- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım.öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.
kızlar ben çıkıyorum yemek yapmam lazım.öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.
Adetin başlamadan kaç gün önce ağrın oluyor? mesela, bende 1 gün önce başlar, bazı kızlarda 2 gün bazısında 1 hafta, ama eğer hamileysen bu ağrı zaten ovulasyondan 1 hafta falan sonra başlıyor, ve ara ara devamlı gelip gidiyor, bu hamişliğin ana belirtilerindendir. 2. belirti (en azından bende öyleydi) meme ucu hassasiyetidir. Bende adetten 1 hafta önce başlar hassasiyet, adet olacağım günden 1 gün önce hassasiyet azalır, bir gün sonra da kırmızılar gelir. Ama hamileyken farklıydı, neden, çünkü adetten önce komple meme hassastı, ama hamileyken sadece ucu hassastı, tabi bu herkeste böyle olucak diye bişey yok, ama çoğu internet sitelerinde okumuşsundur, hep şu şekilde yazarlar, meme ucu hassasiyeti, çok az yerde meme hassasiyeti yazısına rastladım. Bence bu ince ayrıntı hamiş olup olmadığımızı hissetmemize yardımcı olacaktır.
Ayyyy kızlar duygulandım valla ağlatmayın yaaa....Zaten bugünlerde her şeyi büyütüp duygusallaşıyorummm
benimde kız kardeşim yok bitanem ama birsürü teyzesi olacak o yüzden dert etmiyorummmm.
Kızlar ben de bir şeyler atıştırdım geldim, canım benim adet belirtileri 1 hafta önceden başlıyor zaten,ama ben de öyle çok fazla meme hassasiyeti olmaz.Şimdilerde ise meme ucu hassasiyetim var ama bi 5 gün önce sol göğüs ucum bütün gün ağrıdı sızladı,sonra geçti,şimdi gene var ama azaldı baya,sadece elleyince hassas yani.Bilemiyorumki of beklemekten başka çare yokkkk :84: :84:
Kızlar ben de bir şeyler atıştırdım geldim, canım benim adet belirtileri 1 hafta önceden başlıyor zaten,ama ben de öyle çok fazla meme hassasiyeti olmaz.Şimdilerde ise meme ucu hassasiyetim var ama bi 5 gün önce sol göğüs ucum bütün gün ağrıdı sızladı,sonra geçti,şimdi gene var ama azaldı baya,sadece elleyince hassas yani.Bilemiyorumki of beklemekten başka çare yokkkk :84: :84:
duygusallığın artması da hamişlik belirtisi)))
Hayılısı olsun canım, inşallah hamilesindir sevinçten uçuyorum, çünkü kızlarımızın çoğunda belirtiler var, inşallah hepiniz hamilesinizdir kızlaaaarrrrrrrrr
İnşallah hamilesindir yaaa.
Balık burcuyum canım zaten aşırı duygusalım ama değişik bu yaaa
İnşallah canım öyledir,peki sen doktora gitmişsin galiba,kaçıncı denemeniz?Bizim ikinci.
benimde öğrenmeme az kaldı adetime3-4 gün falan var ama hiç bir beşlirti yok.zaten saat başı göğüslerimi açıp kontrol ediyorum.göğüslerimde dolgunluk varda ne renk değişimi nede hassasiyet var.ben artık bu ayda olmazsa çok üzülürüm çooook.bu arada yaşım 26
Umutdeniz listenin başlarındayız,inşallah uğur getiririz tüm kızlara yaaa :80::80:
Senin de belirtiler var maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?