Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kizlar listemiz... 15marta kadar bat'i olup hala haber alamadiklarimizi temizledim.. Herhalde burayi takip etmiyorlar daha diye...

Listedeki durumunuzda degisiklik isterseniz bana haber verin...

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
umutdeniz | 24 | 2 Mart | Nisan'a insallah seme | 26 | 3 Mart | Nisan'a insallah sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
nefsim | 25 | 5 Mart | Nisan'a insallah polanegri | 23 | 6 Mart | Nisan'a insallah ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
psijoyi | 32 | 8 Mart | Nisan'a insallah aborjinos | 27 | 9 Mart | Nisan'a insallah canbebekds | 26 | 10 Mart | Nisan'a insallah mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart |
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
derya78_40 TEBRIKLER!! | 29 | 12 Mart |
ceza83 | 27 | 12 Mart | Nisan'a insallah sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
alisya01 | 28 | 13 Mart | Nisan'a insallah dlkgns | 26 | 13 Mart | Nisan'a insallah MELEK_84 TEBRIKLER!! | 26 | 15 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
han0144 | 28 | 15 Mart | Nisan'a insallah
sultang88 | 23 | 16 Mart | bekliyoruz
yasmin_84| 26 | 16 Mart | bekliyoruz
dostt| ?? | 16 Mart | bekliyoruz aygunes | 25 | 17 Mart | Nisan'a insallah
busra_17 | 24 | 19 Mart | bekliyoruz seaatle | 30 | 20 Mart | Nisan'a insallah aylic | 27 | 20 Mart | Nisan'a insallah xtuqcex | 24 | 20 Mart | Nisan'a insallah
sila38 | 23 | 20 Mart | bekliyoruz xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
wifeofdemon(Nihal) | 29 | 21 Mart | bekliyoruz kokohantes | 25 | 22 Mart | Nisan'a insallah
feryal_efe | 26 | 23 Mart | bekliyoruz
azra3434| 30 | 23 Mart | bekliyoruz
hatunice | 24 | 24 Mart | bekliyoruz
aysegul21072008 | 23 | 25 Mart | bekliyoruz
_arzum_| 26 | 25 Mart | bekliyoruz
kad_er| ?? | 25 Mart | bekliyoruz
9papatya| 31 | 25 Mart | bekliyoruz
tugcemavi| 24 | 25 Mart | bekliyoruz
parrhisia | 25 | 25 Mart | bekliyoruz
tirilaylom | 28 | 26 Mart
lizzie | 25 | 26 Mart
ysmglr | 28 | 26 Mart
nazooooo| 25 | 28 Mart
sezen75| 27 | 28 Mart
nihanca| ?? | 28 Mart
deryam160510| 25 | 28 Mart
pocapoca| 27 | 29 Mart
neselikiz| 25 | 30 Mart
tubaerkan | 26 | 30 Mart
fmk | 30 | 30 Mart
bitanem16 | 26 | 30 Mart
ferosbodrum | ?? | 30 Mart
gida_pinar | 25 | 31 Mart
atlanta | 26 | 31 Mart
mayaaaa | ?? | 1 Nisan
tatlicadi1 | ?? | 2 Nisan
dunedain | 27 | 2 Nisan
pembiq | 28 | 2 Nisan
sentez | 27 | 4 Nisan
missvikvik | 25 | 4 Nisan
hasretimsana(Canan) | 23 | 5 Nisan
Alisaa | 29 | 6 Nisan
neredesinfiruze | 23 | 7 Nisan
selin7 | ?? | 10 Nisan
happylife | 27 | 11 Nisan
kayyum | ?? | 13 Nisan
sema84 | 26 | 14 Nisan
elektra01 | 31 | 14 Nisan
pollyannaa | 26 | 14 Nisan
esiiin | 32 | 14 Nisan
screamaway | 28 | 15 Nisan
62sinem | 23 | 15 Nisan
KuPPe | ?? | 16 Nisan
damlalar | 28 | 16 Nisan
happylive | 32 | 18 Nisan
sefst | 29 | 18 Nisan
maviyaz| 30 | 19 Nisan
Lachesis | 27 | 19 Nisan
mpb | 27 | 20 Nisan
sincap08 | 27 | 20 Nisan
kalbimin(Zerrin) | 28 | 20 Nisan
karyaa48 | 27 | 21 Nisan
Brownim | 22 | 22 Nisan
sedna | ?? | 23 Nisan
renewal | ?? | 24 Nisan
|||

sanki hamile olduğum haberini sizden öğrenecekmişim gibi listede adımın karşısında ne yazıyor diye arıyorum iyi mi

durumumuz vahim galiba

Canim.. sakin uzulmek yok.. Nisan bat'ini hesaplarsan yaz bana....
Bissuru kisi Nisana beraber giriyoruz.. Martin sonu boyle asiri bir durgunluk oldu.. Hem kirmizilari gorenlerde, hem hamile haberlerinde.. Nisanda acilacagiz insallah...

canım benim çok sağol inşallah.. bnm bat:23 nisanda !!! süper di mi :)))) benim de çooookkk ümidim var ,nisan uğurlu gelicek bize

kızlar bat 1 gün geçtikten sonra test yapsam negatif çıkma ihtimali olur değl mi
geç döllenmeyse hani..:44:

Canım ben geçen hamileliğimde 1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı. Meğersem hamileymişim... Dediğin gibi geç döllenme olabiliyor...

Benimde bat bugün ama kırmızılar yok daha.. 2 tana hamilelik testi aldım... Pazar günü yapacağım çıkmazsa 1 hafta sonra yine yapıcam...

öyle bitanem bende baya sıkıntısını çektin ve adetimin 4 günü bugün rahatım artık.inşaallah biran önce olursunda rahatlarsın gülüm.

öyle gülüm artık kafadan atma vakti ama nasıl gitmiyorki ne yapsam.yapacağım ama düşünmeyeceğim artık ve bebiş gelecek inşaallah.

sanki hamile olduğum haberini sizden öğrenecekmişim gibi listede adımın karşısında ne yazıyor diye arıyorum iyi mi
durumumuz vahim galiba

hatunicecimmm, alemsinnn.. koptummm valla...

canım benim çok sağol inşallah.. bnm bat:23 nisanda !!! süper di mi :)))) benim de çooookkk ümidim var ,nisan uğurlu gelicek bize

Tatlım beni de yaz 21 Nisana. Günüm yarın ama kırmızıların ayak sesleri geldi:))))

Lizzie, Tirilaylom.. Tamam kizlar... Nisana aliyorum sizi.. Nisan ugurlu gelsin hepimize...

öyle gülüm artık kafadan atma vakti ama nasıl gitmiyorki ne yapsam.yapacağım ama düşünmeyeceğim artık ve bebiş gelecek inşaallah.

Kalbimin, tatlim sen calisiyormuydun? Hatirlamiyorum.. Kendini oyalayacak birseyler bulmalisin bence... Bebek meselesini aklindan atmis olursun boylece...

Merhaba kızlar,öğlen gezmeye gittim arkadaşımla,dün de gitmiştim ama işlerim vardı bugünkü sırf kafa dağıtmak içindi)
Kızlar sanki adet olcakmışım gibi ağrılarım oluyo ara ara.Bir de acayip bi şişkinlik var bende ve gaz :78: :78: İlaç da alamıyorum şişkinlik için,of napcam böyle,eskiden adet sancılarım 4-5 gün önceden olsa bile bu kadar şiddetli olmazdı,son 2 aydır böyle,galiba hava değişikliğinden oluyor :18:

naber arzum..ben de bugün adet olacaktım ama daha olmadım..her saat başı lavaboya gittim geliyor gibi hissediyorum ama akıntı geliyor..çok geliyor..sen de de öyle mi.hiç belirti yok..ne adet ne hamilelik belirtisi yok.

Erken mi geldi canım,ayy benimde mi erken gelcek acaba ya korktum iyce:18: :18: :18:
Canım kaç gün önceden adet ağrıların başlamıştı gerçi kişiye göre değişir ama??

Cnm benim pek ağrım sızım olmaz zaten. Sadece geçen ay olmuştu, onda da kist attım sanırım. Son bi kaç aydır bacak ağrılarım olurdu, bu ay o da olmadı:) Sivilcem çıkar bi tane ondan anlarm, bi de alt karın bölgem fokurdamaya başlar:) O da iki gün önceden başlamıştı. Ben biliyodum kesin de 1 gün erken geldi o ilginççç

inşallah hamileyimdir.bugün adet olmam lazımdı..5 aydır bekleyiruz bebeğimizi...her gece yasin okuyorum olması için.

kızlar merhaba dün giremedim bugün haberler nasıl??liste nerede:)

hanimlar.. ufak bi önerim olacak. Tutulan listemiz var ya ayriyetten bide kacinci denememiz oldugunu da ekliyelim mi?

Mart ayi benim 7 korunmadigim ay.. Nisan 8. ay olacak.

kuru incir. ben yapmadım ama yapmam an meselesi. kötü kokacak muhtemelen. hatta tadıda kötü olacak ama inşallah iyi gelirde değer...

aslinda herhangi bir zarari olmayacagindan eminim denesek ne kaybederiz.. Peki eslerimize nasil bir kür uygulamak gerekir?

kızlar merhaba dün giremedim bugün haberler nasıl??liste nerede:)

LIsteyi gondercem birazdan canim...

hanimlar.. ufak bi önerim olacak. Tutulan listemiz var ya ayriyetten bide kacinci denememiz oldugunu da ekliyelim mi?

Mart ayi benim 7 korunmadigim ay.. Nisan 8. ay olacak.

Istermisiniz boyle birsey kizlar? isterseniz ekleyelim....

canım bence olmasın.. Çünkü bazılarının ilk denemede tutacak, bazılarının 1-2 senedir uğraşı olacak, üzülecekler.. Yİne de siz bilirsiniz

bana göre bir sakincasi yok.. diyer arkadaslarda fikrini belirtsin tabi.

Söyle ortalama yi görürdük enazindan..
Ben mesela ilk ay bilemedigin ikinci ayda olur diye düsünüyordum.. aslinda türk filimlerindeki gibi olmadigini tek bir iliskiyle hamile kalma ihtimalinin cok düsük oldugunu gösterir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…