Mart ayinda hamile kalmayi bekleyen anne adaylari

Kızlar ben de bir şeyler atıştırdım geldim, canım benim adet belirtileri 1 hafta önceden başlıyor zaten,ama ben de öyle çok fazla meme hassasiyeti olmaz.Şimdilerde ise meme ucu hassasiyetim var ama bi 5 gün önce sol göğüs ucum bütün gün ağrıdı sızladı,sonra geçti,şimdi gene var ama azaldı baya,sadece elleyince hassas yani.Bilemiyorumki of beklemekten başka çare yokkkk :84: :84:

İnşallah hamilesindir yaaa.

Hayılısı olsun canım, inşallah hamilesindir sevinçten uçuyorum, çünkü kızlarımızın çoğunda belirtiler var, inşallah hepiniz hamilesinizdir kızlaaaarrrrrrrrr

benimde öğrenmeme az kaldı adetime3-4 gün falan var ama hiç bir beşlirti yok.zaten saat başı göğüslerimi açıp kontrol ediyorum.göğüslerimde dolgunluk varda ne renk değişimi nede hassasiyet var.ben artık bu ayda olmazsa çok üzülürüm çooook.bu arada yaşım 26

İnşallah canım öyledir,peki sen doktora gitmişsin galiba,kaçıncı denemeniz?Bizim ikinci.

Bizim de ikinci canım. Bu hafta uğraşıcaz bakalım ama 22 mart'a kadar beklemek çok zor ya.
Geçen ay her belirtiyi hamileliğe yormuştum ama doktorun gelir dediği gün geldi
Bu ay inş gelmez

Canım sıkma canını belirti yaşamadan hamile kalan çok kişi varrr...Hayırlısını isteyelim hep beraber

kızlar çok fazla belirti takip etmeyin öyle olunca psikolojik belirtiler oluyor, stres oluyor hayal kırıklığı oluyor. bir de olmazsa üzülürüm demeyin, bu ay olmazsa öbür ay olur Allah'ın izniyle, ümidinizi kaybetmeyin.
Umutlu olalım, mutlu olalım inşallah:)

nihalcim nerelerdesin ya gel şöyle bi şuralara seni biraz daha soru yağmuruna tutayım

canım benim adetime 14 gün falan var ama benim başımda bi ağırlık var aralıktada böyle olmuştum hamile çıkmıştım ama kendimide kaptırmak istemiyorum ben ya sence bi belirti olabiirmi tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…