz giderici kullanıyom da birazı gitti,bugün sabah tansiyonum birden düştü,önce tuzlu ayran içtim,sonra çikolata da,düzeldi çok şükür

benimde reglm bitti kizlar.

ama simdi kahve rengi lekenmeler oluyior hapin etkisinden oda

biraktigim ilk 2 ayda bir sey olmadi ama bu ay etkisini yitirdi sanirsam adettim gec geldi lekelenme oldu.

bakalim hayirlisi bu ay nasil olur bilmem nisan ins. hayirli gelir.

15 nisan Regl olmam gerek.

kızlar sonuç geldi < 0.100 yazıo yani hiçbişi yok sanırım hatta o hcg nese ondan bende hiç yok nerdeyse o anlama gelio heralde

canım üzülme ne yapalım herşey allahtan o ol derse hiçbirşey önüne geçemez.inşaallah en kısa zamanda bebişin göbüşünde olur.

kızlar geçen gün doktora gittim hormonlarda bi sorum çıkmadı düşükten sonra 8 aydır deniyoruz iltihap varsa diye ilaç verdi bunu kullan bir daha ki ay adetinin 3. günü gel hamile kalman için tedaviye başlayalım dedi. İnş. tedaviye gerek kalmadan bu ay hamile kalırım kızlar...:78:

inşallah canımmm.. Allah isteyen herkese hayırlısıyla tiiz zamanda bebişli göbüşler nasip etsin

:26:

kızlar mrb! bugün bat'ımdı zaten ben de kan testi yaptırdım ve sonuuuç: negatif tabiki.fortelin yanıldığı nerde görülmüşşşş!!! zaten test yaptırdıktan sonra da reglim gelmeye basladı yavaş yavaş.en azından düzene girdim diye sevindim,ayrıca da nisan ayı geldi kızlaaar :))) reglden sonra çalışmalar bizi bekler :) (ha bu arada tamam kan testi cok güvenilir ama gittiğim özel hastanedeki hemşireler de erken geldiğimi en azından 4 gün gecmesi gerektiğini söylediler.aklımızda bulunsun.)gerci beni bağlamaz heralde bu,yine tıpış tıpış giderim.. huylu huyundan vazgeçmio ne de olsa...bu arada eve gelmeden de sephora'ya uğradım,koku denedim acaip ii geldi.sanırım ağlıycam....!!!

canım üzülme ne yapalım herşey allahtan o ol derse hiçbirşey önüne geçemez.inşaallah en kısa zamanda bebişin göbüşünde olur.

YOK bEN üzülmüorum zaten ama biran önce hastalanmak istiorum artık 35 gün oldu bugün devamlı bi bel ağrısı vardı çok sinir bi ağrı bide gerginlik yaratıo o yüzden bi an önce hastalanıp rahatlamak istiorum vücudum normale dönsün istiorum artık

listeye eklemedinizmi yahu beni :)

Canim sen bat'ini ve yasini yazdin mi ki bize?? Goremedim.. :26:Yaz, ekleyeyim seni...

Canim hicbir sorun yoksa bu guzel haber aslinda.. Demek stresle baglantili olabilir.. Senin su cocuk fikrini aklindan atman gerek.. Attigin, rahatladigin zaman hamile kalirsin insallah...

Sinemmmmcimmm, 15 Nisan Regl olmam gerek degil, 15 Nisan regl olmamam gerek olacak..

konu sahibi bi listeyi yenilesede güsel haberler alsak ben kırmızı kartı yedim cünkü

Canim seni bulamadim ki listede? Sen bat'ini vermemissin bize...:26:

insallah canim... bu ay bissuru hamile cikaracagiz.. inaniyorum ben...

aynen bende oylee madem bisey yok artik gelsin su kirmizlar yaaaa

Canim.. sakin uzulmek yok.. Nisan bat'ini hesaplarsan yaz bana....
Bissuru kisi Nisana beraber giriyoruz.. Martin sonu boyle asiri bir durgunluk oldu.. Hem kirmizilari gorenlerde, hem hamile haberlerinde.. Nisanda acilacagiz insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…