öyle valla gülüm keyif yapa yapa kahvaltı bir hafta özlryip cumartesi pazar acısını çıkartıyorum.ooo iyi yapmışsın inşaallah güzel haberlerle dönmüşsündür.merak ettim ne dedi canım?
canımcım senin yumurta tkibin nasıldı 11. gün sıksık gittin mi çatlamış mı diye anlat ne olur kafayı yiyecem ilaçtan mıdır nedir kasıklarım ağrıyor
canım ben adetten sonra 9 gün gittim hiç bakmadı 12 gün gel dedi bende o gün gittim 3 yumurta var dedi.18 mm bu günden sonra günaşırı ilişki dedi adete kadar iğne vurmadı 3 tane diye çok ağrı yaparmış öyle dedi bir dhada gel demedi eğer adet olmazsan gel test dedi olursanda adetin 3. günü gel dedi.bendede o dönemde çok ağrı oldu gülüm işe yaradığını gösteriyormuş bu ilaçtan yani birde bende çok gecikme yaptı.o yüzden bu ay gitmedim ilaç almaya.
sağda15 mm solda 10 mm yumurta var dedi pzt 14.gün oluyor çatlayabilir ben serophene kullanmadan önce geç yumurtlardım 18.gün filan niye erken oldu acaba senin nasıldı tatlışım?
canımcım kaç günde bir mens oluyorsun peki 12.gün de erkenmiş sanki 18mm için
gülüm ben geçen ay 26 gün olmuştum.anlamıadım dedimya madem 12 gün çatladı o zaman 26 gün adet olmalıydım.ama ben bu sefer 34 günde adet oldum sen hesapla gelde??????????????
haklısın karışık biraz ama 26 gün ise 26-14=12 yani yumurtlama günün.bu doğru çıkmış.sonraki adet ise 12.gün +14 tür bazen 16 da bulur say bakalım 12 den sonra kaç gün geçti?
canım benim çıkmam lazım hoşçakal kaç gibi burda olursun?
canım 12 den sonra 22 gün gün sonra adet oldum hayır 20 gün sonra doktora gittiğimde çatlamış demese çatlamadı bu ay diyeceğimde bilmiyorum yaaaa bu ay bana bişeyler oldu ama ne anlamadım neyse bana kafa yormayalım geçti gitti işte adet olalı bile 5 gün geçti.inşaallah senden güzel haberler gelir gülüm bu hap beni iyi şaşırttı ve bu ay kullanmıyorum ovülasyon testi ve pre-seed siparişi verdim onunla deneyeceğim.
günaydıınn kızlar :80:
3. gün ve henüz yok kırmızılar. sancılarım da öncesine göre daha azaldı sanki bu sabah mesela adet oldum hissi ile uyanmadım 1 haftadan sonra
neyse ben yine de beklemedeyim kırmızılarımı. onlara 1 hafta süre verdim geldi geldi..
gelmezse evdeki pedleri komşulara dağıtıcam
anlamadım yumurtan çatlamış demedimi çatlamak üzere demek net değil ki yumurta takibi yaptır bu ay ama çatlamadan girme ilişkiye garanti olsun
günaydın arkadaşlar transferimin 9. günü olan dün akşam çok az açık kahve leke geldi.adet oldum sandım ama bugün bşy yok.bi firi olan varmıbana yardımcı olun ltfn
gülüm inşaallah yerleşme akıntısıdır.hemen telaşlanma moralini yüksek tut olurmu.inşaallah bebişin tutunmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?