canım bence olmasın.. Çünkü bazılarının ilk denemede tutacak, bazılarının 1-2 senedir uğraşı olacak, üzülecekler.. Yİne de siz bilirsiniz
batım 20 nisan yaş 28 yazmıştım gerçi ama neyse...
kızlar sonuç geldi < 0.100 yazıo yani hiçbişi yok sanırımhatta o hcg nese ondan bende hiç yok nerdeyse o anlama gelio heralde
Benim regl geldi. Niye erken geldi ki bu
hatunicecimmm, alemsinnn.. koptummm valla...
Lizzie, Tirilaylom.. Tamam kizlar... Nisana aliyorum sizi.. Nisan ugurlu gelsin hepimize...
Kalbimin, tatlim sen calisiyormuydun? Hatirlamiyorum.. Kendini oyalayacak birseyler bulmalisin bence... Bebek meselesini aklindan atmis olursun boylece...
iyi akşamlar kızlar.bugün 3. gün kırmızıları görmedim.yarın sabah ilk işim test yapmak olacak.çok heyecanlıyım.inşallah hamileyimdir ve testte çıkar
naber arzum..ben de bugün adet olacaktım ama daha olmadım..her saat başı lavaboya gittim geliyor gibi hissediyorum ama akıntı geliyor..çok geliyor..sen de de öyle mi.hiç belirti yok..ne adet ne hamilelik belirtisi yok.
günaydinnnnnnnn herkeseeeeeeeeee
:79::79::79::79::79::79::79::79:
günaydın kalbimin canım nasılsın?
iyiyim canım evdeyim valla kahvaltı yapacağım bugün tatil biraz keyif yapıyorum.sen nasılsın?
ben de iyiyim canım evde kahvaltı yapma çk güzel .okulda hızlı hızlı atıştırıyoruz.dün doktora gittim adetin 11.gününde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?