Canim.. sakin uzulmek yok.. Nisan bat'ini hesaplarsan yaz bana....
Bissuru kisi Nisana beraber giriyoruz.. Martin sonu boyle asiri bir durgunluk oldu.. Hem kirmizilari gorenlerde, hem hamile haberlerinde.. Nisanda acilacagiz insallah...
kızlar bat 1 gün geçtikten sonra test yapsam negatif çıkma ihtimali olur değl mi
geç döllenmeyse hani..:44:
YOK bEN üzülmüorum zaten ama biran önce hastalanmak istiorum artık 35 gün oldu bugün devamlı bi bel ağrısı vardı çok sinir bi ağrı bide gerginlik yaratıo o yüzden bi an önce hastalanıp rahatlamak istiorum vücudum normale dönsün istiorum artık
Canim sen bat'ini ve yasini yazdin mi ki bize?? Goremedim.. :26:Yaz, ekleyeyim seni...
Canim hicbir sorun yoksa bu guzel haber aslinda.. Demek stresle baglantili olabilir.. Senin su cocuk fikrini aklindan atman gerek.. Attigin, rahatladigin zaman hamile kalirsin insallah...
Sinemmmmcimmm, 15 Nisan Regl olmam gerek degil, 15 Nisan regl olmamam gerek olacak..
Canim seni bulamadim ki listede? Sen bat'ini vermemissin bize...:26:
insallah canim... bu ay bissuru hamile cikaracagiz.. inaniyorum ben...
sanki hamile olduğum haberini sizden öğrenecekmişim gibi listede adımın karşısında ne yazıyor diye arıyorum iyi mi
durumumuz vahim galiba
canım benim çok sağolinşallah.. bnm bat:23 nisanda !!! süper di mi :)))) benim de çooookkk ümidim var ,nisan uğurlu gelicek bize
Tatlım beni de yaz 21 Nisana. Günüm yarın ama kırmızıların ayak sesleri geldi:))))
öyle gülüm artık kafadan atma vakti ama nasıl gitmiyorki ne yapsam.yapacağım ama düşünmeyeceğim artık ve bebiş gelecek inşaallah.
Benim regl geldi. Niye erken geldi ki bu
Canım ben geçen hamileliğimde 1 hafta sonra test yaptım negatif çıktı. Meğersem hamileymişim... Dediğin gibi geç döllenme olabiliyor...
Benimde bat bugün ama kırmızılar yok daha.. 2 tana hamilelik testi aldım... Pazar günü yapacağım çıkmazsa 1 hafta sonra yine yapıcam...
Erken mi geldi canım,ayy benimde mi erken gelcek acaba ya korktum iyce:18: :18: :18:
Canım kaç gün önceden adet ağrıların başlamıştı gerçi kişiye göre değişir ama??
kuru incir. ben yapmadım ama yapmam an meselesi. kötü kokacak muhtemelen. hatta tadıda kötü olacak ama inşallah iyi gelirde değer...
kızlar merhaba dün giremedim bugün haberler nasıl??liste nerede:)
hanimlar.. ufak bi önerim olacak. Tutulan listemiz var ya ayriyetten bide kacinci denememiz oldugunu da ekliyelim mi?
Mart ayi benim 7 korunmadigim ay.. Nisan 8. ay olacak.
LIsteyi gondercem birazdan canim...
Istermisiniz boyle birsey kizlar? isterseniz ekleyelim....
canım bence olmasın.. Çünkü bazılarının ilk denemede tutacak, bazılarının 1-2 senedir uğraşı olacak, üzülecekler.. Yİne de siz bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?